ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μνημονιακά παρατράγουδα. 31 Ιανουαρίου 2014 Ούτε ο γύψος του Παπαδόπουλου δεν σώζει πια την βαριά άρρωστη οικονομία μας.
ΜΥΤΙΛΗΝΗ Κακοκράτης ο Καλλικράτης. 25 Ιανουαρίου 2014 Απαραίτητη πλέον η δημιουργία 5 Δήμων στη Λέσβο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μνημειώδεις τραγωδίες. 25 Ιανουαρίου 2014 Ζούμε μια απάνθρωπη, πονηρή και αλλοπρόσαλλη καθημερινότητα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η αναφορά του Paul Porter. 24 Ιανουαρίου 2014 Ισχύουν και σήμερα όσα ο Paul Porter έγραψε το 1947 για την Ελλάδα.
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΛΤΑ : ΕΛ-ληνική ΤΑ-λαιπωρία 24 Ιανουαρίου 2014 Ταλαιπωρία στα ΕΛΤΑ Νέας Φιλαδέλφειας για βελτίωση της παραγωγικότητάς μας.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ Βράβευση Δημήτρη Νικορέτζου. 17 Ιανουαρίου 2014 Βράβευση του Λέσβιου λογοτέχνη Δημήτρη Νικορέτζου