Δράμα απ-ανθρωπιάς.

8 Σεπ 2015 από

mit200515Ένα δράμα απ-ανθρωπιάς στη Λέσβο.

Ζούμε στη Μυτιλήνη ένα ανθρώπινο δράμα απ-ανθρωπιάς.
Τώρα που γράφονται αυτές οι σειρές, 30.000 μετανάστες είναι πάνω στο νησί και 15.000 στην γύρω περιοχή της Μυτιλήνης με τους 27.500 κατοίκους.
Νέοι, γυναίκες, έφηβοι, παιδιά, παιδάκια, μωρά, μέχρι και νεογέννητα στοιβαγμένα στο λιμάνι, σε ένα δασάκι εκεί κοντά, επάνω στο μνημείο και στο δρόμο. Φτάνουν στη Μυτιλήνη περπατώντας ατέλειωτα χιλιόμετρα από το Μανταμάδο και τις άλλες γύρω περιοχές για να φτάσουν στο λιμάνι και στα πολυπόθητα πλοία.
Ο ισχύων νόμος απαγορεύει σε περαστικά αυτοκίνητα να πάρουν καθ’ οδόν οικογένειες και γυναικόπαιδα για να τους γλιτώσουν από δεκάδες χιλιόμετρα ποδαρόδρομου μέσα στην αφόρητη ζέστη και με τα μωρά στην αγκαλιά. Αν κάποιος πολίτης δεν μπορεί να αντέξει αυτό το δράμα και επιβιβάσει κάποιον συλλαμβάνεται ως δουλέμπορος. Αυτές είναι οι ανθρωπιστικές Ευρωπαϊκές διατάξεις για το μεταναστευτικό! Έτσι οι μόνοι που παράνομα «διευκολύνουν» την μετακίνηση των ταλαίπωρων αυτών συνανθρώπων μας είναι αυτοί που τους ζητάν 50 € ανά άτομο για μερικά χιλιόμετρα, όταν το ταξί μας παίρνει 23 € από το αεροδρόμιο στο Σκόπελο και μάλιστα για έως και 4 άτομα. Έπιασαν μερικούς, αλλά η παράνομη αυτή δραστηριότητα αξίζει τον κόπο, αφού ακούσαμε ότι μέχρι και 20 διαδρομές την ημέρα έκαναν αυτοί οι … ανθρωπιστές.
Ούτε βέβαια και σε ταξί επιτρέπεται να επιβιβαστούν, παρά μόνο όσοι έχουν ταυτοποιηθεί. Αυτοί βέβαια δεν το χρειάζονται πλέον, αφού η ταυτοποίηση γίνεται στην Μυτιλήνη, ενώ όσοι ταυτοποιούνται σπεύδουν να φύγουν με πλοίο προς Πειραιά.

Πεταμένα σωσίβια στην παραλία.

Πεταμένα σωσίβια στην παραλία.

