Σε οίκο ενοχής.

1 Μάι 2020 από

Εγκλεισμένος σε οίκο ενοχής.

Σωστά ή λανθασμένα συμπεράσματα ενός εγκλεισμένου σε οίκο ενοχής.

Πολλοί μας εξηγούν ότι είναι υπερβολικά τα μέτρα που με μεγάλη επιστημονικότητα και σε κουραστικές καθημερινές εκπομπές, μας επιβάλουν οι κκ  Τσιόρδας και Χαρδαλιάς.  Δεν είμαι ειδικός σε αυτά, ούτε γιατρός, όμως θέλω να αναφερθώ σε  κάποια συμπεράσματά μου:

  • Αν κάποιος πυροβολήσει, ακόμα και στον αέρα και πληγώσει έναν συνάνθρωπό του, αναζητείται και συλλαμβάνεται. Περιέργως στο θέμα του κορονοϊού, η Δικαιοσύνη δεν αναζητά αυτόν που έστω άθελά του μας πυροβόλησε με τον ιό.  Και μάλιστα παρά το ότι αυτός δεν τραυμάτισε ένα και μόνο άτομο, αλλά σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, κυνηγούν τώρα την … σφαίρα (δηλαδή τον ιό) και όχι τον υπαίτιο ! 
  • Ο ιός εξελίχτηκε σε Κρατικό Εργαστήριο Ιολογίας στο Γιουχάν, που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Κίνας και το οποίο έκανε πειράματα με νυχτερίδες (Ουάσιγκτον Ποστ).
  • Το Εργαστήριο διευθύνονταν από μία στρατηγό με διασυνδέσεις στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης και όχι μόνο, η οποία ακούσαμε (προς στιγμήν και μόνο, μετά σιγή ιχθύος) ότι συνελήφθη και φυλακίστηκε. Λέτε ; 
  • Ο κορονοϊός είπαν ότι μεταδόθηκε αρχικά εκεί στο Γιουχάν από νυχτερίδες (!!) η Κίνα όμως εδώ και πολλές μέρες μπλοκάρει όλες τις σχετικές αναφορές.
  • Για να λειτουργεί έννομα το Εργαστήριο αυτό, έχει Πιστοποιητικό Ασφαλείας επιπέδου 4 από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) πρόεδρος της οποίας είναι ένας Αιθίοπας, για τον οποίο όπως ακούσαμε στο ραδιόφωνο (Τράγκας) είναι μπλεγμένος σε πολλά βρώμικα παιχνίδια.
  • Το εν λόγω Εργαστήριο συνεργαζόταν επί χρόνια με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και γενικά της Δύσης.
  • Ένα μήνα πριν μάθαμε ότι Έλληνες επιστήμονες ετοίμαζαν ένα εμβόλιο κατά του ιού, αλλά τώρα μας λένε ότι χρειάζονται μήνες αν όχι χρόνια για να είναι το εμβόλιο διαθέσιμο παντού. Λέτε ;
  • Τώρα όμως ψάχνουν και στις ΗΠΑ για εμβόλιο (ξεχαστήκαμε εμείς 😉 κάποιες εταιρείες στις οποίες επένδυσαν δισεκατομμύρια οι περίφημοι Κλίντον και Μπιλ Γκέϊτς, αλλά και ο Σόρος, αποβλέποντας σε τεράστια κέρδη. Δεν τους φτάνουν όσα έχουν, όταν ο Γκέϊτς πχ. ήταν πρόσφατα ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Τυχαίο ;
  • Όλοι αυτοί θα ήθελαν έναν υπερ-πανικό που θα τους διευκόλυνε στην απόκτηση των δισεκατομμυρίων και θα επέβαλε τον ένα Παγκόσμιο Ηγέτη .
  • Οι παραπάνω, κυρίως ο Μπιλ Γκέϊτς, θέλουν μείωση του πληθυσμού της Γης κατά 10 – 15 %, όπως διέρρευσε πρόσφατα ο νέος Ρόμπερτ Κέννεντι.
  • Όσο έγραφα αυτά, άκουσα τον Κυριάκο να μας λέει στις ειδήσεις, ότι υπάρχει “έκτακτη ανάγκη πολιτικής προστασίας”, προετοιμάζοντάς μας έτσι για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων μας. Αυτό βέβαια με πάει χωρίς να το θέλω σε βιβλίο (του Όργουελ και άλλων για τη ζωή μετά από χρόνια) που μιλάει ένα τσιπ ελέγχου σε κάθε άνθρωπο.  Λέτε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που προωθεί ο Κούλης να μας βάλουν και το Τσιπ για να ελέγχουν πλέον και τη σκέψη μας;
  • Όλοι δε στα μπράβο από το εξωτερικό για την Ελλάδα και τον ηγέτη μας και ικανοποίηση σε εμάς για τα μέτρα, όπως μαθαίνουμε από ραδιόφωνα και TV.
  • Όπως δε στην εποχή διώξεων των πρώτων Χριστιανών, πρόστιμα μέχρι και παραπομπή στα δικαστήρια, για όποιους εκκλησιαζόμενους ή Ιερείς τολμήσουν να κοινωνήσουν, ακόμα και στα κρυφά, κάποιον πιστό.

Άδικα ο φιλόσοφος και καθηγητής Μπερναρ Ανρί Λεβί επισημαίνει ότι τόσο το 1957-58 όπως και το 1968, δεν επιβλήθηκαν μέτρα σαν τα σημερινά, παρά το ότι τότε  πέθαναν 2 εκατομμύρια άνθρωποι από την Ασιατική Γρίπη, ενώ τώρα σε εμάς τα κρούσματα είναι ελάχιστα και ενώ μερικές χώρες όπως η Αυστρία και Γερμανία επανέρχονται σταδιακά στην κανονικότητα. 

Αυτά τα συμπεράσματα έρχονται στο μυαλό μου, όταν κλεισμένος στο σπίτι αναρωτιέμαι τι άραγε θα έκαναν αν ξαφνικά δεν θα είχαμε στην Ελλάδα ούτε έναν ασθενή.  Θα επιστρέφαμε στην απόλυτη κανονικότητα ή θα παραμέναμε στα μέτρα, περιμένοντας να μην έχουν κρούσματα και όλα τα γύρω μας κράτη, δηλαδή για χρόνια;

Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όπως ακούσαμε στο ραδιόφωνο, τα μέτρα μας προσέθεσαν 230.000 νέους άνεργους και χρεοκοπημένες τη 1 στις 4 εταιρείες.  Που πάμε λοιπόν ως Ελληνική οικονομία;  Στην πτώχευση, για να χαρεί η Μέρκελ;

Αν βέβαια τα συμπεράσματα μου δεν είναι σωστά, ας συγχωρήσουν την άγνοιά μου οι ειδήμονες κκ. Τσιόρδας και Χαρδαλιάς.  

Σχετικά άρθρα

Ετικέτες

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*