Όλα καλά

27 Ιούν 2012 από

Όλα καλά

Ο πάνσοφος Λαός μας, έσωσε την Χώρα από την καταστροφή της εξόδου από το €.

Διότι όπως μάθαμε από τους πολιτικούς, εντός και εκτός Ελλάδος, αμέσως μετά την επικράτηση του άπειρου κ. Τσίπρα, θα μας εξεδίωκαν από την ΕΕ, αλλά και από την Ευρωζώνη, όπερ σημαίνει ότι εντός μιας και μόνο ημέρας θα έπρεπε να εκτυπώσουμε δισεκατομμύρια νέων Δραχμών.

Αυτό βέβαια θα είχε και πλεονεκτήματα, αφού έτσι τα περήφανα γηρατειά αντί για τριψήφια σύνταξη των μόλις 280 €,  θα απολάμβαναν επιτέλους μια αξιοπρεπέστατη, μοναδική στην Ευρωζώνη, πενταψήφια σύνταξη 95.410 μηνιαίως (ε!  ναι …. δραχμών, εννοείται).

Τώρα ο κ. Σαμαράς, μετά από είκοσι χρόνια υπομονής, έγινε επί τέλους Πρωθυπουργός, ο κ. Βενιζέλος ανακατεύει ξανά την τράπουλα, πράγμα που του αρέσει πολύ και τώρα οι Τροϊκανοί της Γερμανικής Α(γ)ρίας φυλής μαζί με τους τρείς Έλληνες Τροϊκανούς της Κυβέρνησης, θα μας ξανασώσουν από τη χρεοκοπία

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με προεκλογικές δηλώσεις του αρχηγού του, ανανεώνεται με εντελώς νέα στελέχη, όπως οι κκ Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης, ΣκανδαλίδηςΚακλαμάνης, Γεώργιος Παπανδρέου, Χριστοφιλοπούλου,    Γκερέκου, Σαχινίδης, Σηφουνάκης, κλπ. Και αν κάποιος δεν τα θεωρεί τόσο νέα, ας συνυπολογίσει την εμπειρία τους, η οποία μας εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη,

Αρκετά «νέα στελέχη» των μνημονιακών κομμάτων θα υπουργοποιηθούν άμεσα, ενώ τα υπόλοιπα θα διαμαρτύρονται εντονότατα, επειδή έχουν συνηθίσει στην υπουργική καρέκλα των τεράστιων ευθυνών, και δεν μπορούν χωρίς αυτήν.  Άλλωστε είναι και η μόνη εργασία που οι περισσότεροι έκαναν στη ζωή τους. Τώρα τι θα κάνουν; «κλέφτες θα γίνουν;» που λέγαμε ως παιδιά;

Αμέσως μετά θα μετονομαστεί το ΠΑΣΟΚ, ώστε να παραγραφούν όλα τα χρέη του και να τα φορτωθεί ως συνήθως ο Κυρίαρχος Λαός.

Στις προηγούμενες εκλογές ψηφίσαμε σε πρώτη θέση τον υπουργό που αναβάθμισε την Δημόσια υγεία, κλείνοντας όσα νοσοκομεία  δεν άφηναν κέρδη, περιορίζοντας την πολυφαρμακία, ώστε σε λίγο να υπάρχει ένα και μόνο φάρμακο, κατάλληλο για όλες τις αρρώστιες και έβαλε φραγή στα τεράστια κέρδη των μικροφαρμακείων της γειτονιάς, τα οποία έχουν βουλιάξει από τα τεράστια κρατικά φέσια.  Όλα αυτά βέβαια, παρά τις δυσκολίες που του προέκυπταν, αφού οι γέροι και οι γριές …. «δεν πεθαίνουνε κι’ όλας» όπως είπε σε στιγμή αγανάκτησης.

Εξ’ ίσου ανταμείψαμε και τον κ. Χρυσοχοϊδη, που κατόρθωσε να μεταθέσει την  εγκληματικότητα από τα πλούσια προάστεια στις γειτονιές των χαμηλών κοινωνικών τάξεων  και να την περιορίσει στα λαϊκά σπίτια συνταξιούχων  και στα μικρομάγαζα.  Θέσπισε άλλωστε περιπολίες 4ων αστυνομικών πάνω σε δύο μοτοσικλέτες, με αναμμένα πάντοτε τα μπλε αλάρμ, ώστε να φαίνονται από μακριά, για να λαμβάνουν εγκαίρως τα μέτρα τους οι κάθε είδους κακοποιοί και να αποφεύγονται έτσι τυχόν  οδομαχίες.

