39 ετών έγινε το ΠΑΣΟΚ

5 Σεπ 2013 από

DSC0250639 ετών έγινε το ΠΑΣΟΚ

 Στην μικρή αίθουσα Ιφιγένεια, με 200 μόνο ακροατές και χαλαρές ομιλίες,  γιορτάστηκαν τα γενέθλια. Οι μεγάλοι απουσίαζαν.

Εμφανίστηκαν στο τέλος της δεύτερης μέρας, αργά το απόγευμα και μάλιστα στην μεγάλη αίθουσα Αντιγόνη.  Τα περισσότερα κομματικά στελέχη βλέπετε δεν είχαν όρεξη να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των συνοδοιπόρων τους, αλλά ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν το παρόν στους Αρχηγούς τους, παλιούς και νέους.

Η σειρά που μίλησαν οι «σπουδαίοι» δεν ήταν τυχαία. Τελευταίος ο σημαντικότερος, ο κ. Βενιζέλος. Προ τελευταίος ο πρώην Πρωθυπουργός GAP (meintthegapόπως  μας λένε στο Μετρό) και τελευταίος ο κ. Σημίτης.

DSC02507Και τι δεν ακούσαμε !  Ότι «έγιναν λάθη», ότι «λεφτά (ξανα)υπάρχουν»  (!!), ότι υπάρχουν «πολλές προοπτικές για την Ελλάδα και το Κόμμα» το ΠΑΣΟΚ,  (λέτε να υπάρχουν;) και άλλα ενδιαφέροντα.

Σημαδιακά και τα ονόματα των αιθουσών.  Ιφιγένεια η πρώτη, θυμίζει θυσία αθώων, ενώ η Αντιγόνη ενταφίασε τον νεκρό αδελφό της.  Ποιόν λοιπόν θυσίασαν οι ΠΑΣΟκοι και ποιόν άραγε θα ενταφιάσουν οι «μεγάλοι» του κόμματος;

Τυχαία η επιλογή των ονομάτων ή Θεία πρόβλεψη; Ποιος να ξέρει!

Οι λιγοστοί επισκέπτες της διημερίδας περίμεναν να ακούσουν κάτι για το μέλλον της παράταξης, η οποία έχει ενηλικιωθεί προ πολλού, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας.  Ακούσαν όμως μόνο για το παρελθόν, όπως από τους παππούδες μας στη δύση της ζωής τους.  Τυχαίο ή μήπως σημαδιακό, που σηματοδοτεί ότι το Κόμμα αυτό είναι πλέον παρελθόν;

DSC02508Αυτά δεν μας τα είπαν.

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*