Με τα ίδια τους τα όπλα.

2 Δεκ 2013 από

DSC03873ΑΜε τα ίδια τους τα όπλα.

Ο καλύτερος τρόπος για να πολεμήσεις κάθε αντιλαϊκή πολιτική είναι να την καταπολεμήσεις εκ των έσω ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τις δικές της μεθόδους, ώστε τα στελέχη της να μην μπορούν να αντιδράσουν, χωρίς να διακινδυνεύσει η ίδια τους υπόσταση.

Έτσι θαύμασα την  StrikeDeptγια τη νέα μέθοδο OccupyWallStreet, με την οποία εκ των έσω, δηλαδή με τη μεθοδολογία της Παγκοσμιοποίησης και της WallStreet, δίνουν στους υπερχρεωμένους πολίτες τη δυνατότητα να «αγοράσουν» τα χρέη τους σε πολύ χαμηλότερη τιμή.  Χρησιμοποιούν δηλαδή τις τακτικές των Τραπεζιτών για να βοηθήσουν τους υπερχρεωμένους πολίτες.

Πώς;  Εκμεταλλεύονται το ότι οι Τράπεζες παραχωρούν τα χρέη, όσων πολιτών αδυνατούν να τα αποπληρώσουν, σε εισπρακτικές εταιρείες, μέχρι και προς 5 centsανά δολάριο ονομαστικής τους αξίας. Μειώνουν έτσι το ρίσκο της Τράπεζας, ενώ επιτρέπουν στις ιδιωτικές αυτές εταιρείες να εισπράξουν όσο περισσότερα μπορέσουν, πιέζοντας με κάθε θεμιτό  ή αθέμιτο τρόπο τον χρεώστη.

Το StrikeDeptλοιπόν αγοράζει απλά όσα χρέη πουλούν οι Τράπεζες και τα παραχωρεί στους χρεώστες, οι οποίοι τα επαναγοράζουν στο 5 % της αρχικής τους αξίας.  Εύκολα έτσι θα μπορέσει ο υπερχρεωμένος πολίτης να τα ξεπληρώσει και να γλυτώσει από τα χρέη του, που έχουν γίνει τεράστια με τους ανατοκισμούς από τις  αδηφάγες τράπεζες.

DSC03873Το ερώτημα είναι γιατί δεν γίνεται επίσημα από το Κράτος η σημαντική αυτή μείωση του χρέους, αφού οι Τράπεζες είναι διατεθειμένες να εισπράξουν ακόμα και το 5 % μόνο του χρέους, προκειμένου να απαλλαγούν από τα επισφαλή δάνεια;  Γιατί δεν το υιοθετεί η Κυβέρνηση ως λύση, αλλά αφήνει τις εισπρακτικές εταιρείες να καταπιέζουν με απαράδεκτες μεθοδεύσεις τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά;  Μήπως επειδή η Κυβέρνηση όχι μόνο τους τραπεζίτες φαίνεται να θέλει να υποστηρίζει, αλλά και τις εισπρακτικές εταιρείες, πάντως όχι τον Έλληνα πολίτη;

Την πολεμική με τα ίδια τους τα όπλα είχα και εγώ στο μυαλό μου, όταν αγανακτησμένος από τα μνημόνια της Μέρκελ και της Τρό-κτ-ϊκας, προσπάθησα να πω στον Τσίπρα, αντί να βγαίνουν τα στελέχη του στα κανάλια και να απαντούν αμήχανα το που θα βρουν τα χρήματα και αντί να χορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ρυθμούς του Άδωνη Γεωργιάδη, ας πάρουν ένα και μόνο μέτρο, μόλις εκλεγεί:

Να καταργήσουν ολόκληρη την Ελληνική νομοθεσία και να την αντικαταστήσουν με την Γερμανική.

  • Η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε δεν θα έχουν έτσι κανένα επιχείρημα εις βάρος μας, εφόσον θα ακολουθούμε τη δική τους νομοθεσία, ούτε θα μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν τους κάνει, αφού θα είναι η δική τους.
  • Θα ακυρωθούν έτσι αυτομάτως όλα τα νομοθετήματα που ο ΓΑΠ (Γιωργάκης Παπανδρέου) ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης μας φόρτωσαν παράτυπα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αποδυναμώνοντας οριστικά την Τρό-κτ-ϊκα.
  • Πέραν αυτών θα έχουμε και μία νομοθεσία που αποδεδειγμένα οδήγησε την Γερμανία σε ευημερία.        .

Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει την νομιμότητα και την συνταγματικότητα στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποτρέπει αποτελεσματικά κάθε αποικιοκρατική  επέμβαση των Γερμανών και της Τρό-κτ-ϊκας που θα αντίκειται στους δικούς τους νόμους.  Αν τώρα στα επόμενα χρόνια διαπιστώσουμε κάποια αρνητικά σημεία της Γερμανικής νομοθεσίας, στο χέρι μας θα είναι να τα βελτιώσουμε.

Βέβαια ο κ. Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε, γιατί μάλλον ο περίγυρος του εμποδίζει όσους δεν ανήκουν σε αυτόν να τον πλησιάσουν, πιστεύοντας ότι έτσι ισχυροποιούν την εξουσία τους.  Αυτό ισχύει δυστυχώς για κάθε ισχυρό ηγέτη, με πολύ αρνητικά αποτελέσματα ακόμα και για τον ίδιο, αφού μετά από ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα χάνει κάθε επαφή του με τον Λαό.

