Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο

3 Απρ 2012 από

CONCEPT ELECTRIC CAR

Οι ΕKΔΟΣΕΙΣ του ηλεκτρικού οχήματος ποικίλουν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και συνθήκες κατά βούληση από τον κάτοχο του έτσι αποκτά ευελιξία στις καθημερινές μετακινήσεις και ανάλογα τις ανάγκες και απαιτήσεις τις ημέρας , μπορεί εν προκειμένω να μεταφέρει αποσκευές από ένα σημείο στο άλλο κ.ο.κ.

Υπάρχουν λοιπόν εκδόσεις για delivery, courier, mini cargo, rent a car, service, hotels, golf cars κ.τ.λ. όπου μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Στο ηλεκτρικό όχημα υιοθετούνται έξυπνες σχεδιαστικές και πρακτικές λύσεις για άνετη οδήγηση και διασκέδαση με αποσπώμενα κομμάτια, όπως η οροφή που αποτελείται από δυο μικρά τμήματα για να χωρούν πίσω από τις πλάτες των επιβατών!

Οι πόρτες αποτελούνται και αυτές από δυο τμήματα που προσθετόαφαιρούνται! κατά βούληση, το κάτω τμήμα και το ειδικό πάνω εύκαμπτο τζάμι! από ειδικό διαφανές πλαστικό! Όλα ανακυκλώσιμα.

Το πίσω μέρος του micro car το τμήμα αυτό δέχεται διάφορες μετατροπές διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων μπαγκαζιέρες, με ποικιλία ακόμη και χρωματικών αλλαγών ανάλογα με το χρώμα του οχήματος! Καθώς επίσης και διαφορετικό σχήμα πίσω θύρας και φωτιστικών σωμάτων.

Και στο εμπρός τμήμα μπορούν να μπουν ακόμη και εύκαμπτα λεπτά φωτοβoλταικα πάνελ για μικρή επιπρόσθετη ενέργεια του οχήματος* Τα υλικά κατασκευής του αποτελούνται από ενισχυμένο Αλουμινένιο πλαίσιο καθώς και περιφερειακά ανθεκτικά πλαστικά πχ, ΑΒS,Carbon fiber, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να αλλάζουν εύκολα όχι μόνον αν έχουν υποστεί κάποια ζημιά αλλά και για χρωματική αισθητική αντίθεση! Και στο εσωτερικό του μίνι οχήματος περιλαμβάνονται διάφορα ganged! Έτσι γίνεται σαφές ότι το όχημα γίνεται ένα διασκεδαστικό παιγνίδι αλλά και εργαλείο δουλειάς ανεξαρτήτου ηλικιακής ομάδας, το φυσικό του περιβάλλον είναι αυτό τις γειτονιάς εντός πόλεων και οικισμών, παραλιακές τοποθεσίες, ξενοδοχειακές μονάδες, νησιά. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ευκολοδήγητο δεν έχει συμπλέκτη, ευέλικτομέσα σε στενά δρομάκια γιατί οι αναλογίες του είναι υπολογισμένες γιαυτο.

Οι διαστάσεις του κυμαίνονται : Μήκος 26502700 mm. Πλάτος1500mm.Ύψος 1700mm.ανάλογα την έκδοση. Η αυτονομία του κυμαίνεται αναλόγως τον τύπο των συστοιχιών από 100 ως 150 km αλλά εξαρτάται και από το αν υπάρχουν επαρκείς υποδομές όπως ταχυφορτιστες, οικιακές πρίζες, σε πολλά και συγκεκριμένα σημεία κ.ο.κ.

Τέλος η τιμή απόκτησης του υπολογίζεται να μην ξεπερνά τα 10000euro ως στόχος και ανάλογα τον εξοπλισμό και την έκδοση κ.o.κ.

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*