Καθημερινά.

28 Απρ 2021 από

Καθημερινά.

Παραδέχομαι ότι είμαι αμετανόητος συνωμοσιολόγος.  Αλλά τι να κάνουμε ;  Δεν μπορεί να μην υπάρχουν και τέτοιοι, ενώ είναι και χρήσιμοι για να ακούγεται μια άλλη γνώμη από τις κατε-στημένες και να μπορεί ο καθένας να σχηματίζει μια δική του αντίληψη των γεγονότων, ακούγοντας διαφορετικές απόψεις.

Έχοντας λοιπόν διαβάσει το “1984” του Όργουελ και βιώνοντας την καθημερινότητά μας με τους εγκλεισμούς και τα λοιπά φαιδρά που μας έχουν προκύψει, σκέπτομαι τα παρακάτω, που πρέπει να θεωρήσουμε επιθυμητούς στόχους, για τους μνηστήρες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, τους λίγους δηλαδή, τους ελάχιστους ισχυρούς της Γης.  Εκείνους που μετά τον τεράστιο πλούτο που συσσώρευσαν θέλουν τώρα και ισχύ. Αυτοί μας θέλουν κλεισμένους δια παντός στα σπίτια, ενώ αργότερα θα μας κλείσουν και στα υπόγεια.  Θα με θυμηθείτε.  Γιατί ο όσο το δυνατόν ασφυκτικότερος εγκλεισμός μας είναι και ο τελικός τους στόχος.  Αφού με κλεισμένους όλους στα σπίτια και μάλιστα στα υπόγεια, οι συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες και επαναστάσεις δεν μπορούν ούτε να ξεκινήσουν.  Άλλωστε η κάθε επανάσταση με μία συγκέντρωση αρχίζει, οπότε:

