Δυσοίωνα

10 Απρ 2020 από

Δυσοίωνες προβλέψεις.

Τα βήματα που θα ήθελαν να κάνουν σταδιακά οι ισχυροί, αλλά ψυχασθενείς άνθρωποι της εποχής μας, προκειμένου να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, πρώτα από το κράτος τους, στη συνέχεια μόνο από αυτούς και τελικά από έναν και μόνο, που ως ο Μεγάλος Αδελφός του Όργουελ, θα κυβερνά τα πάντα επί της Γης. 

Ας δούμε λοιπόν τι δηλαδή προωθούν οι ισχυροί της εποχής μας για να φτάσουμε σε όσα είπε προφητικά ο Όργουελ γύρω στο  1910, όσα γράφονται στο βιβλίο του Καλογεράκη “Η Γη σε τροχιά θανάτου”, αλλά και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις διάφορες προφητείες.

 • Θα ήθελαν ένα ισχυρό όπλο που θα μπορούσε να εξαπλωθεί παγκοσμίως. [Το πέτυχαν με τον κορονοϊό, που εμφανίστηκε εντελώς … τυχαία (!!)].
 • Ήθελαν να το ξεκινήσουν από κάποιο μακρινό από αυτούς μέρος, αφού έπρεπε να μπορούν να ελέγξουν αν θα λειτουργήσει όπως επιθυμούσαν. [Επέλεξαν την μακρινή Κίνα, που επιπλέον την θεωρούσαν απειλή για τα οικονομικά τους συμφέροντα, αυτά που τους κάνουν ισχυρούς].
 • Θα ήθελαν ένα όπλο ισχυρό, αλλά και πολύ ταχύ, που να εξαπλωθεί παγκοσμίως πριν προφτάσουν να το αντιμετωπίσουν τα διάφορα κράτη. [Το πέτυχαν με τον κορονοϊό].
 • Ήθελαν να πεθαίνουν σύντομα οι υπερήλικες, γιατί αποτελούν ένα οικονομικό βάρος χωρίς σπουδαίο αντίκρυσμα. [Το πέτυχαν, αφού κάποια στιγμή ακούσαμε για αποφάσεις στα νοσοκομεία να αφήσουν να πεθάνει κάποιος ασθενής μεγάλης ηλικίας, για να σωθεί ένα νεώτερο άτομο, λόγω βέβαια της τότε έλλειψης των απαραίτητων μηχανημάτων παροχής οξυγόνου.  Και σωστά έκαναν άλλωστε οι γιατροί εν τοιαύτη περιπτώσει.]
 • Θέλουν επίσης να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός της Γης. [Το πετυχαίνουν λοιπόν και αυτό μέσω του κοροναϊού].
 • Απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις, τα συλλαλητήρια, τις διαμαρτυρίες, ακόμα και την ελεύθερη ενημέρωση από ομιλίες ή τις συνευρέσεις σε γκρουπάκια πέραν των 5 ατόμων. [Το πέτυχαν κλείνοντας καφενεία, αίθουσες, εστιατόρια κλπ. ενώ απαγορεύτηκαν ακόμα και οι συνευρέσεις στα σπίτια μας, αλλά και με την απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών].
 • Ως επόμενο βήμα τους ήθελαν να συνηθίσουν οι πολίτες τον εγκλεισμό όλων στα σπίτια τους, τη διάρκεια του οποίου συνεχώς επιμηκύνουν. αφού έτσι αποκλείονται οι,.  [Πέτυχαν να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, άγνωστο για πόσο].
 • Επιθυμούσαν η ενημέρωση των πολιτών να γίνεται μόνο από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, χωρίς τη δυνατότητα επηρεασμού του κόσμου από κάποια άτομα με αρχηγικές ικανότητες. [Το πέτυχαν με τον εγκλεισμό στα σπίτια και την απαγόρευση της μετακίνησης των πολιτών εκτός οικίας].
 • Επιβολή μέτρων όχι μέσω της Βουλής και με αποφάσεις βουλευτών, αλλά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου από τον κυβερνώντα και μόνο. [Ήδη έτσι γίνεται, αφού και η Βουλή λειτουργεί με μικρές εκάστοτε ομάδες βουλευτών ανά συνεδρίαση].
 • Οι οδηγίες να δίδονται στις εκάστοτε αποφάσεις των κυβερνήσεων από αυτούς και μόνο. [Το πέτυχαν και αυτό, αφού ο πρωθυπουργός μας ακολουθεί τις εντολές της Μέρκελ και εκείνη παίρνει γραμμή από την Ουάσιγκτον].
 • Επόμενο βήμα είναι οι σημαντικές για αυτούς αποφάσεις διακυβέρνησης να παίρνονται από μια και μόνο κυβέρνηση παγκοσμίως. [Ήδη ακούγονται φωνές που το ζητούν. Σύντομα επομένως θα έχει επιτευχθεί και αυτό].