Τα νέα μέτρα που θα έπρεπε να εξαγγελθούν για να ικανοποιήσουμε απόλυτα την Καγκελάριό μας είναι:

Όλα τα περιττά νοσοκομεία θα κλείσουν άμεσα.  Ένα για κάθε 4 εκατομμύρια πολίτες αρκεί.

Τα φάρμακα δεν θα τα παίρνουμε από 6 φαρμακεία για ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά από ένα και μοναδικό πανελλαδικά, ώστε να υπάρχει απόλυτος έλεγχος από ελεγκτές που θα προσληφθούν.

Φαρμακεία θα γίνουν και τα Σουπερμάρκετ, αφού οι τιμές τους έφτασαν ήδη σε δισθεόρατα ύψη, ενώ θα πουλάνε και φάρμακα, για να απελευθερωθεί το επάγγελμα.

Παράλληλα με την αύξηση των τιμών, μειώνονται οι μισθοί του προσωπικού, ώστε τα κέρδη των εν Ελλάδι Γερμανικών εταιρειών να είναι τεράστια. Γι’ αυτό έχουν τώρα και έναν σημαντικό πανευρωπαϊκό στόχο:  Να στέλνουν όλα τα κέρδη από τα υπερτιμημένα προϊόντα τους εκτός Ελλάδας.

Το παλαιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού θα κτιστεί εξ ολοκλήρου, ώστε να βρουν πρωϊνή εργασία χωρίς εισφορές στο ΙΚΑ, οι λαθρομετανάστες. (το βράδυ έχουν άλλες επικερδέστερες ασχολίες, σε σπίτια, βενζινάδικα και καταστήματα).

Οι συντάξεις θα μειωθούν ριζικά για να πεθαίνουν (από την πείνα) πιο σύντομα οι γέροι και οι γριές και όχι όπως σήμερα, σε μεγαλύτερη ηλικία από τους λοιπούς Ευρωπαίους.  Έτσι θα ανακουφιστούν τα λεηλατημένα και κουρεμένα Ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων.

Οι Έλληνες θα αυξήσουν το εισόδημά τους πουλώντας κοψοχρονιά τα υπερχρεωμένα σπίτια τους στους Ευρωπαίους ηγέτες μας, πριν τους τα πάρει η εφορία.  Ήδη άλλωστε με το ΕΤΑΚ η τιμή των διαμερισμάτων έχει πέσει στο μισό.

Δεν αλλάξαμε την Πατρίδα, γι’ αυτό θα αλλάξουμε Πατρίδα, λένε πια οι νέοι μας.  .

Έτσι όσα παιδιά μας έχουν μάστερ ή διδακτορικό θα ξενιτεύονται στην μακρινή Αυστραλία, αφού μάθαμε πως εκεί ζητούν νέους με ακαδημαϊκή μόρφωση για λαντζιέρηδες ή οδηγούς ταξί.

Οι 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν άμεσα, αλλά θα προσληφθούν (σύμφωνα με τις προεκλογικές υποσχέσεις του Πρωθυπουργού μας) 55.000 νέοι, προσκείμενοι των κομμμάτων, που μαζί με τους νεότατους υπουργούς μας της Ν.Δ. θα επανιδρύσουν το Κράτος της επάρατης Δεξιάς.

Με τα παραπάνω μέτρα, οι τρεις Έλληνες τροϊκανοί, μνηστήρες της εξουσίας, κ. Σαμαράς, κ. Βενιζέλος και κ. Κουβέλης εξασφαλίζουν πλέον την Ευρωπαϊκή πορ(ν)εία της Χώρας.

Σε απόλυτη συμφωνία με τις προεκλογικές δηλώσεις και εξαγγελίες,  προχωρούν στην υλοποίηση των όρων του μνημονίου, ώστε να μας βρει πανέτοιμους η Τρόϊκα, που φτάνει εντός των ημερών.

Παράπλευρες απώλειες ο παραγκωνισμός των απόλυτα δυσαρε…στημένων Χρυσοχοϊδη, Λοβέρδου και Μπακογιάννη, που θυμίζει το τραγουδάκι:  «Μια γυναίκα, δυο άντρες, κομπολόϊ δίχως χάντρες» ή των Βορίδη και Άδωνη (Αδώνιδος κατά τον αδελφό του) για τους οποίους κάποιοι μας έλεγαν το ρητό: «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες  κανείς», ενώ τελικά η υπουργοποίηση για όλους τους παραπάνω, υπήρξε Σαιξπηρικό «Όνειρο θερινής νυκτός».

