Κύριε Βασιλόπουλε,

1 Φεβ 2015 από

WP_20150126_003Κύριε Βασιλόπουλε,

Μετά την πρώτη επιστολή μου, της 29 Οκτ 2014, που χαρακτηρίζονταν από την αισιοδοξία για κάτι καλύτερο από ότι χρόνια τώρα βιώναμε, σας ξαναγράφω σήμερα πολύ απογοητευμένος.

Δεν βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει το … επάγγελμα του Δημάρχου, αλλά τώρα, τρεις μήνες μετά, νομίζω ότι καιρός είναι να επισημανθούν όσα απαράδεκτα εξακολουθούν να γίνονται, με περίεργη επιμονή, παρά τις αλλαγές σε άτομα και παρατάξεις.

Σας είχα επισημάνει την περίεργη ιδέα της προηγούμενης κας Δημάρχου να τοποθετήσει πλαστικά κολωνάκια, ένα μέτρο δίπλα στα πεζοδρόμια της Πλατείας Πατριάρχου, DSC05156ΑΑοπότε τα αυτοκίνητα σταματούν τώρα πλέον μπροστά και από τα κολωνάκια, κλείνοντας ακόμα περισσότερο την διέλευση των αυτοκινήτων, και σας προέτρεπα να τα απομακρύνετε.
Και τώρα τι βλέπουμε με έκπληξη; Να βάζετε και εσείς ο ίδιος κι άλλα κολωνάκια, χωρίς λόγο και σε απίθανο σημείο και μάλιστα σε περίοδο πρόσφατων εκλογών, ώστε να βγάζουν οι Δημότες αρνητικά συμπεράσματα και για τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο ανήκετε. Θα μπορούσε κανείς να πει: μαθαίνετε γρήγορα, αφού αυτά τα κολωνάκια έχουν γίνει περίεργη «μόδα» των απανταχού Δημάρχων !

DSC04152ΑΣΤΕΓΟΙΣας είχα επίσης γράψει πόσο έχω προσπαθήσει επί σειρά ετών, για να επιτραπεί η στέγαση των αστέγων, που βλέπουμε να κοιμούνται με όλες τις πραμάτειές τους στα παγκάκια της γειτονιάς μας, συχνά μέσα στη βροχή. Προχθές τις είδα και πάλι να κάθονται μέσα στη βροχή, κάτω από την ελάχιστη κάλυψη μιας μαρκίζας, δίπλα στην Εθνική Τράπεζα. Καμία ανταπόκριση στις παρακλήσεις μου για συμπαράσταση στους δυστυχείς αυτούς συνανθρώπους μας. Κρίμα για όσα πιστεύαμε για την αριστερές παρατάξεις. Όσο για τους ΚΚΕ-δες, αυτοί κλείδωσαν ακόμα και το προεκλογικό καλύβι τους στην πλατεία, μήπως μπουν εκεί οι δύο άστεγες κυρίες και τους το … λερώσουν. Συγχαρητήρια σε όλους.

WP_20150129_002Και μη μου πείτε ότι δεν σας μένει χρόνος για δευτερεύοντα, λόγω των πολλών καθημερινών προβλημάτων σας, γιατί είδα πως λύθηκαν μήνες μετά και τα τρέχοντα, όπως πχ το θέμα της καθαριότητας που εμφανίζεται απαράδεκτο, ακόμα και μέσα από τις ερασιτεχνικές φωτογραφίες μου.

Ξαναδιαβάστε λοιπόν, κύριε Δήμαρχε και αγαπητοί φίλοι, την πρώτη επιστολή μου και θα καταλάβετε πολλά για τα του Δήμου μας, αφού εκκρεμούν φυσικά και όλα τα άλλα θέματα που είχα επισημάνει τότε. Γιατί από τις πολύ πρώτες ενέργειές σας, από ότι ακούσαμε, ήταν η μεθόδευση απομάκρυνσης των νεαρών από την Στρούγκα. Αυτό και αν ήταν επείγον ! Τι σκέπτεστε λοιπόν κ. Δήμαρχε; Να συνεχίσουμε εμείς να ελπίζουμε ή θα συνεχίσετε εσείς στα βήματα των προκατόχων σας, ώστε να απελπιστούμε αναμένοντας και πάλι τις επόμενες εκλογές;

WP_20150126_001WP_20150125_001

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*