Ένα προϋπολογισμό βρε παιδιά.

11 Μαρ 2013 από

DSC02859Ένα προϋπολογισμό βρε παιδιά.

Φίλοι μου. Ας ψάξουμε εμείς οι δημότες να βρούμε έναν προϋπολογισμό. Ίσως να πουλάνε κάπου. Ίσως να μας πουλήσει κάποιον ένας όμορος Δήμος. Ίσως μας χαρίσει τον δικό του ο Δήμος Αγίων Αναργύρων, που είναι λίγο πιο οργανωμένος. Στην ανάγκη ας κάνουμε και έναν έρανο μεταξύ μας, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημά μας.

Όπως και να ‘χει ας βρούμε κάπου έναν προϋπολογισμό, για να τον δώσουμε στη Δημοτική μας Αρχή, μήπως ευαρεστηθούν και αγοράσουν λίγο πετρέλαιο, για να κινηθούν τα απορριμματοφόρα και να μαζέψουν κανένα σκουπίδι. Γιατί τα σκουπίδια μας έχουν πνίξει.

Οι κάδοι των σκουπιδιών σε ολόκληρη τη γειτονιά μας ξεχείλισαν. Απεργία δεν υπάρχει και όλοι ρωτούσαν τι να συμβαίνει. Προχθές το μάθαμε, με φωτοτυπημένο σημείωμα της «Διοίκησης» του Δήμου μας:  Δεν τα μαζεύουν επειδή δεν υπάρχει προϋπολογισμός για το 2013. Ναι αυτός που έπρεπε να έχει κατατεθεί τον περασμένο Νοέμβριο (5 μήνες πριν) και που δεν ψηφίζεται, επειδή η κα Δήμαρχος, σε αντίθεση με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, θέλει να περάσει πάση θυσία έναν δικό της προϋπολογισμό. Τη θέση της αυτή ακολούθησε γενικός πανζουρλισμός στο Δ/Σ, με τσιρίδες και φωνές.

Χωρίς όμως προϋπολογισμό δεν περισσεύουν χρήματα για πετρέλαιο.  Μόνο για τους μισθούς Δημάρχων και Αντιδημάρχων επαρκούν. Αυτό τουλάχιστον διαβάσαμε πρόσφατα.

Περισσεύουν και για τα φώτα των γηπέδων και των δρόμων, που καίνε μέρα μεσημέρι χωρίς λόγο.

Για τους τσακωμούς διαβάζουμε επίσης στον τοπικό Τύπο και τους βιώνουμε στα Δημοτικά Συμβούλια.  Όσοι βέβαια αντέχουν να τα παρακολουθήσουν, γιατί εκεί γίνεται το έλα να δεις. Επί ώρες δεν γίνονται παρά μόνο τσακωμοί, φωνές, χαλασμός, αλλά και ανταλλάσσονται κοσμητικά επίθετα εκατέρωθεν.

Συνέχισαν έτσι να μεταθέτουν τη ψήφιση του Προϋπολογισμού για επόμενες ημέρες και έχει ο Θεός.

Μην στεναχωριέστε όμως, μετά τις εκλογές (που θα μετατεθούν στο 2015) θα μαζευτούν και τα σκουπίδια.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*