Λουτρό αίματος στη Γάζα.

16 Μάι 2018 από

Λουτρό αίματος στη Γάζα.

Με όσα διαβάζουμε και βλέπουμε πρέπει οι Ισραηλίτες (Εβραίοι) να είναι ο πιο κακός Λαός της Γης.   Ήταν άνθρωποι σπαρμένοι παλαιότερα σε όλα τα Κράτη, όπου λόγω του χαρακτήρα τους, κανείς δεν τους ήθελε στη χώρα του.  Τράβηξαν πολλές συμφορές, χωρίς όμως αυτό να βελτιώσει την ανθρωπιά τους απέναντι σε άλλους, κατατρεγμένους, όπως ήταν και αυτοί άλλοτε. Αργότερα εγκαταστάθηκαν με το έτσι θέλω στα εδάφη των Παλαιστινίων και τους σκοτώνουν συνεχώς.  Σε πρόσφατο απαράδεκτο γεγονός, επιτέθηκαν πάνοπλοι, σε άοπλους όπως πάντα Παλαιστίνιους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν και πυροβολώντας τους με σύγχρονα όπλα στο ψαχνό, σκότωσαν 59 ανθρώπους και τραυμάτισαν με σφαίρες κλπ. άλλους 2.770, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι 6 παιδιά κάτω των 18 ετών και ένα μωρό 8 μηνών από αέρια.

Ο βαρύς οπλισμός των Παλαιστίνιων ήταν πέτρες, μερικές σφεντόνες και … δυο  χαρταετοί.  Τέτοιο οπλισμό που φοβήθηκε ολόκληρη η αμερικανότροφη διεθνής κοινότητα.  Οι Ισραηλίτες επομένως δικαίως τους επιτέθηκαν με τανκς, τους βομβάρδισαν με μαχητικά αεροπλάνα, πυροβολούσαν στο ψαχνό, ενώ δολοφόνησαν ακόμη και έναν ανάπηρο Παλαιστίνιο στο καροτσάκι του.  Την ίδια στιγμή καρταχαρούμενη η κόρη του Πλανητάρχη μας, η Ιβάνκα Τραμπ, εγκαινίαζε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα, δείχνοντας χαμογελαστή το πανάκριβο φόρεμά της στις Τηλεοράσεις όλου του Κόσμου.  Ο ανθρωπισμός στο μεγαλείο του.

Σπουδαίος Λαός λοιπόν οι Εβραίοι. Από την εποχή του Ιησού άλλωστε τα ίδια έκαναν.  Σταύρωσον αυτόν, φώναζαν και απαιτούσαν την απελευθέρωση ενός εγκληματία και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του ανθρωπιστή Χρηστού μας.

Για αυτούς, ο σπουδαίος Γερμανός συγγραφέας Γκύντερ Γκρας στο ποίημά του “Ότι πρέπει να ειπωθεί”, που δημοσιεύτηκε την 4η Απριλίου 2012 σε τρεις Ευρωπαϊκές εφημερίδες, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η πυρηνική ισχύς Ισραήλ αποτελεί κίνδυνο για την ήδη ραγισμένη Ειρήνη του Κόσμου”.  Είναι αυτός που για το βιβλίο του “Το Τενεκεδένιο ταμπούρλο”, πήρε Βραβείο Nobel Λογοτεχνίας, που όμως μετά τα όσα είπε για το Ισραήλ ένα μεγάλο μέρος της Γερμανικής κοινωνίας θα ήθελε να του το πάρει πίσω, αφού θεωρήθηκε απόλυτα Αντισημιτικό.  Και αυτό από τους Γερμαναράδες φαρισαίους, που λάτρεψαν παλαιότερα τους Εβραίους και τους σκότωναν μαζικά.

Οι Αμερικάνοι απ’ την άλλη φαίνεται να είναι ένας ανήθικος, αμόρφωτος λαός χαζών (ο μισός πληθυσμός τους πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη) με κόσμο που λατρεύει μόνο το χρήμα και ψηφίζει λεφτάδες για προέδρους του.  Προέδρους οι οποίοι δεν διστάζουν να βομβαρδίσουν Λαούς ολόκληρους, προκειμένου να πουλήσουν τα πανάκριβα όπλα τους οι αμερικάνικες εταιρείες εξοπλισμών.

Οι δε Βορειοευρωπέη εξαρτώμενοι οικονομικά από αυτούς και με πρότυπο τους Γερμανούς, δεν κάνουν ποτέ το σωστό, αλλά πάντα μόνο το σκόπιμο, προσαρμοζόμενοι στις βουλές των Αμερικανών.  Οι Γερμανοί βέβαια δεν ξέχασαν ούτε σήμερα και δεν εγκατέλειψαν ποτέ όσα στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήθελαν, όπως πχ. την κατάκτηση της Ελλάδας.  Απλά κατάλαβαν πως με τον οικονομικό πόλεμο κερδίζεις ευκολότερα και μας κατακτούν πλέον με αυτού του είδους τα όπλα.

Όλοι οι παραπάνω αξιαγάπητοι Λαοί δεν θέλουν να καταλάβουν τι τους περιμένει αν υιοθετήσουν αυτές τις πολιτικές και οι Ασιάτες, που  αποτελούν το 1/3 της Ανθρωπότητας.  Αν δηλαδή αποφασίσουν κάποια στιγμή πως ήρθε η ώρα να τσακίσουν αυτοί πλέον τους Δυτικούς.  Εμείς μάλλον δεν θα υπάρχουμε πια, αλλά λυπάμαι τα παιδιά μας για τι θα βιώσουν τότε.

Γράφω τα παραπάνω γιατί αγανάκτησα και εγώ όπως και πολλοί Ευρωπαίοι με όσα μαθαίνουμε ότι κάνει το Ισραήλ σε συνανθρώπους μας.  Η ανηθικότητα ευτυχώς έχει κοντά ποδάρια.  Γι’ αυτό όλοι ανεξαιρέτως οι κατακτητές της Ιστορίας είχαν κακό τέλος.

[Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/884968/pagkosmio-sok-apo-ti-sfagi-sti-gaza-dekades-nekroi-xiliades-traymaties#ixzz5FY8kGMiE]

σφεντονα 2

σφεντονα 2
Εικόνα 5 από 5

 

 

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*