Απ’ όσα ακούμε.

1 Φεβ 2024 από

Απ’ όσα ακούμε                                                                                          24.1.24

Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να αντιμετωπίζουμε τους παράνομα εισερχόμενους ξένους στην Ελλάδα.  Ένα απλό για ‘μένα θέμα, που το κατάντησαν, Κούλης and Co, σκέτο μπέρδεμα.

Εξηγούμαι επομένως και λέω πως οι ξένοι μετανάστες έρχονται εδώ στην προσπάθειά τους να περάσουν προς την Βορειοδυτική Ευρώπη και όχι επειδή θα ήθελαν να μείνουν στην Ελλάδα.

Οι Γερμανοί πάλι και άλλοι Βορειοευρωπέη που δεν τους θέλουν, βάζουν εμάς να φυλάμε τα σύνορα για να μην περάσουν οι μετανάστες προς εκείνους.

Γιατί λοιπόν εμείς δεν τους λέμε … ελάτε να φυλάξετε εσείς τα σύνορα μας αν δεν θέλετε να σας έρχονται μετανάστες και μην απαιτείτε να τους σταματάμε μόνο εμείς.

Όσο για αυτούς που έχουν ήδη περάσει κατά κάποιον τρόπο στην Ελλάδα, αντί να τους τρέφουμε και να τους κλείνουμε σε φυλασσόμενα στρατόπεδα με έξοδά μας, ας τους βάλουμε να δουλεύουν εδώ σε εμάς για τον επιούσιό τους, μέχρις ότου βρουν πού και πώς θα μπορέσουν να συνεχίσουν την μετακίνησή τους.

Ο ηγέτης μας βέβαια, θέλοντας διακαώς να σταδιοδρομήσει στο εξωτερικό, δηλαδή στις ΗΠΑ ή έστω στην Ευρώπη αν δεν γίνεται αλλιώς, τρέχει να προσαρμοστεί σε οτιδήποτε αντιληφθεί ότι θα ήθελαν οι Αμερικανοί, παραβλέποντας τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.

Δείτε ειδήσεις και θα με δικαιώσετε σε όσα λέω.  Άσε που από τους μορφασμούς του και από τις κινήσεις του δείχνει σαν ψυχοπαθής.  Δεν λέω ότι είναι, είπα … σαν !  Σωστά δεν το λέω κύριοι ψυχίατροι και ψυχολόγοι μας ;

Τώρα λοιπόν για να μας απομακρύνουν από όσα δεν τους συμφέρουν, ανακάλυψαν τα ομόφυλα ζευγάρια, οπότε όλα τα ΜΜΕ και η Εκκλησία ασχολούνται πλέον με το αν θα παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι και το αν θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά.  Μου ‘ρχεται να τους βρίσω και θα το έκανα αν δεν ήταν η Εκκλησία μας στη μέση.

Γιατί οι ομοφυλόφιλοι νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν.  Αν θέλουν να παντρευτούν, ας το κάνουν.  Δεν μας πέφτει λόγος.  Ζωή τους είναι και ας την χειριστούν όπως θέλουν.  Οι μικροί όμως δεν πρέπει να οδηγούνται σε απαράδεκτες για παιδιά καταστάσεις.  Αυτό δεν είναι δικαίωμα κανενός.  Να υιοθετούν δηλαδή παιδάκια και να λέει ο μικρός, αν τον ρωτάνε για τους γονείς του, ότι πατέρας μου είναι ο κύριος Παναγιώτης και μητέρα μου ο κύριος Γιάννης.  Γιατί το στήριγμα για ένα παιδί είναι η οικογένεια, με έναν μπαμπά, μια μαμά και ένα σπιτικό όπου θα ζει και θα μεγαλώνει.  Απ’ την άλλη βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο το να αναγκαστεί ένα παιδί να μεγαλώνει μόνο κι έρημο σε κάποιο ορφανοτροφείο.  Ας βρούμε λοιπόν τις  καλύτερες δυνατές λύσεις, με τη βοήθεια ειδικών, παιδαγωγών, ψυχολόγων και πολιτικών, για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, όπως άλλωστε είμαστε και υποχρεωμένοι να κάνουμε και ας μην τα οδηγούμε στο να βιώνουν απαράδεκτες ομοφυλοφιλικές καταστάσεις.  Διότι ένα παιδάκι πρέπει να μεγαλώνει με μπαμπά και μαμά, και όχι με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες.  Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα του δημιουργούσε αξεπέραστα αρνητικά βιώματα ζωής;

Μας λένε τώρα πως ψάχνουν να βρουν τα αίτια της βίας των νέων.  Δεν καταλαβαίνουν δήθεν ότι τα παιδιά μας ζουν σε μια κοινωνία, που δεν τους δίνει περιθώρια ανάδειξής ποτέ και σε τίποτα.  Μια κοινωνία που δίνει ευκαιρίες μόνο σε λεφτάδες, μέσα από δικά τους ΜΜΕ και για οικονομικά κυρίως οφέλη των ιδίων.

Έτσι οι νέοι μας μη έχοντας τρόπους προβολής τους, όπως παλαιότερα ίσχυε στις μικρές επαρχιακές κοινότητες, κάτι που άλλωστε είναι ενστικτώδης ανάγκη, οργανώνονται σε επιθετικές ομάδες προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί από τους άλλους ομήλικούς τους.

Με πρότυπα μάλιστα τα εμετικά αμερικάνικα φιλμ, τα οποία συνεχώς επιλέγουν να μας δείχνουν τα πουλημένα Κανάλια μας, μαθαίνουμε ότι μόνο οι γροθιές, τα καράτε και τα μαχαίρια μετράνε πλέον στα … αναπτυγμένα κράτη !   Τι άλλο λοιπόν να περιμένουμε μετά από όλα αυτά ;   

Σχετικά άρθρα

Ετικέτες

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*