Ψυχοπλάκωμα

18 Ιαν 2019 από

Ψυχοπλάκωμα

Τους διαβάζω, τους ακούω και μου ‘ρχεται αηδία.  Κάνουν πάντα το εκάστοτε σκόπιμο της στιγμής, που αμέσως μετά το αλλάζουν, αφού οι καταστάσεις αλλάζουν και τους αναγκάζουν να … ελιχθούν, γιατί βρίσκεται εκτεθειμένοι .  Έτσι όμως δεν κάνουν ποτέ το σωστό, αλλά πάντα το στιγμιαία σκόπιμο με συνέπεια να οδηγούνται σε κωλοτούμπες.

Το τι μας λένε για να βολέψουν τις επιθυμίες των εκτός Ελλάδας “αφεντικών” τους δεν λέγεται:

  • Nationality, λένε, δεν σημαίνει Εθνικότητα !  Μπα τι μας λέτε !  Ανοίξτε και κανένα λεξικό μήπως και καταλάβετε ότι με τέτοιες σαχλαμπούφλες δεν γίνεται Εθνική Πολιτική.
  • Η γλώσσα τους είναι, λένε, Σλαβική, αλλά … λέγεται Μακεδονική.  Και γιατί δεν λέγεται Σλαβική ;   Κανείς τους δεν ξέρει να μας πει.  Απλά λένε κάποιες αρλουμπίτσες επειδή θεωρούν τον Λαό που τους ψήφισε ηλίθιο.
  • Δέχονται πως η χώρα που παλαιότερα οι ίδιοι κάτοικοί της ονόμαζαν Vardarska, να λέγεται τώρα Μακεδονία, όπως την ονόμασε με το έτσι θέλω και σχετικά πρόσφατα ο δικτάτορας Τίτο.  Και για να μας κάνουν οι ηγέτες μας να το αποδεχθούμε, ας λέγεται … Βόρεια Μακεδονία (θα δούμε για πόσο διάστημα).  Δηλαδή αποδεχόμαστε ότι Μακεδονία δεν είναι η περιοχή και μόνο όπου έζησε και βασίλευσε ο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά τρέχα γύρευε ποιο κομμάτι των Βαλκανίων, στο οποίο ήρθαν και εποίκησαν πολύ – πολύ αργότερα οι Σλάβοι.
  • Τι στιγμή δε που ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων (μάλλον όλοι, αλλά υπάρχουν και τα κομματόπαιδα που κάνουν το εκάστοτε σκόπιμο) δεν δέχεται να οικειοποιηθούν άλλοι το όνομα Μακεδονία, ένα κόμμα του 22 % περίπου θέλει να μας το επιβάλει.  Πώς;  Μα μέσω της Βουλής με “κολιόκο” (μοιρασιά έργου) ή αλλοδανεισμό βουλευτών, όπως ακούσαμε να το λένε, όπου κάποιοι κάνουν το σκόπιμο για την διατήρηση της Καρέκλας τους.    
  • Γιατί ξέρουμε με πόσο κόπο, πόσο οριακά και με ποιόν ή ποιους μετακινούμενους τα καταφέρνουνε, άσε που κάποιοι μιλάνε και για δημοκρατική εκτροπή.
  • Ο δε κ. Μητσοτάκης, αντί να μας πει ξεκάθαρα το τι σκοπεύει να κάνει αυτός όταν κυβερνήσει, λέει καθημερινά και συνεχώς στην Κυβέρνηση τι να κάνει εκείνη.  Σαν να είναι ο σύμβουλός της.  Παραιτηθείτε, κάντε εκλογές … και άλλα τέτοια !  Μα πιστεύει πράγματι ότι ως αντιπολίτευση θα λέει στην Κυβέρνηση το τι να κάνει;  Τώρα δε που αυτή δεν υπακούει και δεν ανταποκρίνεται σε όσα της λέει, τι θα κάνει; Γιατί δεν μας λέει σαφέστατα το πώς θα λειτουργήσει αυτός όταν αναλάβει την Εξουσία;  Μήπως γιατί φοβάται και ο ίδιος τα ξένα “αφεντικά”, ώστε απλά ελίσσεται κάνοντας και αυτός το στιγμιαία σκόπιμο; 
  • Πρόσφατα στη Δημοκρατία μας, όπου η διακίνηση ιδεών ή απόψεων είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, θεωρείται πλέον “κακούργημα” η ανάρτηση κάποιας αφίσας ή η αποστολή  SMS.  Μέχρι τώρα επιτρεπόταν, αλλά με άλλες, όχι λαοπρόβλητες, αλλά δεξιές κυβερνήσεις.

Πώς άραγε να νομίζουν ότι θα πρέπει όλος ο κόσμος, οι πολίτες δηλαδή που διαφωνούν για όλες αυτές τις μεθοδεύσεις, οι οποίες δεν ταιριάζουν σε όσα μια ζωή πιστεύαμε και μαθαίναμε στα σχολεία, πώς πιστεύουν ότι θα εκφράσουν τη διαφωνία τους;  Με διαδηλώσεις όχι,  με αφίσες όχι, με SMS όχι, μέσω Internet όχι, με επιστολές για όνομα του Θεού όχι, μήπως θεωρηθούν απειλητικές, με τηλεφωνήματα ποτέ, αυτά και αν θεωρούνται απειλές !  με τι λοιπόν;  Ποιος θα μου πει, μην κάνουμε  κανένα λάθος και βρεθούμε ισόβια στη φυλακή.

Γι’ αυτό λέω και τονίζω:  Όλα καλά και καλώς γίνονται.  Έτσι θα μας αγαπήσουν όλοι οι ξένοι, που ήδη αγάπησαν ιδιαίτερα κάποιον ηγέτη μας.  Όνομα δεν λέω, γιατί είναι πολύ μετριόφρων ο άνθρωπος και δεν θα το θέλει.

Τονίζω δε, ότι τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις κάποιου συνταξιούχου προς φίλους του.  Πολύ στα αστεία και λίγο στα σοβαρά !  Λέτε και αυτό να απαγορεύεται;  Όποιος τυχόν ξέρει ας με προειδοποιήσει να το αποσύρω άμεσα.  Μη βρεθώ στη φυλακή για κακούργημα, όπως και αν σκότωνα μια μητέρα με τα δύο παιδιά της !!!    

 

Σχετικά άρθρα

Ετικέτες

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Μονώσεις ταρατσών