Γεγονότα.

24 Φεβ 2021 από

Γεγονότα.

Καταιγισμός ειδήσεων καθημερινά και έτσι δεν μου βγαίνει να πω μόνο λίγα για το Face Book, οπότε πρέπει να ενημερώσω το Site μου.

Ποτέ δεν κάνουν το σωστό.  Μόνο το εκάστοτε σκόπιμο.  Το κακό βέβαια είναι ότι τα σκόπιμα κάθε τόσο αλλάζουν και τότε τρέχουν πανικόβλητοι να τα μπαλώσουν.

Δείτε τι έκαναν με  την Μενδώνη:  Πρώτα σε σημαντικές θέσεις, στο Υπουργείο Πολιτισμού, αξιοζήλευτες από τον κοσμάκη, αλλά μόλις κάτι ακούστηκε αμέσως στα Τάρταρα της δημόσιας ζωής. Αυτή βέβαια ούτε παραιτείται, ούτε συγνώμη ζητάει, πράγμα που σημαίνει ότι πιστεύει πως πολύ σωστά ενεργούσε και ότι το λάθος είναι των άλλων.  Η κυρία λοιπόν από το 1999 στο απυρόβλητο και κάθε τόσο σε υψηλές θέσεις στο εν λόγω υπουργείο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσουν ποτέ οι σκοπιμότητες, ρωτάω: Τι έγινε αλήθεια η ανασκαφή στην Αμφίπολη που θάφτηκε εδώ και χρόνια, ενώ περιμέναμε αξιολογότατες ανακαλύψεις για την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου;  Γιατί σταμάτησαν ξαφνικά;  Αρμόδια δεν ήταν τότε και τώρα η κα Μενδώνη;

Όσο για τον διορισμό του κ. Λιγνάδη, “εντολές ακολούθησε” μας είπε η κα Μενδώνη, η οποία ασάλευτη στη θέση της.  Ούτε παραίτηση, ούτε συγνώμη, ούτε τίποτα, αλλά μόνο φωτογραφία με τον Κυριάκο στο διαδίκτυο.  Την Πέμπτη όμως, είπε αυτός, θα τον τελειώσει!  Ποιόν δεν κατάλαβα, αλλά ας είναι, αύριο είναι Πέμπτη και θα τα δούμε τα τελειώματα. 

Αυτά όλα στην δική της αρμοδιότητα δεν ήταν;  Ή τώρα που ξεσκεπάστηκαν ορισμένα (όχι και όλα, πού ζείτε;) κάνουν άπαντες ότι δεν ξέρουν τίποτα, οπότε για όλα αυτά δεν φταίμε εμείς, δεν φταίτε εσείς, φταίει  ο Χατζηπετρής !

Εδώ βέβαια στην λεγόμενη Ψωροκώσταινα, μόλις βγει κάτι στη φόρα τρέχουν όλοι να καταγγείλουν, να πάρουν θέση, να αλλάξουν ριζικά τοποθέτηση και ο άτυχος που τυχόν ενεπλάκη κατευθείαν στον Καιάδα, ενώ ξαφνικά βγαίνουν και άλλων τα άπλυτα στη φόρα.  Έτσι έμπλεξε και ο Λιγνάδης από εκεί που δεν το περίμενε, όταν πήγε για να δηλώσει την νομιμότητά του σε όσα λέγονταν και βρέθηκε φυλακισμένος, άσε που  ξαφνικά συνέλαβαν και τον Στέφανο Χίο για κάποια δημοσιεύματά του.  Εγώ πάντως αναρωτιέμαι πολύ καιρό τώρα.  Τόσα χρόνια που πέρασαν από τα αδικήματα του Λιγνάδη πχ. γιατί δεν μίλησε κανείς και μόνο τώρα ξεσπάθωσαν άπαντες;  Δεν είναι αδίκημα να γνωρίζεις κάποιο κακούργημα, έστω και ποινικό αδίκημα και να μην το καταγγέλλεις, γιατί δεν σε … συμφέρει, και όταν δεν θα έχεις πλέον τίποτα να χάσεις, τότε να το ξαναθυμάσαι;

