Διαμαρτυρίες

14 Ιαν 2012 από

Στη κοπή της πίτας της ΕΔΙΠΤ  (Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου) παρευρέθηκαν όπως πάντα, πολλοί σημαίνοντες συμπολίτες μας, δημοσιογράφοι, Καθηγητές, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και Πολιτικοί (Βουλευτές, πρώην Υπουργοί ή Πρόεδροι της Βουλής κλπ).

Ένας από αυτούς, επί 37 χρόνια βουλευτής, όπως μας είπε, ζήτησε να μιλήσει και αφού είπε τις γνωστές κοινοτυπίες, στις οποίες μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μας, και χωρίς κανείς να τον προκαλέσει, άρχισε να καταφέρεται ενάντια σε όσους κάνουν κριτική σε πολιτικά πρόσωπα, χαρακτηρίζοντάς τους φασίστες χωρίς συγκεκριμένο χρώμα, αφού ο φασισμός, όπως τόνισε,  είναι και κόκκινος και μαύρος.  [Σημ. προφανώς ποτέ πράσινος, ούτε και μπλέ]

Σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι, που ως τότε κρατούσαν ευγενική ανοχή σε όσα άκουγαν, εξανέστησαν και άρχισαν να του φωνάζουν διάφορα, απαιτώντας να σταματήσει να μιλάει και να φύγει, ενώ εκείνος μέσα στη γενικευμένη οχλαγωγή φώναζε ότι ένας μόνο …..  δεν συμφωνεί τάχα μαζί του !!

Ασυγκίνητος μετά από λίγο, χαριεντιζόμενος και με γελάκια, έκοψε και πίτα, σαν να μη συνέβη τίποτα, ενώ φεύγοντας ξαναάρχισε να διαπληκτίζεται με όλους τους παριστάμενους, λέγοντας και πάλι σε όλους που σύσσωμοι φώναζαν, πως …. ένας μόνο δεν αποδέχεται τις διαπιστώσεις του (!!!) και ότι στα 37 χρόνια στη Βουλή, πρόσφερε πολλά στον Λαό !! [Ενώ όλοι γνωρίζουμε, πως εμείς στους πολιτικούς προσφέραμε τα πάντα, όνομα, πολλά χρήματα, αυτοκίνητα, προνόμια, φρουρές, ασυλία και πολλά άλλα, όμως αυτοί μόνο την οικονομική μας καταστροφή μεθόδευσαν, ενώ ακούγεται ότι μετέφεραν εγκαίρως και χρήματά τους στο εξωτερικό].

Σημ.:  Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Τους ακούμε άλλωστε και στο ραδιόφωνο ή στην TV να ισχυρίζονται πάντα, ότι δεν είναι ο Λαός, που δεν θέλει ούτε να τους βλέπει, ούτε να τους ακούει, αλλά ότι οι διαμαρτυρίες είναι κατευθυνόμενες από αντιπολιτευόμενα κόμματα, εγκάθετους του ΠΑΜΕ (κ. Πεταλωτής) ή αντιεξουσιαστές μασκοφόροι (κα Μπακογιάννη) ενώ οι ίδιοι είναι υπεράνω κάθε κριτικής.

Εξακολουθούν δε με απίστευτη …… να ισχυρίζονται ότι μας εκπροσωπούν ακόμα, παρόλο που ήδη άρχισαν να μεθοδεύουν από τον Ιανουάριο, τον αποκλεισμό της εξέδρας των επισήμων, για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.  Γιατί άραγε;

Για το ρεπορτάζ,

Λίνος  Κουντουράς

 

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

1 Σχόλια

  1. Βαγγελης Ξανθουδακης

    Υπαρχουν και ευχαριστες εκπληξεις στις μερες μας…!!Μπραβο Λινο πολυ ποιοτικο!!
    Θα τα πουμε διεξοδικα στο τηλεφωνο..

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*