Η κοπή της πίτας στην ΕΔΙΠΤ
Η κοπή της πίτας στην ΕΔΙΠΤ
Την Δευτέρα 14.1.2013, στα γραφεία της ΕΔΙΠΤ (Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου) έγινε η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλιάτικης Πίτας.
Η συμμετοχή ήταν ασφυκτικά μεγάλη και σηματοδοτεί την ιδιαίτερη σημασία που δίνουν τα μέλη και οι συνεργάτες στην Ένωση.
Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των επισήμων, των πολιτικών και των εκπροσώπων συλλογικών οργάνων.
Η κα Νικολούδη
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η κα Αυγερινοπούλου και οι κ.κ. Κακλαμάνης, Παυλόπουλος, Κουρουκλής και Αναγνωστόπουλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος, Γεν. Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης και κα Ρωξάνη Νικολούδη ως τιμώμενο πρόσωπο.
Ο κ. Ασημακόπουλος
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο κ. Ασημακόπουλος, μέλος της ΕΔΙΠΤ επί πολλά χρόνια και βραβευμένο μέλος της από την Ακαδημία Αθηνών και ο εκλιπών Θ. Νικολούδης, ο οποίος ως υφυπουργός Τύπου και Τουρισμού ίδρυσε προ πολλών ετών το Ταμείο Συντάξεων για τους «δημοσιογράφους του Επαρχιακού και
Ο βραβευμένος κ. Ασημακόπουλος
Περιοδικού Τύπου» το οποίο λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα.
Στις ομιλίες που ακολούθησαν, τόσο ο Πρόεδρος κ. Σελλούντος όσο και οι άλλοι ομιλητές, αναφέρθηκαν στην τραγική κατάσταση του Περιοδικού Τύπου, μετά τα (απόλυτα αποτυχημένα) μνημόνια και κυβερνητικά μέτρα, με τα οποία μεθοδεύεται η καταστροφή του κλάδου.
Το «φλουρί» κέρδισε ο αρχισυντάκτης του Site Νε@νικά. Ένας καλός οιωνός για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας αυτής.


Και του χρόνου λοιπόν, με ευχές για καλή υγεία, προκοπή και ……. απαλλαγή για όλους εμάς τους Έλληνες.