Πολλοί μετανάστες που ξεβράζονται σε κάθε παραλία της Λέσβου, δεν είχαν ξαναδεί θάλασσα, μέχρι που τους στοίβαξαν οι δουλέμποροι κατά σαρανταριές σε βάρκες των 10 ατόμων, παίρνοντας τους τεράστια ποσά για να οικονομήσουν τα κτήνη αυτά από τη δυστυχία τους. Με τα λεφτά που τους παίρνουν θα μπορούσαν να νοικιάσουν ταχύπλοο για να τους φέρει εδώ, αν δεν υπήρχαν οι λιμενικοί περιορισμοί. Αυτοί επιβάλουν την βύθιση του κάθε σκάφους, ώστε οι επιβαίνοντες να θεωρηθούν ναυαγοί. Διαφορετικά, νομίζω, πρέπει να τους ξαναστείλουν πίσω. Τέτοιοι «ανθρωπιστικοί» νόμοι της Γηραιάς Ηπείρου, της δημοκρατικής ΕΕ.
Πολλοί Μυτιληνιοί έδειξαν ότι είναι άνθρωποι με κεφαλαία. Τους βοηθούν όπου και όσο μπορούν κι ας τους κλέβουν τα δίχτυα του μαζέματος ελιών για να κάνουν σκιά, κι ας βάζουν φωτιά, με συνέπειες πυρκαγιάς των ελαιοκτημάτων, προκειμένου να στεγνώσουν τα ρούχα τους ή να μαγειρέψουν. Αν η αστυνομία εντοπίσει έναν εμπρηστή, η εντολή του εισαγγελέα είναι να αφεθεί ελεύθερος !
Άλλοι τους κατακλέβουν και δείχνουν τι κτήνη είναι. Τους παίρνουν τριπλά και τετραπλά για ένα σουβλάκι, ένα μπουκαλάκι νερό ή ένα κουτί τσιγάρα. Τους αρπάζουν τα ελάχιστα που φύλαξαν μέσα στα βρεγμένα ρούχα τους για να επιβιώσουν, ποιος ξέρει ως πότε. Τέτοιοι παλιάνθρωποι για φτύσιμο ! Σαν να πρόκειται να σωθούν αν κερδίσουν από τους απελπισμένους καμιά εκατοστή € για ένα καλύτερο κινητό ή για ένα ακριβότερο ρολόϊ.
Picture 144Έρχονται μέχρι και 4.500 ανθρώπινα ράκη την ημέρα και οι δικοί μας ιθύνοντες πολιτικοί καυχιόνται ότι έστειλαν μήνες μετά, 4 υπαλλήλους (!!) για να … καταγράψουν τα ονόματά τους, στριμόχνωντάς τους μέσα στον ήλιο σε τεράστιες απάνθρωπες ουρές.
Και οι Ευρωπέη πολιτικοί, που εμάς δήθεν εκπροσωπούν (δηλαδή τις αμερικανο-γερμανικές τράπεζες) κάνουν δήθεν συσκέψεις, απολαμβάνοντας τα προνόμιά τους και τους τεράστιους μισθούς τους. Έτσι ήρθε ο Έλληνας αρμόδιος επίτροπος στην ΕΕ και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου … συζήτησαν το μεταναστευτικό. Δηλαδή τι είπαν; Έδωσαν μήπως κάποια λύση; Δεν νομίζω. Μας είπαν βέβαια ότι θα μας χορηγήσουν 33 εκατ. €, από τα 450 που θεωρητικά μας έχουν υποσχεθεί για την επίλυση του προβλήματος ή τα φημολογούμενα … 800 εκατομμύρια. Όμως μέχρι τις 28 Αυγούστου είχαν εκταμιευτεί μόλις 2,7 εκατομμύρια.. Ας πει κάποιος στον κ. Αβραμόπουλο, ότι αυτοί που χορηγούν στους μετανάστες φαγητό ή που εκτελούν εργασίες στα κέντρα συγκέντρωσης των μεταναστών, έχουν 6 και περισσότερους μήνες να πληρωθούν. Όσο για το λεγόμενο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια κοντά στη Μυτιλήνη, όπου εδώ ένα χρόνο χρηματοδοτήθηκε με εκατοντάδες χιλιάδες €, αρχές Σεπτεμβρίου ακόμα δεν λειτουργούσε [ΕΜΠΡΟΣ 28.8.15] Τέτοια χάλια.
Ήρθε και ο αρμόδιος Υπουργός της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης και δήλωσε στην ΤV, ότι διενήργησε αυτοψία προς άμεση επίλυση των προβλημάτων. Δύο ώρες μετά το νέο Κέντρο Ταυτοποίησης, που μόλις είχε ανοίξει, έκλεισε λόγω … απρόβλεπτων προβλημάτων.