 • Θέλουν να ελέγχουν ασφυκτικά τον Τύπο και γενικότερα τους δημοσιογράφους.  Να επεμβαίνουν στις ειδήσεις για να ακούγονται όσα αυτοί θέλουν και να κατευθύνουν έτσι την κοινή γνώμη.  Και αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, θυμηθείτε την τύχη του Τράγκα, που ξαφνικά τον έδιωξαν από όλα τα κανάλια, ακόμα και από αυτά που δεν είχε ακόμα σκεφτεί να αποτανθεί, με αποτέλεσμα να έχει ως μόνη του διέξοδο ένα Site στο Internet, αν βέβαια τον αφήσουν εκεί για ακόμα λίγο.  Τι όμως έκανε αλήθεια ώστε να του αξίζει ένας τέτοιος αποκλεισμός;  Τίποτα το ιδιαίτερο.  Απλά τόλμησε ως δημοσιογράφος να κριτικάρει έντονα αυτόν που μας κυβερνάει.   
 • Ποιος είναι τώρα αυτός που μας κυβερνάει; 
  • Είναι κατ’ αρχήν κάποιος που δεν διανοείται να φανεί ανυπάκουος προς την Γερμανία, με την οποία έχει παιδιόθεν ιδιαίτερες σχέσεις και μιλάει άψογα την γλώσσα της ή τις ΗΠΑ των ανωτέρων σπουδών του στα ονομαστά και πανάκριβα Πανεπιστήμια των Ηγετών της Γης. 
  • Για αυτές τις καλές του σχέσεις με τα δύο ισχυρότερα κράτη της εποχής μας τον προώθησαν για να μας κυβερνήσει, ώστε να περνούν ανεξέλεγκτα οι όποιες επιθυμίες τους και αυτός ανταποκρίνεται.
  • Είναι κλώνος οικογένειας, που κυβερνάει συνήθως την Ελλάδα, αλλά και της οικογένειας τα μέλη της οποίας επί 5 γενιές είναι εγκάθετοι ισοβίως στην Ελληνική Βουλή. 
  • Είναι αυτός που ικανοποιεί την Γερμανίδα Μέρκελ και τους Αμερικανούς, τους δυο διαχρονικούς φίλους των εχθρικών μας Τούρκων, ενώ παράλληλα είναι και οι τρείς σύμμαχοί μας (!!) στο ΝΑΤΟ.  Αν είναι δυνατόν να είμαστε σύμμαχοι με κάποιον που μας απειλεί.  Και όμως… !
  • Είναι δε αποδεκτός από τους παραπάνω, επειδή ακριβώς δεν τολμάει να πει λέξη σχετικά με τις Τουρκικές βλέψεις ή με το ΝΑΤΟ, ενώ ο Ερντογάν δεν σταματάει να προσανατολίζεται και προς τους Ρώσους, ασκώντας έτσι πιέσεις σε ΝΑΤΟ, Αμερική και Ευρώπη .  Ας είναι καλά όμως ο Τζο Μπάϊντεν, που φαίνεται να μας αγαπάει και άλλαξε λίγο το κλίμα.  Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό.
  • Πώς μπορεί να θεωρηθεί όμως ηγέτης ο δικός μας, όταν τον βλέπουμε με τόση αγωνία στο πρόσωπο και πανικό στο βλέμμα να προσπαθεί εμφανώς πιεσμένος να αποδείξει σε κάποιους πάνω από αυτόν, ότι θα καταφέρει τελικά όσα του ανέθεσαν;
  • Επειδή όμως και οι εγκάθετοι ελέγχονται γενικότερα από το σύστημα, βλέπουμε ήδη την άνοδο του αντικαταστάτη του, τόσο εμείς οι ψηφοφόροι όσο και το ίδιο του το Κόμμα, ώστε να μην αισθάνεται ασφαλής.
  • Άλλωστε η ΝΔ έχει και άλλο ικανότατο στέλεχος, που θα ήταν ευχής έργον κατ’ εμέ να προΐσταται, αλλά που λόγω κάποιας συγγένειας παρακολουθεί απλά στο παρασκήνιο, βράζοντας ενδεχομένως μέσα της. Συνεχίζουμε λοιπόν:
 • Θέλουν όπως είπαμε, να μη μιλάμε και να μην αντιδρούμε όταν επιβουλεύεται εδάφη μας ένας σύμμαχός μας, που είναι μέλος στον ίδιο με εμάς Οργανισμό Βορειο-Ατλαντικού Συμφώνου.  Τον Οργανισμό δηλαδή που ως πολιτική και στρατιωτική συμμαχία είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς. Υπακοή επομένως επιθυμούν να μας επιβάλλουν και ας πάει και το παλιάμπελο, γιατί είναι πολλά τα όσα παίζονται στο θέμα Τουρκίας.
 • Οι ισχυροί δηλαδή αυτοί, έχουν πολλά οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα με την Τουρκία και δεν θέλουν να την χάσουν ως συνεργάτη και σύμμαχο, ακόμα και αν τους κάνει νερά προς την Ρωσία, ενώ εμάς μας θεωρούν δεδομένους, βρέξει χιονίσει, αλλά και ασήμαντους μπροστά στη γείτονα.
 • Ποιο λοιπόν θα ήταν το κλειδί για την επιτυχία του παραπάνω στόχου των ισχυρών για τον διαχρονικό εγκλεισμό των Λαών, αν όχι ένας επικίνδυνος ιός.  Τον βρήκαν λοιπόν ή και τον κατασκεύασαν και μας τον διέδωσαν.  Όχι αυτοί βέβαια, αλλά οι συγκυρίες και η μετακίνηση των πολιτών, που θέλουν να σταματήσει μια για πάντα.  Νομίζω ότι κοντεύουμε και σε αυτό.  Πού είσαι λοιπόν Όργουελ να χαρείς για τις προβλέψεις που έκανες 83 χρόνια πριν.
 • Εκνευρίζει βέβαια Κυβέρνηση, Πρωθυπουργό, Συμμάχους και Λοιμοξιολόγους, η ατίθαση νεολαία μας, που παρά τα μέτρα, παρά το ξυλοκόπημα από τους αστυνομικούς, παρά τα πρόστιμα και τις συλλήψεις, εξακολουθεί να συνωστίζεται σε κάποιες συγκεκριμένες πλατείες, για να πιεί στο όρθια το ποτό της και να ακούσει μουσική.  Οι αρμόδιοι βέβαια στον κόσμο τους, αρνούμενοι να καταλάβουν ότι, αφού πέρσι και παλαιότερα δεν είχαμε βιώσει τέτοιους συνωστισμούς, είναι φως φανάρι ότι αυτοί τους δημιουργούν με τις αλλοπρόσαλλες ενέργειές τους.  
 • Ας το καταλάβουν λοιπόν κυβέρνηση και λοιμοξιολόγοι τις ευθύνες τους και ας πάρουν μέτρα κατά της  δικής τους λανθασμένης τακτικής και όχι κατά των νεαρών, που τους έκαναν να χάνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, κλεισμένοι στα σπίτια μπροστά στο computer. 

Γιατί θυμάμαι μια μέρα που ρώτησα την εγγονούλα, τότε που είχαν πρωτοκλείσει τα σχολεία, αν πήγε στο νηπιαγωγείο:  Ναι, μου απάντησε η 4χρονη, με τον υπολογιστή!  Αυτό τα λέει όλα. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*