Αστρικοί Ταξιδιώτες.

10 Ιούν 2012 από

Αστρικοί Ταξιδιώτες.

Η ομάδα QW3RTY  παρουσιάζει ως τις  20/6/2012  τους GPO και αυτοί τους Αστρικούς Ταξιδιώτες, στο Art Factory, Λαμίας 7, στον Ταύρο.

Σε έναν μεγάλο βιομηχανικό χώρο, εκθέτουν μεγάλα ζωγραφικά έργα, τα οποία  γίνονται ομαδικά, από καλλιτέχνες που συνεργάζονται μεταξύ τους στο ίδιο έργο και σε μικρές ομάδες.

Κρεμασμένοι από το ταβάνι, μακριά από τους σκουρόχρωμους τοίχους, τα έργα με άσπρο φόντο και καλά φωτισμένα, δείχνουν πολύ όμορφα και η έκθεση κερδίζει τον επισκέπτη.

Στα εγκαίνια, ένα μουσικό συγκρότημα απέσπασε πολλά χειροκροτήματα από τους εντυπωσιακά πολλούς παρευρισκόμενους. Υπήρχε και ένα μπαρ με δωρεάν κρασί για όλους (και ακόμα περισσότερους) πώληση, διαφόρων T-Shirts και βιβλίων από συμμετέχοντες. Εντυπωσιακό και ένα βιβλίο με φωτογραφίες ακροβατικών από δυο κοπελιές επάνω σε αγάλματα και διανθισμένες εικαστικά.

Όλα αυτά που δημιουργούσαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, που έδινε  την ευκαιρία σε φίλους και γνωστούς να κουβεντιάσουν μεταξύ τους και να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Είναι η δεύτερη έκθεση που επισκέφτηκα, οργανωμένη από νέους καλλιτέχνες που αναπτύσσουν δικές τους πλέον πρωτοβουλίες, παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους και ενεργούν ανεξάρτητα από διάφορους γκαλερίστες και το ανίκανο για τα πάντα πλέον κράτος μας.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μια ακτίνα αισιοδοξίας στην απόλυτα στείρα Ελληνική πραγματικότητα.

Παιδιά μπράβο σας, περιμένουμε και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες σας.

Οι δημιουργοί

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*