Κουνούπια

4 Φεβ 2016 από

kounoupiΚουνούπια

Γίνομαι κουραστικός κάθε χρόνο προς τους κκ. Δημάρχους, επιμένοντας να κάνουν την κατάλληλη εποχή κάτι κατά των κουνουπιών και να μην τρέχουμε για το θέμα ως Έλληνες την τελευταία στιγμή, όπως συνήθως συμβαίνει κάθε χρόνο. Όταν δηλαδή έχουν ήδη εκκολαφτεί οι νύμφες και απλά χάνονται χρήματα χωρίς αποτέλεσμα.
Επαναλαμβάνω ότι η Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα βρίσκονται ανάμεσα σε δύο ποτάμια, ώστε οι επιπτώσεις από τα κουνούπια να είναι ιδιαίτερα σοβαρές, με σύννεφα κουνουπιών σε κάθε κήπο και ότι η καταλληλότερη εποχή για ραντισμούς είναι τον Φεβρουάριο.
Ιδιαίτερα φέτος πρέπει να δείξουμε πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία, αφού ο θανατηφόρος ιός ΖΗΚΑ, όχι μόνο εξαπλώνεται απίστευτα σε Βραζιλία και ΗΠΑ, αλλά και με τους Ολυμπιακούς θα επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο,. Θα διαβάσατε ότι ούτε φάρμακο, ούτε εμβόλιο υπάρχει για τον ΖΗΚΑ, που εκτός των άλλων επιδρά στις έγκυες γυναίκες δημιουργώντας καθυστερημένα, μικροκέφαλα παιδιά.
Ας βρει λοιπόν ο Δήμαρχος μας τον καλύτερο ειδικό που υπάρχει (και όχι κάποιον «δικό μας») και ο οποίος θα κάνει την κατάλληλη στιγμή ότι καλύτερο προβλέπεται, μήπως γλυτώσουμε εμείς οι Δημότες από το τεράστιο πρόβλημα. Εύχομαι να εισακουστώ.
Λ.Κ.

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*