Αξιόμεμπτοι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012

30 Ιούλ 2012 από

Αξιόμεμπτοι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012

Αποκλείστηκαν και πάλι δυο επίδοξοι και πιθανοί ολυμπιονίκες μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ακόμα θυμούμαστε και την ιστορία Κεντέρη, αλλά και τις διαμαρτυρίες του κοινού που είχαμε ζήσει στο Ολυμιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι αθλητές μας  αποκλείστηκαν τότε κάτω από μέχρι σήμερα αδιευκρίνηστες συνθήκες, ενώ  ο αντίστοιχος έλεγχος για τους αντίπαλους Αμερικανούς αθλητές, δεν έγινε, επειδή τη συγκεκριμένη μέρα βρισκόταν στο απυρόβλητο των στρατιωτικών εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στην Ελληνική (;;) Σούδα.  Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;  Τι είχαν κάνει τότε οι «αθάνατοι» (;;) της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων; Τίποτα.

Τώρα βρέθηκε ντοπαρισμένος ένας από τους καλύτερους αθλητές μας, ο Δημήτρης Χονδροκούκης.  Τι ενέργειες έκανε όλους τους προηγούμενους μήνες η Επιτροπή των «αθανάτων» για να αποφευχθεί ο νέος εξευτελισμός των Ελλήνων και να προστατευτεί ο αθλητής μας από τυχόν λάθη του;  Πάλι τίποτα;

Όμως υπάρχουν και χειρότερα, αφού οι Έλληνες «αθάνατοι» απέκλεισαν την φερέλπιδα αθλήτριά μας, Βούλα Παπαχρήστου, με συνοπτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες, επειδή αναφέρθηκε υποτιμητικά (αστειευόμενη σε φίλους της μέσω Internet) για τους Αφρικανούς γενικά, από την ήπειρο των οποίων προέρχεται το κουνούπι του Νείλου.

Αναρωτιέται κανείς, τι ρόλο παίζουν αυτοί οι περίφημοι Έλληνες αρμόδιοι της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων;

  • Ποιος τους έχει επιλέξει;
  • Από ποιον φορέα πληρώνονται;
  • Πόσα χρήματα εισπράττουν μηνιαίως;
  • Με τι ασχολούνται στα τέσσερα χρόνια μεταξύ των Ολυμπιάδων;
  • Γιατί δεν φροντίζουν με συνεχείς ελέγχους να έχουν διασφαλίσει την αδιανφησβίτητη καθαρότητα των αθλητών μας, πριν οποιονδήποτε έλεγχο από τους ξένους;
  • Δεν έχουν πρωταρχική υποχρέωση να προφυλάξουν την Πατρίδα τους την Ελλάδα από κάθε εξευτελισμό;
  • Και εφόσον επί σειρά ετών αποδεδειγμένα δεν το κάνουν, γιατί δεν τους αφαιρούν κάθε αρμοδιότητα;
  • Ποιοί Κυβερνητικοί «εκπρόσωποί μας» τους στηρίζουν και γιατί;
  • Γιατί δεν τους καλεί σε απολογία ο Πρωθυπουργός της Χώρας μας, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  για το ότι δεν διαμαρτυρήθηκαν εντονώτατα για όσα μάθαμε ότι είπαν όχι γενικά, αλλά εξειδικευμένα για τους Έλληνες, ο Γερμανός σημαιοφόρος και η  Αγγλίδα αθλήτρια;
  • Γιατί δεν ακούσαμε μέχρι σήμερα από επίσημα χείλη τι ακριβώς είπαν αυτοί οι δύο ξένοι αθλητές, αλλά τα μαθαίνουμε από τα ραδιόφωνα;

Γιατί δεν θέλουν να απαντήσουν διεξοδικά σε αυτά τα ερωτήματα στον Ελληνικό Λαό; Η Τρόϊκα μας το απαγορεύει και αυτό;

Μάθαμε ότι ο μεν σημαιοφόρος Γερμανός αναφέρθηκε στους «ξυπόλυτους Έλληνες» και είπε στους συναθλητές του «να προσέξουν μήπως οι μαλάκες τους ζητήσουν δανεικά» !

Η δε Αγγλίδα αθλήτρια προειδοποίησε συναθλητές της από όλα τα μέρη της Γης, «να προσέχουν μήπως οι πεινασμένοι Έλληνες τους φάνε όλο το φαγητό». Όλα αυτά απευθύνονται εξειδικευμένα στους Έλληνες, τους πολίτες ενός Ευρωπαϊκού κρατους και όχι γενικότερα για μια ήπειρο χωρίς κάποια προσβλητική εξειδίκευση κράτους, ατόμου ή αθλητή.