– Έτσι σε λίγο στη Δύση θα αποφασίζει μόνο ο Τραμπλ, που φυσικά κάνει ότι του λένε οι ουσιαστικά ιθύνοντες των ΗΠΑ. Αυτοί που κυβερνούν στο παρασκήνιο.  Θυμίζω λοιπόν τι απάντησε ο Κόκκινος Πίνακας (ή Ασπίς ή Επιγραφή – απαιτείται μετάφραση της λέξης αυτής από τα Γερμανικά), όταν τον ρώτησαν γιατί δεν θέλει να κυβερνήσει αυτός τις ΗΠΑ.  Είπε …”γιατί τώρα δεν κυβερνάω εγώ;”  Απλά δεν του αρέσει να φαίνεται, για ευνόητους λόγους.

– Στη συνέχεια θα κυβερνά όλη τη Γη μια ομάδα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης [ήδη μαγειρεύεται]. 

– Αυτομάτως θα υπερισχύει και θα επιβάλλεται παγκοσμίως η θέληση και μόνο του αρχηγού της ομάδας.

– Έτσι ώστε τα λοιπά μέλη της ομάδας διακυβέρνησης να καταστούν άχρηστα και να απομακρυνθούν. 

– Τότε θα διοικεί πλέον μόνο ο ηγέτης, που όταν σταθεροποιήσει την θέση του θα κυβερνά ως απόλυτος δικτάτωρ. 

Στα παραπάνω λοιπόν πιστεύω ότι μας οδηγούν οι ισχυροί της Γης, ενώ την ώρα που τα γράφω όλα αυτά, ακούω ήδη στο ραδιόφωνο ότι τα μέτρα θα επεκταθούν και πέραν του τέλους Απριλίου.  Και προς Θεού, μην διανοηθείτε να ψήσετε αρνί, πέραν του μπαλκονιού σας και με άτομα άνω των 5, γιατί διακινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για κακούργημα, οπότε ο εγκλεισμός σας σε κελί θα είναι κάπως πιο δυσάρεστος από αυτόν στα γνώριμα δωμάτια του σπιτιού σας.  Δηλαδή το αρνί μόνο με πατέρα, μητέρα, τα δύο παιδιά και ή τον παππού ή την γιαγιά, οπότε ο ένας από τους δύο … “μόνος στο σπίτι”.

Το 2008, δημοσιεύτηκε σε ένα βιβλίο η παρακάτω πρόβλεψη:  «Περί το 2020, μια σοβαρή ασθένεια σαν πνευμονία θα εξαπλωθεί σε όλη την υδρόγειο, θα προσβάλει τους πνεύμονες και θα αντισταθεί σε όλες τις γνωστές θεραπείες».

Η προφητεία ξεθώριασε αργότερα και η συγγραφέας του βιβλίου, Sylvia Browne, πέθανε το 2013. Η πανδημία του νέου κορωνοϊού όμως έστρεψε ξανά την προσοχή στο βιβλίο της Browne «Τέλος των Ημερών: Προβλέψεις και Προφητείες για το Τέλος του Κόσμου» («End of Days: Predictions and Prophecies About the End of the World»), που ξαφνικά βρέθηκε στο Νο. 2 της λίστας του Amazon, ως βιβλίο μη επιστημονικής φαντασίας, με τα αντίτυπά του να πωλούνται πλέον για εκατοντάδες δολάρια.

Παρά το ότι τώρα οι κυβερνήσεις και οι αρμόδιοι για την δημόσια υγεία κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προστατευτούν από την εξάπλωση του Covid-19, οι ειδικοί επιστήμονες φαίνονται αδύναμοι να σταματήσουν την επιδημία, που στις γραφές των προφητών αναφέρεται ως «η πανούκλα» που προειδοποιούν ότι θα φέρει το «τέλος των ημερών».  Λέτε ο κορωνοϊός να είναι η “πανούκλα” και το σημάδι ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πρόβλεψη; 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*