Χαζοχαρούμενα

4 Νοέ 2020 από

Χαζοχαρούμενα από τα ΜΜΕ.

  • Ο Κύριος Κούλης μας είπε στην TV, ότι θα διαθέσει 2,3 δις € ως μέτρα στήριξης.  Καλά, ρωτάω και εγώ ο καημένος, πού τα βρήκες Κύριε Ηγέτη μας;  Εσύ δεν έλεγες ότι δεν υπάρχουν χρήματα;  Εσείς δεν τα πήρατε από τους συνταξιούχους, και μάλιστα δυό – τρεις φορές, για να τα δώσετε στις επιχειρήσεις που λέγονται Τράπεζες;  Εσείς δεν αποφασίσατε ότι αν οι επιχειρήσεις αυτές πέσουν έξω, σε αντίθεση με όλες τις άλλες, θα στηριχτούν από το κράτος μας, δηλαδή από τους συνταξιούχους, ενώ αν κερδίσουν τότε όλα τα χρήματα θα πάνε στους μετόχους τους ;  Μπράβο σας και ξαναρωτάω, πού βρέθηκαν ξαφνικά τα χρήματα αυτά;  Μήπως πρέπει να διερευνηθεί αν τελικά έχουμε διαθέσιμα ή όχι ;
  • Μέτρα λόγω κορονοϊού:  Άσκηση θα επιτρέπεται στον πολίτη μόνο αν γίνεται χωρίς προπονητή !!
  • Τα παιδιά μας, από 4ων ετών και πάνω θα φορούν στα σχολεία υποχρεωτικά  μάσκα.  Κάτω των 4ων ετών όχι.  Καλά είδατε πολλά παιδιά κάτω των 4ων ετών να πηγαίνουν σε σχολείο (όχι παιδικό σταθμό ή νηπιαγωγείο).  Μάλλον βάλθηκαν να μας κουφάνουν !
  • Επιβάλλεται περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.  Περιορισμός δηλαδή τότε που ελάχιστοι κυκλοφορούν, αλλά τίποτα όταν είναι όλοι στους δρόμους.  Πάλι καλά !
  • Τάδε έφη ο απίστευτος Κύριος Χρυσοχοΐδης:  Όποιος διασκεδάζει σκάβει τάφους !  Στον συνωστισμό στα υπερπλήρη λεωφορεία τι σκάβουν Κύριε Χρυσοχοΐδη;  Καταφύγια και στοές χρυσορυχείων μήπως;
  • Βλέπουμε κάθε τόσο τον χάρτη με τις κόκκινες περιοχές με πολύ covid-19 και κίτρινες περιοχές της Ελλάδας με λιγότερο.  Βλέπουμε επίσης πολλούς Νομούς να γίνονται από κίτρινοι κόκκινοι.  Από κόκκινο σε κίτρινο Νομό όμως δεν προβλέπεται, ούτε είδαμε.
  • Ακούμε ότι η ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) για διάφορα επείγοντα θέματα ΘΑααα εκδοθεί εν ευθέτω χρόνω.   Γιατί άραγε η τόση προετοιμασία και δεν μας ανακοινώνουν τις ΚΥΑ αφού ψηφιστούν;
  • Η μάσκα καλύπτει μόνο για σταγονίδια που διαχέονται προς τον διπλανό μας.  Για τα αιωρούμενα στον αέρα και για όσα αναπνέουμε εμείς οι μασκοφόροι δεν βοηθούν.  Αλλά ας την φορούμε έστω και για αυτό, αφού κάτι άλλο δεν υπάρχει, πέραν μιάς καλύτερης μάσκας σαν την δική μου (φωτό).
  • Σε αυτές τις Αμερικάνικες εκλογές Προέδρου των ΗΠΑ, δεν έχουμε σαφή επιλογή με ποιόν θα θέλαμε να είμαστε.  Και οι δύο υποψήφιοι δεν φαίνεται να είναι με εμάς.  Ευτυχώς πάντως γιατί στο παρελθόν ήμασταν πάντα με λάθος πλευρά και το χρυσοπληρώναμε !   

Αυτά και άλλα πολλά, αλλά ας μην σας κουράζω άλλο.  Βέβαια μπορείτε και να κλείσετε άμεσα το Site για να γλυτώσετε – μακριά από εμένα !  Καλημέρα σε όλους και στον νικητή Νέο Πρόεδρο της Γης, που όπως τα πάνε, ούτε σε ένα μήνα δεν θα τον έχουμε.  Αλλά και να μας προκύψει τι να τον κάνουμε.  Και έτσι δεν περπατάνε όλα;  Εν αναμονή του Πλανητάρχη μας λοιπόν καλά ξημερώματα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*