Σχόλια για πολλά που ακούσαμε να λένε στα ΜΜΕ

22 Σεπ 2012 από

Σχόλια για πολλά που ακούσαμε να λένε στα ΜΜΕ.

Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, νομιμοποίησε με την ψήφο του της 16.6.2012, όλα τα  αντισυνταγματικά και ανθελληνικά μέτρα. Και τώρα καλείται να πληρώσει τον λογαριασμό για την σοφή του απόφαση.

Μετονομάζουν τα Δημοσιονομικά Εγκλήματα σε Δημοσιονομικά Ελλείμματα και πιστεύουν ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν.

Η αναδιαπραγμάτευση των μέτρων ονομάζεται τώρα εξορθολόγηση, και οι  διαπραγματεύσεις των επαχθών όρων ονομάστηκαν παρεμβάσεις.

Ψηφίσανε Σαμαρά και τους προέκυψε Σημίτης, αφού διαβάζουμε ότι οι δικοί του είναι όσοι καλούνται πάλι κάθε λίγο να κυβερνήσουν [Παπαδήμος, Ράπανος, Βαρδούμπαλός, Γιαννίτσης, Στουρνάρας, Καράκωστας και άλλοι].

Θέλαμε Ηγέτη και μας προέκυψε Ικέτης, έγραφε μια εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

Τρεις αρχηγοί κομμάτων μας κυβερνούν ως Ελληνική Τρόϊκα.

Τριανδρία ελληνιστί, έκφραση που όμως δεν χρησιμοποιούν, επειδή εμπεριέχει τη λέξη «ανδρεία» που τους λείπει παντελώς.

Αντώνιος και Κλεοπάτρα, το serial με Σαμαρά και Μέρκελ.

Άρχισαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται….. Ποιος από τους τρεις είναι αλήθεια το μπουζούκι, που εργάζεται πυρετωδώς, αλλά οι άλλοι το βιολί τους;

Η ζημιά από το λαθρεμπόριο καυσίμων ανέρχεται σε 2 δις €, όσα σχεδόν απαιτεί επιπλέον η Τρόϊκα, αλλά … αδυνατούν να εντοπίσουν εκατοντάδες βυτιοφόρα που μπαινοβγαίνουν στα άριστα φυλασσόμενα σύνορά μας, και έτσι  θα τα πάρουν και πάλι από τους συνταξιούχους

Αυτοσχεδιαστικό το δικό μας κράτος, είπε κάποιος πολιτικός μας στην Τηλεόραση. Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει, ενώ η Δημόσια Διοίκηση ενεργοποιείται μόνο αφού οι εξελίξεις εμφανίσουν τα λάθη τους, οπότε αναθεωρούν όσα στο πόδι αποφάσισαν.

Οίκο ανοχής, αλλά με χυδαιότερη έκφραση, ονόμασε το κράτος πρόεδρος ύψιστου οργάνου της Δημοκρατίας μας. Δεν μας είπε όμως ποια είναι η Τσατσά.

Ένας καταδικασμένος σε οκταετή φυλάκιση, που χρωστάει σε τράπεζες περί τα 350.000 € κυκλοφορούσε σε πολυτελή εστιατόρια και καφετέριες, διεμενε σε σουίτα του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Αθήνας και τώρα διαδίδεται ότι ήδη διέφυγε ανεμπόδιστος στο εξωτερικό.

Παράλληλα Έλληνες βιοπαλαιστές φυλακίζονται για ελάχιστα χρέη και κατάσχονται τα σπίτια μέχρι και τα έπιπλά τους.

