Η συντέλεια του Κόσμου, στις 21.12.12 – 21 μμ.

16 Δεκ 2012 από

Την 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα επέλθει η συντέλεια του Κόσμου;

Ρώτησαν τον Einstein αν θα στοιχημάτιζε 10.000 $, για το αν θα καταστραφεί η Γη ή όχι και αυτός απάντησε:  Βεβαίως.  Θα στοιχημάτιζα ότι δεν θα καταστραφεί. Γιατί αν δεν καταστρεφόταν θα κέρδιζα τα χρήματα, ενώ αν καταστραφεί, πού θα με βρει ο νικητής για να πάρει τα χρήματά του;

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα καταστραφεί, αν όχι στις 21.12.2012, πάντως τώρα κοντά.  Γιατί όσα ακούμε και ενδεχομένως να γίνονται είναι πλέον αδύνατο να μην οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή.  Όλα αυτά είναι τόσο ακραία απάνθρωπα, ώστε ακόμα και αν είναι απλώς διαδόσεις προμηνύουν μια απόλυτη συντέλεια της ανθρωπότητας, αφού υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως θα μπορούσαν να είναι αλήθεια.

Διαβάζουμε ακόμα και από αμερικάνικες πηγές, ότι τους δύδιμους πύργους της Νέας Υόρκης τους έριξαν με εκρηκτικά οι μυστικές υπηρεσίες για να δημιουργήσουν τον νέο εχθρό, την τρομοκρατία, που είναι απαραίτητη για την συνέχιση των πολέμων και την ευημερία των εταιρειών εξοπλισμών.  Η σκέψη και μόνο πως κάποιος θεωρεί πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο με θύματα 3.000 Αμερικάνους, είναι ένδειξη ότι πλησιάζουμε την καταστροφή.

Νέα Υόρκη 2012

Διαβάζουμε ότι ο βραβευμένος Αμερικανός μετεωρολόγος Scott Stevens σε ραδιοφωνική του εκπομπή της 28.10.12, καταγγέλλει ότι ο τυφώνας Sandy, ο οποίος κατέστρεψε σημαντικές περιοχές της Νέας Υόρκης, δημιουργήθηκε από αμερικανικές υπηρεσίες.  Η τεχνολογία δημιουργίας και κατεύθυνσης τυφώνων, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του χρησιμοποιήθηκε, είναι μια στρατιωτική τεχνολογία, γνωστή σε όλες τις κυβερνήσεις από το 1960, η οποία χρησιμοποιεί καιρικά φαινόμενα ως όπλο.  Οι λόγοι για τους οποίους έπληξαν την Νέα Υόρκη, διαβάσαμε ότι ήταν η αναθέρμανση της οικονομίας στις κατασκευαστικές και επισκευαστικές επιχειρήσεις και βοήθησε στην προώθηση του Obama στις εκλογές. Για την εκπομπή στην TV του Scott Stevens υπάρχει και Video, στο www.infowars.com.

Σε ένα μυθιστόρημα διαβάζουμε για κάποιες επισημάνσεις, που θέλουν τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να ευθύνονται για το πρώτο Τσουνάμι το οποίο έπληξε τον Ινδικό Ωκεανό [ΤΣΟΥΝΑΜΙ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ – Νίκου Παναγιώτου], ενώ αργότερα έγινε και δεύτερο πολύ πιο καταστροφικό που βύθισε την Ιαπωνία στην τρομερή οικολογική – πυρηνική κρίση.  Να είναι άραγε αλήθεια όλα αυτά ή αποτελούν ενδείξεις μιας νοσηρής φαντασίας που χαρακτηρίζει την εποχή μας και προμηνύει ανθρωπιστικές καταστροφές;

Στο ραδιόφωνο ακούσαμε ότι ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας, Turgut Özal, δολοφονήθηκε το 1993 με το δηλητήριο στρυχνίνη, το οποίο του χορηγήθηκε μέσω φαγητού ή ποτού.  Αυτό απεκάλυψαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης που έγινε μετά την εκταφή της σορού του. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το δηλητήριο παρέλυσε το αναπνευστικό του σύστημα και προκάλεσε καρδιακή προσβολή.

Η υποψία ότι ο Τούρκος πολιτικός Τουργκούτ Οζάλ είχε δολοφονηθεί, υπήρχε εξ αρχής, όμως μόνο ύστερα από χρόνια και μετά την εκταφή η υποψία επαληθεύτηκε.

Αυτό παρ’ όλο που όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια του πρώην προέδρου ζητούσε πιεστικά την διερεύνηση και ισχυριζόταν, ότι ο Οζάλ δολοφονήθηκε.
Η εκταφή Οζάλ έγινε στις 2 Οκτωβρίου (του 2012) κατόπιν εντολής του εισαγγελέα της Άγκυρας και η συζήτηση για ενδεχόμενη δολοφονία του, ξεκίνησε μόνο έπειτα από την έκθεση του Συμβουλίου Κρατικού Ελέγχου, η οποία χαρακτήριζε τον θάνατό του «ύποπτο». Ο Turgut Özal εξελέγη πρόεδρος της Τουρκίας το 1989 και πέθανε κατά τη διάρκεια της θητείας του, σε ηλικία 65 ετών.