Στο θέμα τώρα της υγείας και γενικά των εισαγόμενων προϊόντων, θα προτείνω τώρα και εγώ κάποια μέθοδο καταπολέμησης της παραπληροφόρησης του πολίτη, τόσο για τα φάρμακα, όσο και για άλλα καταναλωτικά αγαθά:

Ενημερωθείτε για τους κωδικούς BarCodeτων διαφόρων κρατών, για να ξέρετε από πρώτο χέρι, από πού προέρχονται τα φάρμακα ή αγαθά που αγοράζετε. Από εκεί και πέρα δικό σας θέμα θα είναι αν θα δεχτείτε να πάρετε φάρμακο από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντέζ ή αν θα εμπιστευτείτε την υγεία σας μόνο σε Δυτικοευρωπαϊκές ή Ελληνικές Βιομηχανίες.  Οι τρεις πρώτοι αριθμοί του BarCode δηλώνουν την χώρα προέλευσης.

Κωδικοί BarCode:

Ελλάδα            520

Γερμανία         400 – 440

Κίνα                690 – 699

Ινδία                890

Τουρκία           868 – 869

Πακιστάν         896

Μαλαισία        955

Βραζιλία          789 – 790

Κύπρος           529

Ελβετία            760 – 769

Κορέα (νότια) 880

Ιταλία              800 – 839

Ισραήλ             729

Αγγλία            500 – 509

Ταϊβάν             471

Γαλλία             300 – 379

ΗΠΑ                030 – 039

Ειδικότερα όσον αφορά τα φάρμακα, γίνεται σιγά – σιγά κατανοητό, ότι ο κ. Άδωνης  Γεωργιάδης, όντας σε 20ωρη βάση στα κανάλια της ΤV, είναι απορίας άξιο, το πώς μπορεί να λειτουργεί και ως Υπουργός Υγείας.  Η λειτουργία αυτή πρέπει να επαφίεται προφανώς στην Τρό-κτ-ϊκα. Μοιάζει δηλαδή να τον επέλεξε ο κ. Σαμαράς όχι για να εργαστεί ως υπουργός, αλλά για τις ικανότητές του να φωνασκεί προσπαθώντας να επισκιάσει τους άλλους συνομιλιτές του. Με το κύρος του  «υπουργού» καλείται απλά με τις μεθόδους πώλησης βιβλίων, που γνωρίζει άριστα, να καλύπτει και να προωθεί τις εκάστοτε αποφάσεις των Τρο-κτ-ϊκανών ελεγκτών μας. Καλή η επιλογή λοιπόν του κ. Σαμαρά για τη συγκεκριμένη θέση.      Στη συνέχεια θα μπορούσε να προσλάβει και σε άλλα υπουργεία άτομα με αντίστοιχα προσόντα. Πχ αυτόν που πουλάει επίσης  αποτελεσματικά τα βιβλία του ή τον δικηγόρο που είδαμε να υποστηρίζει με φωνές και ασταμάτητη φλυαρία τον φίλο του υπουργό.  Άλλωστε το να μιλάς ασταμάτητα, ώστε ο απλός πολίτης να χάνει τον ειρμό και μπερδεύεται, μη μπορώντας να εμπεδώσει τα επιχειρήματα του άλλου συνομιλητή, πρέπει να θεωρείται από τους κρατούντες ως αποτελεσματική μέθοδος, όσο λείπουν τα ουσιαστικά επιχειρήματα.

AdonisΜια άλλη μέθοδο αποσυντονισμού των αντιδράσεων είδαμε να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και πάλι ο κ. Άδωνης.  Ενώ το υπουργείο του δεν εγκρίνει την χειρουργική επέμβαση για καρδιοπαθή που βρίσκεται στα όρια ζωής και θανάτου ή ενώ θέλει να πληρώνει, ένας συνταξιούχος των 670 €, από την τσέπη του 1000 € κάθε μήνα για να μην τυφλωθεί, παράλληλα ο κ. ΄Αδωνης χάρισε 200.000 € στους συνδικαλιστές του υπουργείου του προκειμένου να μην αντιδρούν. Έτσι ακούσαμε στην TV.  Και αυτοί δυστυχώς ανταποκρίθηκαν. Τους συγχαίρουμε.   

Οι μεθοδεύσεις αυτές του βρίσκουν προφανώς σύμφωνη και την Κυβέρνηση, αφού  τις χρησιμοποιεί και αυτή.  Γιατί μάθαμε ότι έδωσε αυξήσεις μισθών στους εργαζόμενους στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώ μειώνει συνεχώς μισθούς και συντάξεις.  Ειδικότερα όταν για τους ισχυρούς ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά από αυτά του ταλαίπωρου Έλληνα πολίτη.  Γιατί και οι περικοπές των βουλευτών είναι πολύ περιορισμένες, τα οικονομικά τους προνόμια αμείωτα και η φορολογία τους ελάχιστη, ενώ και για τους ισχυρούς φροντίζουν. Αυξάνουν τα διόδια, ώστε να μην μειωθούν τα έσοδα των κατασκευαστικών εταιρειών από την αδυναμία μετακίνησης των Ελλήνων υπερφορολογουμένων. Η έπαρσή τους είναι τέτοια, ώστε και να επεμβαίνουν ακόμα και στα επουσιώδη καθημερινά, αφού μια καθηγήτρια απολύθηκε, επειδή έπιασε τον γιό του Πρωθυπουργού να κλέβει στο διαγώνισμα. (και πάλι όλα αυτά από την TV). Αγγελικά πλασμένοι όλοι τους και πατριώτες άξιοι συγχαρητηρίων.

Λίνος Κουντουράς

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*