Το Site ΝΕ@ΝΙΚΑ του Λίνου Κουντουρά

9 Νοέ 2012 από

titanikosΤο SiteΝΕ@ΝΙΚΑ του Λίνου Κουντουρά

ΝΕ@ΝΙΚΑ, από το Νέα και τοΝΙΚΑ, μια επανάσταση στο Βυζάντιο του έτους 532 μ.Χ.  Υπήρχε και τότε φαυλότητα των πολιτικών, διαφθορά των υπαλλήλων, έλλειψη θεσμικού πλαισίου,  απληστία των μεγάλων εις βάρος των μικρών και  εξωτερικοί κίνδυνοι, που τελικά οδήγησαν στη Στάση.  Ίδια όπως και σήμερα, που φαίνεται να απαιτείται μια νικηφόρα νέα Στάση του ΝΙΚΑ, για να μας βγάλει από τα αδιέξοδα, με ΝΕΑΝΙΚΑ όμως πρότυπα, για να απευθύνεται και να αναφέρεται στους ΝΕΟΥΣ, μακριά από τις αγκυλώσεις του Ελληνικού «στημένου» κατεστημένου.
 
images
 
 
Η Ελλάδα βυθίζεται
Κάποιος πρέπει να την σώσει
Γιατί όχι όλοι εμείς;
Μήπως δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας;
Μήπως θεωρούμε όλους τους άλλους
καλύτερους από εμάς;
Μήπως λείπει ο δικός μας δυναμισμός;
ή
Μήπως είμαστε βολεμένοι και αδιάφοροι;

Τα ΝΕ@ΝΙΚΑ πρωτοεμφανίστηκαν το 2010 ως Blog (neanika.wordpress.com) με σκοπό να στείλουν  μηνύματα και να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις με φίλους και γνωστούς. Απόψεις διαφορετικές από όσα μας λένε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που αποσιωπούν ό,τι  δεν ταιριάζει στην εκάστοτε πολιτική γραμμή.

Θέλαμε έναν αντίλογο στις συνεντεύξεις του Ραδιοφώνου και της ΤV, όπου καλούνται μόνο όσοι  πολιτικοί ή επώνυμοι είναι αποδεκτοί από το κατεστημένο.

Το 2011 κάναμε ένα βήμα παραπάνω.  Μετά την αρχική μας προσπάθεια, δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό.  Ένα Site με επίκαιρη ενημέρωση,  χρήσιμες πληροφορίες και δυνατότητες συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα, πιστεύοντας πολύ και στη δική σας ουσιαστική συμμετοχή, με απόψεις, σχόλια και ιδέες,  ώστε τα ΝΕ@ΝΙΚΑ να εξελιχθούν σε βήμα μιας νέας εποχής.

 http://neanika.com  ή Νε@νικά στο Goοgle.

ToSite που φιλοδοξεί να γίνει το βήμα για μια νέα αισιόδοξη Ελληνική εποχή.

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*