Οργανωτικές πατάτες ως συνήθως οι διοικητικές υπηρεσίες των Ελλήνων, ενώ οι Ευρωπέη θέλουν δήθεν να επιλύσουν το πρόβλημα, που οι ίδιοι το έχουν δημιουργήσει για να πουλάνε σε τεράστιες ποσότητες τα υπερτιμημένα όπλα τους και να οικονομούν τεράστια ποσά. Βομβαρδίζουν σε ξένες χώρες σχολεία, πάμφτωχους και γυναικόπαιδα, με πανέξυπνα όπλα που βλέπουν μέσα στη νύχτα και οδηγούν τους ανθρώπους σε απόγνωση. Μέχρι και το νερό τους στερούν στο Ισραήλ [ΕτΣ 7.9.15].
Έτσι οι μετανάστες ή αφήνουν ότι έχουν και δεν έχουν και περπατούν εκατοντάδες χιλιόμετρα, μήπως και φτάσουν στην Ευρώπη, αν δεν πνιγούν ή γίνονται τζιχαντιστές.
Picture Α090Οι δε δικοί μας πολιτικοί, αντί να σηκωθούν όλοι μαζί και μάλιστα εγκαίρως, πριν φτάσει το κακό στο αμήν, ασχολούνται εκ των υστέρων με το τεράστιο πρόβλημα, ανίκανοι να το επιλύσουν. Έπρεπε να έχουν πάει σύσσωμοι στην Ευρώπη ζητώντας τελική διευθέτηση του επερχόμενου προβλήματος. πολύ πριν την έξαρση του, ώστε να επιβάλουμε εμείς τις λύσεις στην ΕΕ. Έπρεπε να επιμείνουν, συγκεντρώνοντας και άλλους Ευρωπαίους «ανθρώπους» κοντά τους και να μην φύγουν από τις Βρυξέλλες αν δεν αποφασιστεί η ανθρωπιστική λύση του μεταναστευτικού. Να ζητήσουν επίσης επίμονα να σταματήσουν οι πόλεμοι που στοχεύουν στην αρπαγή των πετρελαίων των περιοχών αυτών, που είναι και η αιτία του κακού που ζούμε καθημερινά. Και ο νομοταγής πολίτης αναρωτιέται: Ο ΟΗΕ τι κάνει αλήθεια; Μήπως θυμάστε τι μισθούς εισπράττουν οι αρμόδιοί του, που υποτίθεται ότι εξασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα;
Αντ’ αυτού οι σπουδαίοι 300 μας ασχολούνται έντονα με το ποιος θα αρπάξει μια επικερδή καρέκλα στις επόμενες πρόωρες εκλογές και ακούμε να κάνουν ανερυθρίαστα ενέργειες και διαπραγματεύσεις για την λίστα, που ο κάθε ενάρετος και φιλότιμος πολίτης θα ντρέπονταν να κάνει.
Είναι τόσο οργανωμένη η Δημόσια Διοίκησή μας, που με μεγάλο κόστος κατασκεύασε έναν φράχτη στα ανατολικά μας σύνορά και τώρα όλοι οι μετανάστες μας έρχονται στα νησιά μας. Έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να τους μεταφέρουμε με τεράστιο και πάλι κόστος στον Πειραιά, από εκεί στην Αθήνα και από εκεί με τρένο στα σύνορα. Αν δεν είχαμε τον φράχτη θα τους φορτώναμε στη Θράκη στα τρένα και από εκεί κατ’ ευθείαν στα Σκόπια, οπότε δεν θα κινδύνευαν και να πνιγούν. Αλλά πού μυαλό! Εκτός και αν στους προγραμματισμούς της ΕΕ περιλαμβάνεται και ο πνιγμός.
Τα παράλληλα θύματα είναι οι περίοικοι των καταυλισμών. Ξέρετε τι θα πει να αφοδεύουν όπου βρουν γύρω από το σπίτι σας, 15.000 άστεγοι; Ξέρετε τι θα πει να μην τολμάνε τα κορίτσια σας να βγούν από το σπίτι, αφού τα σορτσάκια αποτελούν μια τεράστια πρόκληση για όσους γνωρίζουν γυναίκες μόνο με μπούργκες και φερετζέδες; Οι Έλληνες περίοικοι όμως δεν ενδιαφέρουν καθόλου τους πολιτικούς που υποτίθεται μας εκπροσωπούν και μας προστατεύουν. Μόνο αν μεταφέραμε 20.000 από αυτούς στην Πολιτεία μπροστά στα σπίτια των εύπορων οικογενειών τους θα φρόντιζαν για λύση.
Οι επόμενοι απελπισμένοι είναι οι αστυνομικοί μας. Αυτοί ότι και να κάνουν βρίσκουν τον μπελά τους. Είτε τους βρίσκουμε πολύ μαλακούς, είτε πολύ απάνθρωπους. Πόσο αντέχεται μια τέτοια κατάσταση με επεμβάσεις μέρα – νύχτα, για εκκλήσεις πολιτών, για καταστολή συρράξεων μεταξύ των μεταναστών, για κλοπές, για φωτιές, για περιορισμούς, για ελέγχους; Ποιος να τους κατηγορήσει αν μέσα στο χαμό πέσουν και Μολότωφ κοντά στα γυναικόπαιδα και τα νεογέννητα;
