Εκλο-yes.

20 Μάι 2014 από

DSC01954ΑΕκλο-yes.
Πώς αλήθεια ψήφισε ο Έλληνας στις εκλογές της 18 Μαΐου 14; Εγώ, που δεν υπήρξα ποτέ ˝οπαδός˝ κανενός, δεν καταλαβαίνω πώς εξηγούνται τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών
Εσείς καταλάβατε πώς είναι δυνατόν να ψηφίσουν ξανά τους ίδιους, όλοι αυτοί που διαμαρτύρονταν, επειδή τους κούρεψαν τα ομόλογα, τους άρπαξαν χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, τους μείωσαν τις συντάξεις, έκοψαν τους μισθούς των εργαζομένων, τους αφήρεσαν δύο μισθούς, άφησαν 2 εκατομμύρια εργαζομένων χωρίς εργασία, έδιωξαν παιδιά τους στο εξωτερικό (για να συντελέσουν εκεί στην ανάπτυξη άλλων χωρών) και τελικά απειλούν να τους πάρουν σπίτια, παραλίες και καταθέσεις;
Οι ψηφοφόροι έμαθαν ότι με επεμβάσεις των πανικόβλητων Μέρκελ – Μπαρόζο- Junker ή όπως αλλιώς λέγονται, αποπέμφθηκε ο Παπανδρέου, ο οποίος με ψεύτικα διογκωμένο έλλειμμα μας είχε σπρώξει στο ΔΝΤ. Προώθησαν Σαμαρά και Βενιζέλο, οι οποίοι τους επιβράβευσαν με τα μνημόνια, ενώ αναμένεται και το 3ο, το επόμενο. Τελικά έτσι ψηφίζει πάντα (όπως συνηθίζουν να μας λένε) ο κυρίαρχος Λαός;
DSC04394Μάθαμε ότι οι Γερμανικές τράπεζες κέρδισαν από εμάς κάπου 60 δις και ότι οι δικές μας επιχορηγήθηκαν με κάποια 230 δις. Το πόσα ακριβώς δεν θα μάθουμε βέβαια ποτέ. Μάθαμε όμως ότι τις ζημιές των τραπεζών τις επωμίζεται ο Ελληνικός Λαός, αλλά τα κέρδη τους πάνε μόνο στους μετόχους.
Παρά ταύτα οι Έλληνες παρέμειναν πιστοί σε όσα ψήφιζαν … παραδοσιακά. Ακόμα και το εξαφανισμένο ΠΑΣΟΚ κέρδισε σε 7 περιφέρειες. Πώς να μην είναι περιχαρής ο κ. Μπένι; Ακόμα και η παραδοσιακά ˝κομμουνιστική˝ Λέσβος ψήφισε (για δεύτερη φορά) για περιφερειάρχη μια κυρία της Ν.Δ. μαζί με άλλες 12 περιφέρειες. Όλα καλά λοιπόν.
Οπωσδήποτε ψήφισαν πολλοί και ποδοσφαιρικά. ˝Ολυμπιακά˝ στο Βόλο και στον Πειραιά και ΑΕΚικά στη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα. Για τα Ολυμπιακά άλλωστε είμαστε περήφανοι, αφού από εμάς ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά και για τα ΑΕΚτζίδικα, λόγω των χαμένων Πατρίδων.
Σε λίγο θα πούμε και ˝το νερό νεράκι˝ κι’ ας δήλωσαν οι Θεσσαλονικείς στο δημοψήφισμα με 98 % πως δεν το παραχωρούν σε ξένους. Τελικά και πάλι οι δύο μνημονιακοί κυβερνώντες θα αποφασίσουν για το Νερό και όχι ο κυρίαρχος Λαός.
DSC04397Όμως τι τα θέλουμε όταν το ΚΚΕ αποτελεί το δεκανίκι της ΝΔ, αφού αν συνεργάζονταν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ως τα κατ’ εξοχήν αριστερά κόμματα, το εκ-λογικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Γι’ αυτό στη δεύτερη Κυριακή πιστεύω πως θα στηρίξουν την επάρατη Δεξιά, επειδή θεωρούν τους αριστερούς Συριζαίους προδότες … ενώ αυτοί … !!!
