Γυναίκα loser.

3 Απρ 2015 από

WP_20141213_007Γυναίκα loser.

Ένα πολύ ενδιαφέρον θεατρικό κομμάτι για τα βιώματα γυναικών, από την νεανική μέχρι και την ώριμη ηλικία τους, παιγμένο από 4 ηθοποιούς και την σκηνοθέτη – σεναριογράφο, την κα Βίλη Σωτηροπούλου και τις Αγγελική Ελευθεράκη, Άννα Μακρή και Καλλιόπη Μανδρέκα, που υποδύονται άψογα και τους αντρικούς ρόλους μεταδίδοντάς μας βιώματα, που όλοι και όλες κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε ζήσει, αλλά με μια ανάλυση που εντυπωσιάζει. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Χρήστος Θηβαίος.

Το ιδιαίτερο όμως των παραστάσεων είναι ότι δεν γίνονται σε κάποιο θεατράκι, αλλά σε ιδιωτικούς χώρους. Σε διαμερίσματα δηλαδή, με γύρω στους 15 – 30 θεατές, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, πολύ κατάλληλο για να δημιουργήσει την ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, που ταιριάζει περισσότερο στα δρώμενα, από ότι μια θεατρική σκηνή. Οι παραστάσεις παρουσιάζονται κάθε φορά και αλλού, σε άλλο σπίτι, αλλά και σε άλλη περιοχή της Αθήνας.
Μια άλλου είδους λοιπόν σειρά παραστάσεων για τους μικρότερους θιάσους, που έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος σε Ευρώπη και Αμερική.
Έτσι ο καθένας μας μπορεί να καλέσει την ομάδα και τους ενδιαφερόμενους φίλους που θα παρακολουθήσουν στο σπίτι του την παράσταση αυτή, με ένα χαμηλό εισιτήριο. Μπορεί και να τους το προσφέρει ακόμα, επ’ ευκαιρία κάποιας επετείου του, αντί για τα συνήθη τραπεζώματα. Εννοείται ότι κάποιο ποτό με λίγους ξηρούς καρπούς πάντα μπορούν να προσφέρονται στους θεατές.
Δοκιμάστε λοιπόν το “Θέατρο Delivery” και στο δικό σας σπίτι. Πιστεύω ότι δεν θα μετανιώσετε. Και αν οι δικοί σας γνωστοί και ενδιαφερόμενοι είναι σχετικά λίγοι, η θεατρική ομάδα έχει και δικούς της θεατές, για … συμπλήρωμα.
Για όσους λοιπόν θέλουν κάτι το διαφορετικό και όχι άλλη μια συνηθισμένη συνάντηση των φίλων τους, με καφέ ή κρασάκι, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν για τη διοργάνωση και τις λεπτομέρειες στο gynaikaloser@gmail.com και με τη σελίδα τους gynaikaloser.wordpress.com.
Οι παρακάτω εικόνες είναι από μια παράσταση το Δεκέμβριο 2014 στον Άλιμο. (κάντε κλικ επάνω τους για να τις δείτε μεγαλύτερες) 

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση στο επίσημο blog : http://gynaikaloser.wordpress.com

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*