DSC03486Πόλη υπό κατάληψη λοιπόν η Μυτιλήνη, η Κως και άλλα νησιά μας. Εισιτήρια για επιστροφή των παραθεριστών στην Αθήνα δεν υπάρχουν, ενώ κάθε τόσο γίνονται καταλήψεις πλοίων από απελπισμένους που θέλουν να φτάσουν στην … Γερμανία.
Γι’ αυτό ένα μπράβο στον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό [ΑνΕλ] που δήλωσε ότι «δεν θα στήσει κάλπες στο Νησί, αν δεν βρεθεί άμεσα λύση από την Κεντρική Εξουσία». Και άλλο ένα μπράβο όταν ζήτησε «να φύγει ο φράχτης στον Έβρο». Ο άνθρωπος έχει μυαλό και ξέρει τι λέει. Μπράβο του και για αυτό.
Με υπερατλαντικές ευλογίες [ΕτΣ 7.9.15] οι Σύριοι μετανάστες ονομάστηκαν «Πρόσφυγες» και έχουν προτεραιότητα σε όλα (αλλά και περισσότερα χρήματα μαζί τους). Για τους άλλους κακόμοιρους και άφραγκους θα συνεχιστεί η ταλαιπωρία για μήνες.
Και τώρα που η Αυστρία και η Γερμανία άλλαξαν πολιτική για τους πρόσφυγες. Ενώ δηλαδή θυμόμασταν την κα Μέρκελ να αρνιέται πριν από λίγο σε ένα κοριτσάκι μεταναστών γεννημένο εκεί, την παραμονή στην Γερμανία, τώρα δέχεται πρόσφυγες. Πήγαν λοιπόν κάποιες 2.500 πρόσφυγες στο Μόναχο και την Αυστρία και γέμισαν οι τηλεοράσεις με εικόνες υποδοχής τους με φαγητά, γλυκά και μπαλόνια. Παράλληλα δείχνουν στην Ελλάδα ξυλοδαρμούς, ταλαιπωρία, ανοργανωσιά και απόγνωση των μεταναστών. Τα καταφέραμε και πάλι να δείξουμε, λόγω ανικανότητας των ιθυνόντων μας, ό,τι χειρότερο είχαμε. Μπράβο μας, αφού δεν καταφέραμε να γνωστοποιήσουμε ότι 2.500 πρόσφυγες σε ένα κράτος των 160 εκατομμυρίων κατοίκων δεν είναι το ίδιο με 60.000 μετανάστες σε ένα νησί των 75.000 κατοίκων.
Τελικά το μεταναστευτικό θα φέρει την καταστροφή της Ελλάδας όπως την ονειρευόταν ο Κίσσιγκερ. Να γεμίσουμε με αλλόθρησκους αλλοδαπούς, να χάσουμε Εθνικότητα, Θρησκεία, Μόρφωση, Παραδόσεις, και πολιτιστική ταυτότητα.
Και σε όσους αγανακτούν που τόσο πολλοί έρχονται εδώ, αναζητώντας στην Ευρώπη μια καλύτερη ζωή, προτείνω να καταλάβουν πριν μιλήσουν τι σημαίνει να κινείται το αγαπημένο κοριτσάκι τους τυλιγμένο σε μπούργκες με μόνο τα μάτια του σε κοινή θέα, χειμώνα – καλοκαίρι. Να του κάνουν μαμές κλειτοριδεκτομή στα 11 χρόνια του χωρίς νάρκωση. Να του ρίχνουν δηλητηριώδη πολεμικά (απαγορευμένα) αέρια στο σχολείο, δηλητηριάζοντας 300 μαθήτριες, επειδή είχαν την αναίδεια να μαθαίνουν γράμματα. Να το παντρεύουν στα 14 χρόνια του με πλούσιους (!!) 40-ρηδες για να γεννήσει στα 15 της. Και όλα αυτά στα εκδημοκρατισμένα από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, Αφγανιστάν και Ιράκ. Θα τα θέλατε αυτά για το Χριστινάκι σας, που μεγαλώνετε με τόση αγάπη και για ένα καλύτερο μέλλον;
Η ανθρωπότητα πήρε λάθος δρόμο, για να εξυπηρετήσει την απληστία μερικών λίγων. Το μέλλον όμως έτσι θα αποδειχθεί ζοφερό αν δεν ενωθούν οι Ευρωπαίοι σε μια μεγάλη ομάδα κατά των απαράδεκτων μεθοδεύσεων της Δύσης.

DSCΑ3481Picture Α142

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*