Ας μην ξεχνάμε και τους Ελληνοποιημένους (για εκλογικούς σκοπούς) Αλβανούς και γενικά αλλοδαπούς, που μερικοί τους ανεβάζουν σε πάνω από 1 εκατομμύριο και θα καταλάβουμε πώς παίχτηκαν οι εκλογές. Γιατί όπως είπαν στο πιστότερο στους κυβερνώντες Κανάλι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεπέρασαν κατά πολύ το 35 %, συνεπώς αυτούς θέλει ο ˝Ελληνικός˝ Λαός. Το ψευδόμενο Σαμαρά (βλέπε Ζάππειο 2) και έναν Μπένι που ξεσπαθώνει κατά της ΧΑ, αλλά πήγε και στήριξε στην Ουκρανία τους απόλυτα φασιστικούς πραξικοπηματίες, δίπλα σε σβάστικες, αλλά και στο έμβλημα της Ελληνικής Χρυσής Αυγής. Απόλυτη συνέπεια συμπεριφοράς, που οι ψηφοφόροι προφανώς αποδέχτηκαν. Θα είχε μάλιστα αποφύγει η ΝΔ τη μία και μοναδική συντριβή της στον Δήμο της Αθήνας, όπου δεν ψηφίστηκε το φαβορί τους, αλλά ένας κρυμμένος Νεοδημοκράτης, αν δεν έκανε ο κ. Σαμαράς το χοντροειδέστατο λάθος να διασπάσει τους υποψηφίους της ΝΔ, με προσωπική του μάλιστα απόφαση.
Σημαντική απόφαση και η αποχή του Λαού μας σε ποσοστό 40 %, που πολλοί την θεώρησαν ως αποδοκιμασία, χαροποιώντας ιδιαίτερα τα κόμματα της ˝Εξουσίας˝, αφού έτσι τα σχετικά ποσοστά των πιστών οπαδών τους, που ψηφίζουν ομαδικά με παρωπίδες, μεγάλωσαν σημαντικά.
DSC04392Τι αλήθεια λέτε να κατάλαβαν οι απλοί Γερμανοί πολίτες και οι Μέρκελ, Σόϊμπλε Μπαρόζο, Γιούγκερ και Σια; Φαντάζομαι θα είναι ικανοποιημένοι που οι Έλληνες ψηφοφόροι κατάλαβαν τις ευθύνες τους και τους δικαίωσαν για τα μέτρα και τα μνημόνια, αφού δείξαμε ότι συμφωνούμε, που με τα λεφτά των φτωχών, αλλά τεμπέληδων Ελλήνων στηρίξαμε τις Γερμανικές και υπερατλαντικές τράπεζες.
Αποδείξαμε λοιπόν ότι στην ουσία είμαστε Μνη-μανιακοί, αφού στηρίξαμε ξανά, όπως και σε προηγούμενες εκλογές, άλλη μία Εθνοσωτήρια Κυβέρνηση, από αυτές που ανεβοκατεβάζουν οι ξένοι (όπως λέει και το πρωτοσέλιδο) για τα δικά τους συμφέροντά.
Άλλωστε έτσι δεν ήταν και πολύ παλαιότερα, όταν καλέσαμε να μας κυβερνήσει ένας Βαυαρός βασιλιάς, που έφερε μαζί του ως πεσκέσι μια καρμανιόλα και τον Δήμιο, για να αποκεφαλίζει τους Έλληνες αντιφρονούντες; Όπως πχ τον Κολοκοτρώνη που στο τσακ την γλύτωσε. kifis83-2Πιο μετά, στον εμφύλιο, σφαχτήκαμε μεταξύ μας για τα συμφέροντα των Άγγλων, που παρακολουθούσαν ως αφεντικά το αιματοκύλισμα της Ελλάδας.
Παρακολουθήσαμε λοιπόν εμείς τώρα, από τον καναπέ μας, την εκ-λογική αναμέτρηση. Πιστέψαμε ότι η Ανεργία είναι μια απλή Αλλεργία και συμφωνήσαμε πως οι εκλογές πρέπει να είναι Εκλο-yes. Άλλωστε έπεται και συνέχεια.
Λ.Κ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*