Ενώ δεν πληρώνουν τα χρέη του κράτους στους φαρμακοποιούς, αλλά και σε άλλους νομοταγείς πολίτες, ακούσαμε στην TV ότι το κράτος μας πληρώνει ενοίκιο 270.000 € το μήνα σε προφυλακισμένο, κατηγορούμενο για οικονομικά εγκλήματα 2 δις €.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος οδηγήθηκε χωρίς χειροπέδες στον Κορυδαλλό, αλλά ο γιός της κυρίας από την Ύδρα, στο εστιατόριο της οποίας δεν βρέθηκε  απόδειξη σε τραπέζι πελατών της, οδηγήθηκε με χειροπέδες στην προανάκριση.

Τόσο ωραίες δημοκρατικές συνήθειες.!

Φύλαγαν προσεκτικά επί δύο χρόνια μια λίστα του ΣΔΟΕ, και τώρα που διέρρευσε αναζητούνται οι υπαίτιοι, όχι της καθυστέρησης αλλά της διαρροής.

Είναι δυνατόν να πωλούνται στα Βόρεια Προάστεια περισσότερες Porsche Cayenne και πανάκριβες τσάντες, από ότι στα Ευρωπαϊκά κράτη; Έτσι ακούσαμε αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το πιστέψω. Εμείς οι φτωχοί και τεμπέληδες Έλληνες που επιβιώνουμε με χρήματα από τους Γερμανούς συνταξιούχους; (κατά την γερμανική εφημερίδα Bild)

Η Τρόϊκα απαιτεί τώρα αυξήσεις 10 % στα τιμολόγια της ΔΕΗ.  Πιστεύει ότι μειώνοντας τις συντάξεις και αυξάνοντας την ΔΕΗ θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.

Το κακό όμως είναι ενώ ότι οι ανδρείοι της Τριανδρίας θέλουν να μας κάνουν να το πιστέψουμε, οι επιχειρηματίες εξηγούν ότι οι  τιμές ανεβαίνουν παρ’ όλες τις μειώσεις των μισθών, λόγω των αυξήσεων σε ρεύμα και πρώτες ύλες.

Τους κυβερνώντες βοηθούν βέβαια τα Κανάλια που τους στήριξαν για να εκλεγούν, διαδίδοντας ότι αν επικρατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώνονταν οι συντάξεις και οι μισθοί, ενώ τώρα που ξαναμειώθηκαν σιωπούν.

Επιμένουν άλλωστε ότι ο καταραμένος ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βγούμε από το ΕΥΡΩ, παρότι ο Τσίπρας δεν σταματάει να δηλώνει πως ποτέ δεν είπε, ούτε ποτέ θέλησε ή σκέφτηκε κάτι τέτοιο.

Άραγε τι θα πουν όλοι αυτοί, αν η σημερινή Τρι-ανδρεία τα θαλασσώσει και μας βγάλει από ΕΥΡΩ και Ευρωζώνη;  Γιατί οι ξένοι δεν μπορούν να μας βγάλουν. Ένταξη και έξοδο από αυτά αποφασίζει μόνο η Κυβέρνηση κάθε κράτους και κανείς άλλος.

Χαρακτηριστικό δε της αμεροληψίας των Καναλιών, είναι ότι σε συνεντεύξεις διακόπτουν τον ομιλητή, με εντολή στο ακουστικό του αυτιού του συντονιστή, για να μην ακουστούν όσα δεν συμφέρουν.

Δίπλα σε σκουπιδοτενεκέ στην Αθήνα

Αλλά και οι συνομιλητές συνηθίζουν να φωνασκούν αρλούμπες μόλις κάτι δεν ταιριάζει με την γραμμή του κόμματός τους, ώστε να μην ακουστούν οι αντιφρονούντες.

Τυχαίο το ότι με κανέναν τρόπο δεν δέχονται την πρόταση να ανοίγουν το μικρόφωνο μόνο εκείνου που μιλάει, για να αποφεύγεται η οχλαγωγία; Κάτι που γίνεται σε όλα τα συνέδρια, αλλά που δεν θέλουν οι Καναλάρχες προκειμένου να καταπνίγουν δυσάρεστες απόψεις.

Λίνος

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*