Είμαι αισιόδοξος

11 Νοέ 2017 από

Είμαι αισιόδοξος συγκρίνοντας το τι βιώνουμε εδώ στην Ελλάδα με όσα γίνονται αλλού.  Δείτε και εσέις για να με δικαιώσετε.

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται το κάπνισμα και σε εμάς, στην Ελλάδα όπως και σε ολόκληρη την ΕΕ. Αλλά σε εμάς κάπως πιο χαλαρά, όπως αρμόζει. Τόσο στα καφενεία, όσο και σε νοσοκομεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ουρές στα τρόλεϊ μας, που μας καθυστερούν πολύ, αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού σε εμάς δεν υπάρχουν ακόμα οι λεγόμενοι στριμωχτές που σε κάνουν σαρδέλλα.

 

 

 

 

 

 

Χαίρομαι δε που είμαι Έλληνας, όταν βλέπω πως κυκλοφορούν αλλού με τα ΜΜΜ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στεναχωριέμαι όταν σε εμάς διαλύουν με βιαιότητα τις διαδηλώσεις, αλλά αισθάνομαι ευτυχισμένος όταν διαπιστώσω πως γίνεται αυτό αλλού.

 

 

 

 

 

 

 

Θυμώνω όταν πάνοπλοι αστυνομικοί δέρνουν γυναίκες, αλλά αισθάνομαι πολίτης κράτους δικαίου, αφού αλλού τις αποκεφαλίζουν δημόσια.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε άλλωστε πόσα θετικά υπάρχουν σε εμάς και θα γίνετε και εσείς ευτυχής που είστε Έλληνας πολίτης. Εκνευριζόμαστε που περιμένουμε πολύ στον οδοντίατρο, όμως σε ωραίο ιατρείο, όχι στα πεζοδρόμια!  Κλέβουν και σε εμάς ποδήλατα, όμως όχι ολόκληρα όπως αλλού. Αφήνουν λιγάκι για τον ιδιοκτήτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγόρευσαν την κυκλοφορία στις γουρούνες, αλλά επιτρέπονται τα άλογα, ενώ παραβλέπουμε αν κινούνται αντίθετα στον μονόδρομο τα φορτηγά.

 

 

 

 

 

 

Οδηγούμε και εμείς παράτυπα με ομπρέλα, αλλά όχι και οδηγώντας το λεωφορείο, όπως στις Ινδίες !

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμως στις παραλίες μας βρίσκουμε και λίγη αμμουδίτσα για να ξαπλώσουμε και συνήθως είμαστε μόνοι με το φουσκωτό μας, λόγω κόστους, όχι όπως στη Κίνα !   Άλλά και φτηνά οικόπεδα βρίσκουμε πλέον αφού λόγω ΕΝΦΙΑ δεν τα θέλει κανείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαρείτε λοιπόν τον Ήλιο της Πατρίδας, που είναι καλύτερος από αλλού και ας πηγαίνουμε κάπου – κάπου σε παραδοσιακούς χορούς με την ομπρέλα.

Χαιρετισμούς λοιπόν στην Εξουσία !!!

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*