Στις εφημερίδες.

21 Σεπ 2019 από

Διαβάζουμε σε μια εφημερίδα.

Διαβάζουμε σε μια και μόνο εφημερίδα τη “δημοκρατία” της 18.9.2019 !

«… το CBS News, κατάφερε με μια δημοσιογραφική έρευνα να κάνει όσα δεν έχει καταφέρει να κάνει η Ελληνική Αστυνομία με τα κυκλώματα των διακινητών ανθρώπων».  Τόσο καλά !

«Το διήμερο 1, 6 και 17 Σεπτεμβρίου 2019, γύρω στους  768 μετανάστες έφτασαν στα νησιά μας.  Στους δε χώρους του στρατοπέδου της Μόριας φυτοζωούν σήμερα  περί τα 12.500 άτομα.»  Αυτά γράφουν στην εφημερίδα, αλλά ακούμε και στο ραδιόφωνο.  Πιστεύετε λοιπόν στ’ αλήθεια ότι ούτε ένας από αυτούς δεν ανήκει σε κάποια οργάνωση τζιχαντιστών και ότι όσοι, έστω λίγοι, από αυτούς ανήκουν, δεν θα έβρισκαν εύκολα δυο – τρεις εγκύους με ένα δυο παιδιά, ώστε να επικαλούνται ανθρωπισμό και να κρύβουν έτσι τον ισλαμικό φανατισμό τους ;  Όμως οι πολιτικοί μας προσαρμόζονται σε όσα λένε Μέρκελ και Co, ενώ τα πολεμικά μας πλοία μοιάζουν εξαφανισμένα από το Αιγαίο.  Άραγε χωρίς κάποια εντολή για όλα αυτά ???

Παρά τις δύο αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, η κα Κεραμέως συντάσσεται με την κα Διαμαντοπούλου και τον κ. Γαβρόγλου και καταργεί την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα σχολεία.  Έχουν καταργηθεί άλλωστε πρόσφατα και στις ταυτότητες.  Έτσι ώστε σε λίγο να μην γνωρίζουμε πια ποιοι είναι Έλληνες εκ καταγωγής ή ποιοι μας ήρθαν από αλλού.  Στόχος είναι να μην μας δένει πλέον η θρησκεία, η καταγωγή, η γλώσσα, τα έθιμα  και οι παραδόσεις, που είναι ο συνδετικός ιστός των απανταχού Ελλήνων, για να χάσουμε εντελώς την σχέση με την Πατρίδα μας και την ελληνικότητα της Ελλάδας.  Δυστυχώς δε υπάρχουν αυτοί και άλλοι εγκάθετοι από τους ανθέλληνες πολιτικοί ηγέτες μας που συμπράττουν.  Πώς εξηγείται αλλιώς που στα σχολεία μας καταργείται σταδιακά το μάθημα των θρησκευτικών, αλλάζουν τα βιβλία της ιστορίας και παραποιείται το 1821. Μπράβο σε όλους εμάς, γιατί εμείς τους ψηφίσαμε και θα συνεχίζουμε μάλλον να τους  ψηφίζουμε.

Μόρια σήμερα

Διαβάζουμε :  «Θέλουν να κρύψουν τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς και τους λοιπούς ισλαμιστές εποίκους κάτω από το «χαλί».  Αυτό θέλουν να κάνουν με τις αντεθνικές και αντιχριστιανικές αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που αποφάσισε ότι δεν πρέπει να αναγράφονται ούτε το θρήσκευμα ούτε η ιθαγένεια στα στοιχεία τα οποία τηρούνται στο σχολείο και στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αντί η κυβέρνηση να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την «απόφαση», ξεκίνησε αμέσως να την εφαρμόζει».  Σπουδαίοι πατριώτες, που μου φέρνουν στο μυαλό το όνομα Τσολάκογλου επί κατοχής.

Η κα Κεραμέως δήλωσε :  «Στόχος μας στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι να καλλιεργούμε διαρκώς ένα σχολικό περιβάλλον γνώσης ελεύθερο, δημιουργικό χωρίς αποκλεισμούς.

Καταπολεμώντας κάθε είδους διάκριση. Σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις».  …  των άλλων νομίζω ότι εννοεί !  Γενικότητες βέβαια που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε περίσταση.

Αυτά όλα σε μια μέρα, σε μια εφημερίδα.  Και αναρωτιέμαι πώς και η ΕΕ, που τόσο κόπτεται για τα σύνορά της, δεν καταλαβαίνει ότι οι τρομοκράτες θα φτάσουν τελικά σε αυτούς περνώντας από εδώ, ως κατακαημένοι μετανάστες ;

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*