Η ανταγωνιστικότητα βελτιώνεται με τις πραμάτειες των μεταναστών μπροστά στα μαγαζιά των Ελλήνων.  Η ανάπτυξη προωθείται με επιδοτήσεις όσων εταιρειών μετακινούνται από εμάς προς τα Βαλκανικά Κράτη, ενώ τα Σουπερμάρκετ, μέσα από νέα προγράμματα βοήθειας των αστέγων, θα παρέχουν σε αυτούς δωρεάν τα καροτσάκια τους, για το διάστημα δυο μηνών,  προκειμένου να μετακινούν τα υπάρχοντά τους από είσοδο σε είσοδο, όπου κοιμούνται, σε αντιστοιχία με τα αμερικανικά πρότυπα.

Η ανεργία θα παταχθεί με την πρόσληψη τριπλού αριθμού συμβούλων (έναν για κάθε αρχηγό κόμματος εξουσίας) που θα αμείβονται με το αστείο ποσό των 4,5 δις € το χρόνο (αντί του 1,5 δις της προηγούμενης κυβέρνησης).

Η νέα Κυβέρνηση, σκέπτεται να βοηθήσει τη συντήρηση των λαθρομεταναστών που εισρέουν από παντού προς την Ελλάδα, με υποχρεωτική πλύση των παρμπρίζ των αυτοκινήτων σε κάθε  φανάρι.

Για να μειωθεί η λαθρομετανάστευση προς τις χώρες της Ευρώπης, θα φυλάγονται σχολαστικά τα δυτικά μας σύνορα προς την Ιταλία – Γερμανία, ενώ για ανθρωπιστικούς λόγους θα είμαστε  ακόμα πιο χαλαροί στη φύλαξη των ανατολικών συνόρων μας, από όπου εισρέουν οι λαθραίοι.

Για να υπάρξει ειρηνική συνύπαρξη με την γείτονα Τουρκία, και για να την ευχαριστήσουμε που δεν εκμεταλλεύτηκε το επικρατούν εδώ και τρεις μήνες πολιτικό μας χάος, θα συνεργαστούμε μαζί της, ώστε να καθορίσει κατά βούληση (και προς το συμφέρον της) την δική της ζώνη ΑΟΖ.                                                                                                                                                                                          .

Θα εκμεταλλευτούμε το ΕΣΠΑ με υπερτιμολογημέρνα Δημόσια Έργα των γνωστών Ελλήνων Μεγαλοεργολάβων, ώστε να μείνει κάτι και για τους πάμπλουτους Έλληνες και να διοχετευτεί άμεσα στις off shore των εξωτικών νησιών.

Με την νέα Κυβέρνηση εξασφαλίστηκε και η μη ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα σκάνδαλα.  Στους παλαιότερους θυμίζει την «ανεξιδικία» των Αμερικανών στρατιωτών που στάθμευαν στις «Βάσεις του Θανάτου» κατά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Στου κρεμασμένου το σπίτι όμως δεν μιλάνε για σκοινί, γι’ αυτό θα απαγορευτούν αμέσως όλες οι σχετικές με σκάνδαλα συζητήσεις σε ομάδες πάνω του ενός ατόμου, αφού η παραγραφή ποινικών αδικημάτων των υπουργών κλπ και η δίωξη των υπευθύνων για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας μας δεν αποφασίστηκε τελικά από την Ελληνική Τρόϊκα, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες.

Τώρα μας αρρώστησαν κιόλας και έτσι θα εκπροσωπηθούμε επάξια από τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού τον κ. Αβραμόπουλο δεν τον δέχονται, υπουργό δεν έχουμε, ούτε Πρωθυπουργό προς το παρόν (ενώ μπόρεσε να συνοδεύσει την Μέρκελ στον ποδοσφαιρικό αγώνα, ως «σιωπηλός μάρτυρας» της ήττας) οι δε εξειδικευμένοι σύμβουλοι δεν γνώριζαν τους κανονισμούς της ΕΕ στο θέμα της εκπροσώπησης, με αποτέλεσμα να γίνουμε γλάστρες.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε, ότι από το ανανεωμένο Κυβερνητικό σχήμα, μόνο ο Σημίτης λείπει, αφού οι περισσότεροι από όσες επιλογές συζητούνται υπήρξαν συνεργάτες του.

Λένε επίσης ότι κάποιος κακός Βρικόλακας από τα Καρπάθια όρη πλανιέται πάνω από τα γραφεία τους και από τα σπίτια τους και τους καταργιέται, γι’ αυτό και μας αρρωσταίνουν ο ένας μετά τον άλλο, πριν ακόμα τους απολαύσουμε στη Βουλή.

 

 

 

Εκλογές θα ξαναγίνουν πριν τα Χριστούγεννα, οπότε οι Έλληνες θα ψηφίσουν το επάρατο κόμμα της Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ του νεαρού Τσίπρα, με το αριστερό τους χέρι (το δεξί θα το έχουν κόψει).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*