Πέτρος Λουλές

17 Ιούλ 2015 από

WP_2_0Σ102Πέτρος Λουλές

Του χρόνου τελειώνει το Δημοτικό, όμως εδώ και πολλά χρόνια διαβάζει με πάθος τα Comics, και κάποια στιγμή αποφάσισε πως αρκετά διάβασε, καιρός ήταν πια να γράψει – να ζωγραφίσει μάλλον – και κάποια δικά του.
Από τα πολλά λοιπόν που έχει συγκεντρώσει σε ένα τεράστιο άλμπουμ, έκανε τις επιλογές του και προχώρησε στην έκδοση του πρώτου δικού του βιβλίο με Comics.
Η συνέχεια στην Έκθεση Κόμικς που διοργανώθηκε στο Θησείο, στο κτήριο των Αρχαιολόγων, στον πεζόδρομο της Ερμού. Επί τρεις μέρες ήταν εκεί με το τραπεζάκι του, ακούραστος μέχρι τις 10,30 τη νύχτα, παρουσιάζοντας το βιβλιαράκι του, αποδεικνύοντας και πολύ ταλέντο στις πωλήσεις.

DSC0Σ0870

το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά ή … το αλμυρίκι ?

Βέβαια το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και το ταλέντο είναι κληρονομικό, αφού η μητέρα του (Ηώ Αγγελή) είναι σημαντική ζωγράφος μας και ο πατέρας του (Βασίλης Λουλές) σκηνοθέτης τιμημένος με βραβεία για τις ταινίες του.
Έχει λοιπόν στο DNA του ο Πέτρος τη ζωγραφική και επιθυμία του να συνεχίσει σε γυμνάσιο με κατεύθυνση τα Εικαστικά.
Χαρακτηριστικό και το τι έκανε ο Πέτρος με τις πρώτες εισπράξεις της καριέρας του. Μόλις συγκέντρωσε το απαιτούμενο – μεγάλο – ποσό εγκατέλειψε τους θαυμαστές και πελάτες του και έτρεξε να αγοράσει ένα τεράστιο Βιβλίο Κομικς, σπάνιο, συλλεκτικό, ενός ονομαστού σχεδιαστή Comics, η απόκτηση του οποίου ήταν από καιρό το όνειρό του. Το κουβαλούσε ευτυχισμένος και υπολόγιζε σε πόσες μέρες θα το έχει διαβάσει.

WP_20150717_0Σ01

Το Βιβλιαράκι

 

 

 

 

WP_20150712_0Σ106

Με τα ξαδέλφια του και το Βιβλίο – Τρόπαιο !

 

 

 

 

 

 

 

 

WP_20150712_001

Και πολιτικό σκίτσο !

 

 

 

 

Στο μεγάλο άλμπουμ του Πέτρου είδαμε και σκίτσα με πολιτικές  επεκτάσεις.

Και εις ανώτερα λοιπόν Πέτρο Λουλέ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*