Δεν πεθαίνουμε κι όλας.

28 Φεβ 2018 από

Δεν πεθαίνουμε κι όλας.  

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζουν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότησή τους».Αυτό είπε σε μια στιγμή αγανάκτησης ο περίφημος κ. Λοβέρδος.  Και αυτό τα λέει όλα, ειδικά σε συνάρτηση με όσα έλεγε τότε για την Ελλάδα και η περίφημη κα Λαγκάρντ, που και αυτή είχε σχολιάσει την μακροζωία των Ελλήνων σε σχέση με τα Ταμεία Συντάξεων ή τα λεγόμενα του Κ. Μητσοτάκη που μας είπε ότι «Το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν νωρίς»!!!

Η ίδια Λαγκάρντ βέβαια, ο Κίσσιγκερ, ο Κλίντον και άλλοι, έχουν βρει πιστεύω το ελιξίριο της μακροζωίας, μετά από όσα διαβάσαμε για το απλούστατο φάρμακο που έσωσε τον τελευταίο από τον καρκίνο, αλλά το φυλάνε για τον εαυτό τους και μόνο, ενώ το κρύβουν από τον χύδην όχλο, που πρέπει να ζει όσο δουλεύει, όχι πολύ παραπάνω.

Το γιατί είναι εύκολα κατανοητό.  Θα θυμάστε ότι οι τελευταίες Κυβερνήσεις μας, άρπαξαν τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων για να σώσουν τις Τράπεζες.  Τις Ελληνικές, αλλά κυρίως αυτές της Γερμανίας και της Γαλλίας.  Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά το είπε, ο πολύς κος Νταϊσελμπλούν.  Είπε δηλαδή ότι …”Θυσιάσαμε τους έλληνες φορολογουμένους για να σώσουμε τις τράπεζες”.  Μία δήλωση-βόμβα του απερχόμενου προέδρου του Eurogroup, που ένοιωθε ίσως τύψεις για όσα έζησε και προώθησε.

Έτσι δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για τις συντάξεις και οι κυβερνώντες εκπρόσωποί μας προβληματίζονται.  Όσο περισσότεροι επομένως πεθάνουν, τόσο λιγότερες συντάξεις θα απαιτούνται, τόσο λιγότερες θα είναι οι νοσοκομειακές δαπάνες και τα έξοδα περίθαλψης.  Η λύση λοιπόν για αυτούς τους Πατριδοκάπηλους είναι όχι μόνο η προσπάθεια να πεθαίνουν όσο περισσότεροι Έλληνες γίνεται, αλλά και η υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας, για να διευκολύνονται οι θάνατοι.  Όπως είπε μάλιστα σήμερα ο Διευθυντής ενός από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία μας, δεν είναι λίγοι σήμερα αυτοί που αναμένοντας επί μήνες την έγκριση μιάς απαραίτητης επέμβασής τους πεθαίνουν.  Παράδειγμα η περίπτωση του πρώην Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Λάλου, ο οποίος πέθανε λόγω της ανεπαρκούς νοσοκομειακής περίθαλψης.  Γι’ αυτό άλλωστε και έχουν υποβαθμίσει σημαντικά τα νοσοκομεία και έχουν μειώσει σε απίστευτο βαθμό το προσωπικό τους.

Παράλληλα καταστρέφουν την οικονομία μας, γεγονός που εξυπηρετεί εξ’ ίσου.  Αφού έτσι φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και μειώνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι ασφαλισμένοι, αλλά και οι εδώ εισφορές.  Το πού το πάνε οι ξένοι, Ευρωπέοι και Αμερικανοί στα θέματα της Ελλάδας μου είναι γνωστό από την εποχή που ήμουν φαντάρος και με είχαν καλέσει ως διερμηνέα σε κάτι Γάλλους που διαπραγματεύονταν την αγορά μιας τεράστιας παραλίας δίπλα στο Ναύπλιο.  Μου είπαν λοιπόν :  «Θέλουμε να αγοράσουμε όσο πιο φτηνά γίνεται, όλες τις παραλίες της Ελλάδας, που δυστυχώς είναι στα χέρια μικροιδιοκτητών, για να κάνουμε τα ξενοδοχεία μας και τις μπίζνες μας εδώ, όπου ο καιρός και η θάλασσα θα φέρνει τον πολύ τουρισμό».

Ας δούμε λοιπόν τι θέλουν και πώς μεθοδεύουν εδώ και χρόνια τα σχέδιά τους, με εφιάλτες πάντα εκπροσώπους μας και εκμεταλλευόμενοι την κουταμάρα του Έλληνα.

  • Υπερχρέωσαν και συνεχίζουν να υπερχρεώνουν την Χώρα με νέα έξοδο στις Αγορές και νέα δάνεια.
  • Κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία.  Δεν παράγουμε πλέον τίποτα.  Με εντολές τους αποκλείστηκαν καλλιέργειες, επιδοτήθηκε η καταστροφή εσπεριδοειδών και 14.000 ψαράδικων καϊκιών,
  • Ανάγκασαν τους νέους μας να μεταναστεύσουν, ώστε να μην υπάρχει βάση για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά ούτε και για την άμυνα της Χώρας.
  • Γέμισαν την Ελλάδα με ξένους, ώστε να αντικατασταθεί το επιστημονικό δυναμικό με εργατικά χέρια χαμηλόμισθων, που θα εξυπηρετούν τις ξένες εταιρείες όταν έρθουν.
  • Μας έβαλαν τα Capital Controls για να μπορούν να μας πάρουν τις καταθέσεις όταν τους το ζητήσουν.
  • Φεύγοντας οι νέοι μας, πεθαίνοντας οι γέροι, γεμίζοντας την Ελλάδα με μετανάστες, περιθωριοποιώντας την ορθοδοξία και προωθώντας την Αγγλική γλώσσα, χάνεται δια παντός η Εθνική μας Συνείδηση και γινόμαστε έρμαια των εκάστοτε ισχυρών.  Βλέπε το όνομα Μακεδονία ή τις διεκδικήσεις των γύρω μας σε εδάφη αδιαπραγμάτευτα παλαιότερα.

Κομμένο ψαροκάϊκο στη Χίο.

Τρείς είναι οι ισχυρές δυνάμεις της Γης: 

  • Η Βιομηχανία όπλων.
  • Οι Τράπεζες.
  • Τα διεθνή Lobby.

Πουθενά σε αυτές δεν είμαστε σημαντικοί, αλλά μόνο δούλοι, χειρώνακτες που εξυπηρετούν τα νέα Αφεντικά.  Ένας λαουτζίκος, που δεν μετράει αν σκοτωθεί για να πουληθούν λίγο περισσότερα όπλα, μια περιοχή που ίσως  διαμελιστεί διευκολύνοντας τις βλέψεις των ισχυρών και μια κοινωνία που εύκολα κατευθύνεται με ελεγχόμενο τον Τύπος και  την Τηλεόραση. Ένας Κόσμος που δεν θέλει ένα κράτος αξιόλογο, για μια καλύτερη ζωή αυτού και των παιδιών του, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για στιγμιαία πλεονεκτήματα έναντι άλλων.

Υπάρχει λοιπόν λύση;  Όχι όσο συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ονόματα και πάντα ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα. Όχι αν δεν επιλέξουμε δυναμικούς Ηγέτες και όχι φερέφωνα ξένων συμφερόντων που υπόσχονται να διορισμούς στο Δημόσιο.  Αλλιώς διώξτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό και αναμείνατε οι ίδιοι το μοιραίο.  Δεν θα αργήσει. Έρχεται !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*