ΕΔΙΠΤ 2017.

26 Ιαν 2017 από

Η κοπή της πίτας στην ΕΔΙΠΤ.

Στις 23 Ιανουαρίου 2017 γιορτάσαμε στην ΕΔΙΠΤ, την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, την κοπή της πίτας για το 2017.

Στην ομιλία του Προέδρου κ. Μιχάλη Σαββάκη, αλλά και σε μεταξύ μας συζητήσεις που ακολούθησαν κατά τη δεξίωση, επισημάνθηκαν οι τεράστιες δυσκολίες του κλάδου, που οφείλονται αφ’ ενός στην επικράτηση του Ηλεκτρονικού ʺΤύπουʺ, αλλά κυρίως στην πρωτόγνωρη οικονομική δυσπραγία που χαρακτηρίζει την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα.

Παρόντες εκπρόσωποι όλων των Παρατάξεων, τόσο των κυβερνητικών όσο και της αντιπολίτευσης, μας οι κύριοι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο μας Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου Βασίλειος Κικίλιας της Νέας Δημοκρατίας,  ο Δημήτριος Κατσικάρης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, η κα Μανταλένα Παπαδοπούλου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Αναπ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννης Τσιρώνης,  ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις,  ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, οι Βουλευτές κυρίες Νίνα Κασιμάτη, Χαρούλα Καφαντάρη και  Σοφία Βούλτεψη, όπως και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.  

Ασυναγώνιστος ο κ. Κικίλιας, που υπερείχε κατά 1,5 κεφάλι από τους λοιπούς παρευρισκόμενους.

Και του χρόνου λοιπόν και πολλούς αναγνώστες εύχομαι σε όλους μας.

Λίνος Κουντουράς   

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*