Διαδίδεται ότι όλοι οι νοτιοαμερικανοί πρόεδροι προσβάλλονται από έναν ανίατο καρκίνο στο πάγκρεας, ίδιας μορφής σε όλους. Λένε ότι από τον ίδιο πάσχει και ο Ερντογάν και ότι από αυτόν πέθανε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Είναι αλήθεια άραγε αυτά ή μόνο διαδόσεις;

Αντιθέτως είναι βέβαιο ότι πριν από χρόνια δολοφονήθηκε με ραδιενεργό υλικό στο κέντρο του Λονδίνου ο Ρώσος πράκτορας Αλεξάντερ Λιτβινιένκο.

Όλα αυτά για τους επώνυμους. Τα λίγα που μαθαίνονται. Πόσα άραγε δεν μαθαίνονται γιατί αφορούν τον άσημο καθημερινό άνθρωπο, που δεν έχει συγγενείς  με πολιτική ισχύ για να αναζητήσουν την αλήθεια.  Πόσοι άραγε δολοφονούνται από δήθεν ληστές ή με δήθεν τροχαία ατυχήματα, ενώ κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτά τα συμβάντα, όπως πιθανολογείται για τον Πρόεδρο μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής βιομηχανίας αυτοκινήτων;

Πόσοι θυμούνται ακόμα την «ανεξιχνίαστη» δολοφονία του δημοσιογράφου Γκιόλα,  που ενοχλούσε με το Site του «Τρωκτικό» κάποιους άγνωστους;

Πότε θα εξιχνιαστεί η «αυτοκτονία» του νεαρού υπαλλήλου που τόλμησε να ανακατευτεί στις παρακολουθήσεις τηλεφώνων;

Τι να περιέχουν άραγε τα βαρέλια;

Αεροπλάνα ψεκάζουν κράτη ολόκληρα με χημικά, με δηλητήρια, με καρκίνους ή με ιούς, αργότερα και με αντίδοτα των δηλητηρίων, κάνοντας πειράματα ή δολοφονώντας.  Ποιος να ξέρει ποια είναι η αλήθεια, όταν κανείς, ούτε οι κυβερνήσεις των κρατών πάνω από τα οποία υπερίπτανται τα αεροπλάνα των ψεκασμών, δεν τολμούν να ψελλίσουν έστω και μια διάψευση ή μια διαμαρτυρία;

Τι να περιέχουν άραγε τα βαρέλια μέσα στα αεροπλάνα, σε σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;.

Πρόσφατα αυτοκτόνησε αδιευκρίνιστα ο Έλληνας Καμπούρογλου στη Τζακάρτα,  ενώ παλαιότερα είχαν δολοφονηθεί οι δύο Ρώσοι, Κλίμοφ και Σίτκο, που σχετίζονταν με τις αγορές των οπλικών συστημάτων ΤΟΡΜ-1.

Σε Βορειοευρωπαϊκό κράτος ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει την παιδοφιλία, χωρίς οι βουλευτές που τον ψήφισαν να ενδιαφερθούν για τα ψυχικά τραύματα των παιδιών,.  Βλέπετε αυτά δεν ψηφίζουν.

Πρόσφατα στην προοδευτική Αμερική σκοτώνουν κάθε τόσο παιδιά στα σχολεία. Πρόσφατα μάλιστα με θύματα 20 παιδάκια.  Άλλωστε και στην Ευρώπη ο δολοφόνος των 70 νεαρών παιδιών καταδικάστηκε μόνο σε 20 χρόνια φυλάκιση, με διαμονή σε κελί με όλες τις ανέσεις. Αυτό για ανθρωπιστικούς λόγους, που όμως δεν ίσχυσαν για τα νεκρά παιδιά, τα οποία πέθαναν με φρικτούς πόνους  πριν ακόμα αρχίσουν τη ζωή τους.

Μήπως λοιπόν γίνεται ήδη η συντέλεια του Κόσμου, αλλά δεν το έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει;  Και ενώ δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την αβέβαιη συντέλεια από τη μετατόπιση των πόλων της Γης, θα μπορούσαμε εύκολα, αλλάζοντας ριζικά νοοτροπία, να αποφύγουμε την βέβαιη συντέλεια που επίκειται από την προσήλωσή μας στο χρήμα και τον άκρατο καπιταλισμό. Την αλλαγή αυτή ας μην την περιμένουμε από το σύστημα ή τους πολιτικούς. Μόνο από τον καθένα μας χωριστά μπορεί να γίνει και η Πρωτοχρονιά είναι ευκαιρία για καλές προθέσεις.

Λίνος Κουντουράς

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*