Τελικά πόσο ηλίθιοι ή πόσο πουλημένοι είναι που (δήθεν) δεν καταλαβαίνουν ότι με κλειστά τα καταστήματα και τα καφενεία – εστιατόρια ο συγχρωτισμός του κόσμου στα λίγα ανοικτά μαγαζιά των πόλεων αυξάνει.  Αλλά ακόμα και αν κάποιοι είναι χαμηλού νοητικού επιπέδου, θα έπρεπε να προβληματιστούν για την τεράστια αύξηση των κρουσμάτων από τα 444, όταν άρχισαν οι εγκλεισμοί μας και το μένουμε σπίτι, στα 2.147 χθες !  Αυτοί όμως τον χαβά τους.  Δηλαδή όχι μόνο μας κλείνουν όλο και περισσότερο στα σπίτια, αλλά και εξακολουθούν να μας δουλεύουν, γιατί πώς αλλιώς εξηγείται το ότι συνεχίζουν στις ειδήσεις να λένε τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά ποτέ (!!) επί πόσων μετρήσεων.  Έτσι όμως ο κάθε αριθμός κρουσμάτων δεν λέει τίποτα, όσο δεν συνοδεύεται από τον αριθμό μετρήσεων.  Γιατί άραγε το κάνουν αυτό;  Μήπως για να μπορούν να χρησιμοποιούν τον αριθμό κρουσμάτων κατά βούληση;

Όμως οι αμερικανιές μας μάραναν.  Τώρα λέει θα κάνουμε click incite, ενώ προηγουμένως είχαμε click away, κατάλαβες κυρά Κατίνα, τα ‘μαθες τα εγγλέζικα;  Και από κινητό πώς τα πας;  Γιατί τώρα για να πας στον μπακάλη, που πλέον λέγεται λιανεμπόριο, πρέπει να στείλεις SMS στο 13032, ενώ για άλλες μετακινήσεις, όπως στα σουπερμάρκετ χρειάζεται το 13033 ! Είναι όμως και κάτι ακόμα:  Με το 13033 έχεις 2 ώρες περιθώριο για να ψωνίσεις, ενώ με το 13032 έχεις μια ώρα περισσότερο, τρεις ώρες περιθώριο δηλαδή.  Τα ‘μαθες λοιπόν τώρα; Είσαι πια εντάξει; Αμ πώς;

Πού αλήθεια ήταν η ειδική αστυνομία που δημιούργησαν για τα Πανεπιστήμια και τώρα μόλις θέλησαν να αποτρέψουν τις διαμαρτυρίες των φοιτητών σε αυτά, έστειλαν εκεί τα ΜΑΤ για άγρια καταστολή και τους μαύρισε στο ξύλο;  Δημοκρατικές διαδικασίες και από τη Σύγκλητο, αλλά και από τους φοιτητές.  Έχουμε άλλωστε 2.500 ετών παράδοση σε θέματα δημοκρατίας, ας μην το ξεχνάμε!

 

Το δήθεν μελισσοκόμο, αλλά στην ουσία άνεργο Κουφοντίνα τον λυπάμαι τόσο όσο αυτός λυπήθηκε τους 11 ανθρώπους που σκότωσε ανελέητα για λόγους πολιτικής … τοποθέτησης.  Τον έναν μάλιστα στα βιαστικά, γιατί ήθελε να πάει με τη γυναίκα του για μεσημεριανό !  Είναι δε εντελώς αμετανόητος από ότι ακούμε και επομένως αν κάποια στιγμή έβγαινε ελεύθερος από τη φυλακή θα σκότωνε πιστεύω και άλλους.

Κοιτάξτε ατυχία.  Μια ζωή φορούσα γυαλιά μυωπίας, από παιδί. Πρόσφατα όμως πήγα στο Ιπποκράτειο, μου έκαναν μια επέμβαση και δεν χρειάζομαι πια γυαλιά.  Βλέπω τέλεια.  Και τώρα να που βγαίνει στις εφημερίδες ότι όσοι δεν φορούν γυαλιά κινδυνεύουν πολύ περισσότερο να μολυνθούν από covid-19.  Τέτοια γκαντεμιά μόνο σε εμένα τυχαίνει ! 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*