Στην αθλήτρια καταλόγισαν επίσης ότι έστειλε χαιρετισμό σε ένα κόμμα που εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή.  Και αυτό απαγορεύεται από τον περίφημο κανονισμό;  Ισχύει θέλουν να μας πουν  και για την Γαλλία, την Γερμανία και για τις ΗΠΑ;  Κανείς από τους αθλητές αυτών των κρατών δεν συμπαθεί την Λεπέν, ή ένα ακροδεξιό κόμμα ή δεν προέρχεται από περιοχή των Κου Κλουξ Κλαν;

Μήπως αλήθεια θα έπρεπε οι αθλητές μας, σύμφωνα με τη λογική αυτών των «αρμόδιων» (που δεν επιθυμώ να χαρακτηρίσω) να προσκομίζουν και πιστοποιητικό «Κοινωνικών Φρονημάτων» όπως παλαιότερα στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας;

Οι αθλητές μας, αγωνίζονται και για την Πατρίδα χωρίς καμία βοήθεια, αφημένοι στη μοίρα τους, ενώ θα έπρεπε να έχουν καθημερινή καθοδήγηση, από αυτούς που πληρώνουμε ως αρμόδιους ή αθάνατους, τόσο για τα αναβολικά, που εγκυμονούν κινδύνους υγείας και αποκλεισμού, όσο και για απαγορευμένες συμπεριφορές τους, λόγω της εξέχουσας θέσης στην οποία βρίσκονται;  Τι έκαναν όλοι αυτοί;  Προφανώς τίποτα. Ας αναρωτηθούν επίσης, αν τα δικά τους εικοσάχρονα παιδιά και τα παιδιά των πολιτικών συμπεριφέρονται πάντα σωστά.

Αν υπήρχε έστω και ένας Πατριώτης Έλληνας στην Κυβέρνηση, θα έπρεπε μετά από όλα αυτά να διώξει τους «αθάνατους» δια παντός και να αποσύρει όλους τους αθλητές μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που πλέον έχουν καταντήσει πεδίο ανταλλαγής συμφερόντων, διαπλοκής, οικονομησιάς και ανάδειξης ομάδων ισχυρών.

Θα έπρεπε παράλληλα να αποσύρουμε και τη σημαία μας και ας μπαίνει πρώτη στο εξής η σημαία του Αβγανιστάν ή καλύτερα των ισχυρών ΗΠΑ στην εναρκτήριο τελετή .

Στη συνέχεια να δηλώναμε ότι θα πρέπει να αλλάξουν και όνομα οι επόμενοι αγώνες, επειδή στο εξής οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διοργανόνωνται κάθε 4 χρόνια στην αρχική τους θέση, στην αρχαία Ολυμπία, όπως άλλωστε είχε προτείνει ο Γενάρχης Κωσταντίνος Καραμανλής, και ας έρχονται μόνο όσοι αθλητές θέλουν.  Είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια όλοι οι σοβαροί αθλητές θα έρχονταν μόνο σε εμάς και θα άφηναν την εμποριοποίηση του αθλητισμού στους θαυμαστές  του κέρδους και της παγκοσμιοποίησης.

Αλλά ποιοι ραγιάδες θα τολμήσουν να θυμώσουν τα αφεντικά τους, ακόμα και στα αθλητικά, όταν  δεν έχουν το θάρρος να αντισταθούν στην κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Πατρίδας μας και κάνουν ότι δεν άκουσαν, όσα διακήρυξαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Ευρωπαίοι διοργανωτές:  ότι ….

«Καμία κοινωνία δεν μπορεί να θεωρηθεί πολιτισμένη, αν .εστω και ένας άνθρωπός της δεν μπορεί να θεραπευτεί λόγω έλλειψης χρημάτων».

Έστειλα το παραπάνω μήνυμα των Άγγλων διοργανωτών σε όλα τα Κόμματα της Βουλής μας, μήπως και δεν έτυχε να το ακούσουν (!!), συνοδεία σχολίων μου.

Για να δούμε, θα συγκινηθεί κάποιος από όσους εθνοσωτήρες μας συζητούν αυτές τις μέρες να περιορίσουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα 1.500 € το χρόνο (!!!) και μάλιστα για εργαζόμενους που πλήρωναν μια ζωή τεράστιες εισφορές, από τις υψηλότερες της Ευρώπης, σε ένα απόλυτα αναποτελεσματικό ΙΚΑ.  Ένα ΙΚΑ που χάρισε τα δικά μας χρήματα σε κερδοσκόπους τοξικών ομόλογων.

[Μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα σε διπλανή στήλη, με τίτλο «Προς τα κόμματα της Βουλής»]

Λίνος Κουντουράς

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*