Ατυχία

24 Οκτ 2019 από

Ατυχία να είσαι Έλληνας!

Η ατυχία να είσαι Έλληνας υπήκοος, ή μάλλον  Έλληνας υπάκουος.  Γιατί με τέτοιους ΗΓΕΤΕΣ πώς να πας μπροστά;

Ο ένας είναι ανεπάγγελτος Νάρκισσος, μεγάλος ψεύτης και προσαρμοζόμενος με yes sir σε ότι του πουν.

Ο άλλος είναι ανεπάγγελτος γόνος μεγάλης οικογένειας, yes sir και αυτός στα μεγάλα συμφέροντα.

Ο τρίτος πάντως είναι επαγγελματίας, αφού συνεχίζει να πουλάει βιβλία μέσω TV, ακόμα και ως υπουργός.

Ο άλλος πουλάει χειρόγραφα (!!) του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, παράλληλα με τη βουλευτική του ιδιότητα.

Η άλλη, ανεπάγγελτη και αυτή πολιτικός,  μετακινείται από το ένα κόμμα στο άλλο  προκειμένου να μην χάσει τα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας.

Άλλος ένας ανεπάγγελτος πολιτικός μας, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει σε ποιο κόμμα να κολλήσει, μετά από αρκετές περιπλανήσεις του.

Κάποια ομάδα πάλι, διαχρονικά ορκισμένων ΝΑΖΙ, βρέθηκε μόλις πρόσφατα εκτός Βουλής.

Οι γόνοι μεγάλων οικογενειών, ανεπάγγελτοι συνήθως και αυτοί, τοποθετούνται σε υψηλά αμειβόμενες θέσεις.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι μια από τα ίδια, αφού βρίσκονται χωρίς δυναμικό Ηγέτη και χωρίς επιχειρήματα ή πολιτική γραμμή μετά τα τόσα χρόνια διακυβέρνησης, ενώ εμείς ο Λαός ψηφίζουμε όσους δείχνει η TV και πάντα τους ίδιους, για να μην … πάει  χαμένη η ψήφος μας, όπως ισχυριζόμαστε.

Γι’ αυτό η μαχητική Ζωή (Κωνσταντοπούλου) τέθηκε σε αφάνεια στην TV και στο Ράδιόφωνο, μήπως και μας χαλάσει το κλίμα, που όχι μόνο είναι στραβό, αλλά θα μας το φάνε και διάφοροι διπλανοί γάϊδαροι.  Ας μην ξαφνιαστούμε λοιπόν αν σε λίγο χάσουμε νησιά και εδάφη !

Ένας δημοσιογράφος, σχολιαστής επί δεκαετίες της πολιτικής μας επικαιρότητας, ασχολήθηκε επί εβδομάδες με τον Ραφαήλ.  Ένα παιδάκι που χρειάζεται μια πανάκριβη φαρμακευτική αγωγή στις ΗΠΑ και μπράβο του (πολλά μπράβο του, αλλά μοναδικό θέμα 3 ώρες την ημέρα ;?) και στη συνέχεια μας μιλούσε για όσα παλιά βίωσε επί Χούντας και πιο πριν !!!   Το γιατί και πώς μια ιατρική επέμβαση μπορεί να κοστίζει  2 με 3 εκατομμύρια δεν απασχόλησε κανέναν.

Ούτε βέβαια γιατί η επέμβαση στον Ραφαήλ, όπως και η νοσηλεία της μικρής Αλεξίας που έφαγε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, πρέπει να πληρωθούν από εθελοντικές προσφορές Ελλήνων ακροατών και όχι από το Κράτος μας,

Και τώρα ενώ οι ικανότεροι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό, εμείς εγκλωβίζουμε εδώ για μήνες ή χρόνια κάπου 30.000 μετανάστες που γεμίζουν καθημερινά τα νησιά μας.  Θέλουν να πάνε στη Γερμανία, αλλά εμείς εγκλωβίζουμε εδώ και τώρα τους μετακινούμε στην ενδοχώρα, παρά  τις αντιδράσεις των ιδίων και των κατοίκων (οι ξένοι βλέπετε μετράνε περισσότερο από τους ψηφοφόρους).  Έτσι σε λίγο εμείς οι Έλληνες θα αποτελούμε μειοψηφία στην πατρίδα μας.  Αυτό σας επιβάλλουν να δεχθείτε οι φίλοι σας Γερμανοί και Μέρκελ, αγαπητέ Πατριω-Κούλη μας;

Με εντολές προφανώς, τα υπάκουα ΜΜΕ, όπως TV και εφημερίδες, θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή μας από τα ουσιαστικά προβλήματα του Έθνους και ασχολούνται πλέον με τα τρία βασικά μας προβλήματα:

Με το αν καλώς ή κακώς 16χρονα παιδιά πήγαν να δουν τον Joker στους κινηματογράφους.  Μιλάμε για παιδιά που χειρίζονται το Internet καλύτερα από τους γονείς τους και βλέπουν εκεί σκηνές SEX κάθε είδους.

Με το πού δεν θα επιτρέπεται το κάπνισμα (πουθενά πλέον !) και τα τεράστια πρόστιμα για τους παραβάτες (όλα τα ‘χε η Μαργιολιά ο φερετζές της έλλειπε).

Αλλά και με το ότι μόλις μάθαμε, έκπληκτοι δήθεν, πως τα παιδιά μας εδώ και δεκαετίες πίνουν αλκοόλ απ’ τα 16 τους ! 

Μας τα σερβίρουν τώρα, ώστε να ασχοληθούμε με αυτά και όχι με την  τραγική πολιτική επικαιρότητα μας. Γι’ αυτό και εγώ αναρωτιέμαι αν όλα αυτά συμβαίνουν τυχαία ή μήπως αποτελούν την απόλυτη υπακοή στους Δεσμούς (συγνώμη Θεσμούς μας τους λένε πρόσφατα) για να μας διαλύσουν;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*