Κάτι τρέχει στα Γύφτικα.

11 Φεβ 2013 από

Τρι-ανδρείαΚάτι τρέχει στα Γύφτικα.

Με κανέναν τρόπο δεν ταιριάζουν οι στόχοι που μας λένε ότι ακολουθούνται, με όσα οι κρατούντες κάνουν για την δήθεν επιτευξή τους.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να τα έχουν χάσει εντελώς και να μην γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά, δηλαδή να μην ξέρει η Δημοκρατική Αριστερά τι μηχανεύεται η Νεο-Δημοκρατική δεξιά. Όσο για το σοσιαληστρικό κόμμα, αυτό βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση, όμοια με αυτή του Αυστριακού Μπάουμγκάρτνερ, που έσπασε το φράγμα του ήχου πέφτοντας με αλεξλιπτωτο από ύψος 39 χιλιομέτρων, που έσπασε το φράγμα του ήχου πέφτοντας με αλεξλιπτωτο από ύψος 39 χιλιομέτρων.

Όλοι μαζί όμως οι σπουδαγμένοι της Τρι-ανδρείας, δεν μπορούν να μας πείσουν, ότι η αστοχία των μέτρων που παίρνουν δεν αποτελεί σκοπιμότητα, αλλά γίνεται κατά λάθος.  Είναι δύσκολο να θεωρηθούν αστοχία, όσα ολέθρια ημίμετρα αποφασίζουν καθημερινά οι εξέχοντες καλοπληρωμένοι οικονομολόγοι, Έλληνες και ξένοι.

  • Αυξάνουν σημαντικά τη φορολογία του πετρελαίου θέρμανσης και χάνον χρήματα, εισπράττωντας λιγότερα από ότι πριν την αύξηση, αλλά και 900 εκατομμύρια λιγότερα από όσα προσδοκούσαν.
  • Οι πονηροί φοροδιαφεύγουν με εικονικές εξαγωγές πετρελαίου, αλλά οι ιθύνοντες δεν μπορούν να εντοπίσουν στα σύνορα τα βυτιοφόρα που εξάγουν νερό αντί για πετρέλαιο.
  • Αυξάνουν τα τέλη κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να κατατίθενται οι πινακίδες  των αυτοκινήτων και να εισπράττουν λιγότερα από ότι πρό των αυξήσεων.
  • Μειώνουν μισθούς και συντάξεις, ενώ παράλληλα αυξάνουν το ΦΠΑ, με αποτέλεσμα να εξαθλιώνεται η Αγορά και να μειώνονται τελικά τα έσοδα από το ΦΠΑ σε σχέση με την προ μέτρων εποχή.
  • Έχασαν δις από τις πτωχεύσεις στις οποίες οδήγησε η πολιτική τους.
  • Αύξησαν τη φορολογία των εταιρειών και τώρα φεύγουν όλες στη Βουλγαρία, ενώ επιδοτήθηκε ακόμα και η μετεγκατάστασή τους.
  • Πήραν τα αποθέματα των Ασφαλιστικών μας Ταμείων και παίρνουν δάνεια που θα αποπληρώνουμε επί δεκαετίες, ενώ χαρίζουν από αυτά 230 δις στις τράπεζες, οι οποίες αντί να χρηματοδοτήσουν επιχειρήσεις προς αναθέρμανση  της αγοράς, ζητούν να αγοράσουν με αυτά τα δικά μας λεφτά, το δικό μας Ταχυδρομικό μας Ταμιευτήριο.
  • Αύξησαν τη φορολογία των καταθέσεων και διέδιδαν ότι κινδυνεύουν να χαθούν οι οικονομίες μας αν δεν πάμε στο ΔΝΤ, με αποτέλεσμα να στέλνουν όλοι τα χρήματά τους  σε τράπεζες του εξωτερικού και να μένουν χωρίς ρευστό οι Ελληνικές.
  • Δεν σκέφτηκαν όμως να καταργήσουν τη φορολογία καταθέσεων,  και να εγγυηθούν για αυτές, ώστε να επιστρέψουν οι αποταμιευτές τα φημολογούμενα 600 δις του εξωτερικού στις τράπεζες, ώστε να μη χρειάζεται η όποια  ανακεφαλαιοποίησή τους. Και όχι μόνο δεν εγγυόνται για τις καταθέσεις, αλλά αντιθέτως άρπαξαν τις οικονομίες όσων ομολογιούχων εμπιστεύτηκαν το Ελληνικό Κράτος, αυξάνοντας έτσι την φυγή των επενδυτών στο εξωτερικό.
  • Κατέθεσαν νομοσχέδια για αυτόματη κατάσχεση καταθέσεων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων δεν συμμορφώνονται στη φορολογική τους λαίλαπα, αλλά αφήνουν στο απυρόβλητο πολλούς μεγαλοοφειλέτες.
  • Και ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο στη συνέχεια καταστρατηγούν συνεχώς με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.Οδηγούν στο κλείσιμο τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, χάνοντας έτσι δημόσια έσοδα δισεκατομμυρίων από ΦΠΑ ενοικίων, φορολογία εσόδων, ΦΠΑ τιμολογήσεων, ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων, αλλά και από ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.
  • Όμως κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά δεν το κόβει από τις υπηρεσίες του Κράτους και από διάφορους μεγαλοοφειλέτες που της χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια.
  • Ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα

    Ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα

    Στέλνουν στη φυλακή χρεώστες του δημοσίου, ακόμα και αν το ίδιο το κράτος τους οφείλει περισσότερα από όσα οφείλουν αυτοί, αλλά ισχυρίζονται ότι στηρίζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

  • Και ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο στη συνέχεια καταστρατηγούν συνεχώς με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
  • Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει και για την επιβίωση των μεταναστών.  Στα φανάρια όπου πλένουν δήθεν τα παρμπρίζ, στα πεζοδρόμια όπου ανταγωνίζονται με τις πραμάτειές τους τα νόμιμα καταστήματά μας χωρίς να πληρώνουν φόρους και ΦΠΑ, στους δρόμους όπου ζητιανεύουν, αλλά ακόμα και όταν μας κλέβουν.
  • Και τώρα σκέπτονται να στείλουν τους λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα, όπου θα πληρώνουμε χρήματα για να τους φυλάγουμε και για να τους τρέφουμε, αντί να τους δώσουμε εργασία (πχ στην κατασκευή δημόσιων έργων) ώστε να τρέφονται από την εργασία τους και να αποκομίζει κέρδη η Ελλάδα.
  • Οι Έλληνες επιχειρηματίες χαμηλώνουν όσο μπορούν τις τιμές για να επιβιώσουν μέσα στο κλίμα φτώχειας που επικρατεί, αλλά οι ξένες θυγατρικές αυξάνουν συνεχώς τις τιμές, μας πουλάν τα προϊόντα τους πολύ ακριβότερα από ότι στις εύπορες πατρίδες τους και στέλνουν ανεξέλεγκτα τα υπέρογκα κέρδη τους στο εξωτερικό.
  • Και αύξησαν την ανεργία σε πανευρωπαϊκή πρωτιά, με αποτέλεσμα να πληρώνουν επιδόματα στους ανέργους, αντί να εισπράττουν φόρους από τους εργαζόμενους.
  • Τελικά δε αντί να απλοποιήσουν της διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης και να μετακινήσουν τους υπεράριθμους δημόσιους υπαλλήλους σε παραγωγικές δραστηριότητες (όπως πχ στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ΟΣΕ) σκέπτονται να τους μετακινήσουν στην «Εφεδρία», όπου θα πληρώνονται επί 2 χρόνια χωρίς να εργάζονται και θα απολυθούν μετά, οπότε θα αποζημιωθούν και θα εισπραττουν επιδόματα ανεργίας. Έτσι προφανώς πιστεύουν οι φωστήρες της Τρόϊκας και της Τρι-ανδρείας, ότι θα αυξηθεί η παραγωγικότητα των τεμπέληδων Ελλήνων !
  • Ενώ η λύση της Κυβέρνησης για τις αυτοκτονίες και την εξαθλίωση των Ελλήνων είναι η απαγόρευση των σχετικών δημοσιευμάτων και η επιβολή εξουθενωτικών προστίμων σε όσους την αγνοούν.
Αυτοσυγχαίρονται

Αυτοσυγχαίρονται

Αυτά λοιπόν τα μέτρα πήραν για την εξυγείανση της οικονομίας μας, ενώ προσπάθησαν να μας «σώσουν» μέσω του ΔΝΤ με ψευδή, όπως ακούμε, στοιχεία για το έλλειμα.

Μήπως λοιπόν κάτι άλλο από όσα μας λένε τρέχει στα …….  γύφτικα, που λέγονται Ελλάς και την κατάντησαν Γελάς;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*