Τα χάλια μας.

28 Μάι 2021 από

Τα χάλια μας.

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τότε που μας προέκυψε ο περίφημος κορονοϊός.  Όμως τελική λύση ακόμα δεν βρέθηκε.  Κάναμε εμβόλια, μάθαμε ότι κάποιοι από τους υγιείς εμβολιασθέντες με αυτά αρρώστησαν, πήραμε το ρίσκο και κάναμε τα δύο εμβόλια, όμως ακόμα ψαχνόμαστε αν καλώς ενεργήσαμε ή μήπως ήμασταν ανόητοι και θύματα, όπως μας λένε κουνώντας το χέρι οι αρνητές του εμβολιασμού.   

Κάποια στιγμή η συζήτηση για τον covid-19 είχε σταματήσει για ένα διάστημα, αλλά τώρα ξαφνικά επανήλθε, ποιος ξέρει γιατί.  Μεγάλες οι βουλές των ΗΠΑ.

Όσο για την προέλευση του covid-19, θυμίζω τα παρακάτω (αν δεν μου τα κόψει η λογοκρισία που φυσικά δεν υπάρχει): 

  1. Κατ’ αρχήν θυμίζω ότι στην Γιουχάν, την πόλη της Κίνας από όπου ξεκίνησε ο ιός, υπήρχε ένα ινστιτούτο βιολογικού πολέμου, στο οποίο συνεργάζονταν Αμερικάνοι με Κινέζους.
  2. Όταν ξεκίνησε η πανδημία, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδα, που δάγκασε έναν πίθικο, τον οποίο σκότωσαν και έφαγαν οι Κινέζοι, έπαθαν κορονοϊό και μας τον μετέδωσαν.
  3. Διάφοροι όμως παρατήρησαν πως δεν μπορεί όλα αυτά να έγινα μόνο το 2020 και ποτέ παλαιότερα, στην ιστορία ενός κράτους 2.000 ετών και παραπάνω, οπότε τα πήραν όλα αυτά πίσω και βρήκαν άλλες αιτίες πιο αξιόπιστες δήθεν.
  4. Έστειλαν τότε στην Γιουχάν για δεύτερη φορά Αμερικανούς experts για να διερευνήσουν την προέλευση του ιού.  Αυτοί πήγαν – ήρθαν, αλλά εδώ και μήνες τώρα ακόμα ψάχνουν.
  5. Στη συνέχεια υπήρξε απαγόρευση δημοσιεύσεων για την προέλευση του covid-19, και το ανεξάρτητο face book κατέβαζε ασυζητητί κάθε σχετική δημοσίευση, ως fake news.
  6. Έτσι για ένα μεγάλο διάστημα δεν ξαναασχολήθηκε κανείς με την προέλευση του ιού και όλοι πιστέψαμε ότι το ζήτημα κουκουλώθηκε.
  7. Όμως τώρα μετά από πίεση της διεθνούς κοινής γνώμης αναθερμάνθηκε το θέμα και άρχισε να συζητείται χαλαρά, σε χαμηλούς τόνους και χωρίς μεγάλη δημοσιότητα, η πιθανότητα να αποτελεί ένα εργαστηριακό ατύχημα η διάδοση του covid-19 και να ξέφυγε ο ιός αυτός από το εργαστήριο “βιολογικού πολέμου” της Γιουχάν.
  8. Πολύ ωραία πάντως είναι η δημοσίευση του ΠΟΥ, που αντέγραψα και παραθέτω κάτωθι και η οποία αφορά την προέλευση του covid-19 :  «… μετάδοση από νυχτερίδες σε ανθρώπους μέσω άλλου ενδιάμεσου ξενιστή, μετάδοση απευθείας από νυχτερίδες σε ανθρώπους, μετάδοση μέσω κατεψυγμένων και τέλος διαρροή του ιού από κάποιο εργαστήριο. Η τελευταία πιθανότητα θεωρείται εξαιρετικά απίθανη. Δεν υπάρχουν όμως επαρκείς πληροφορίες.»  Αυτά αναφέρονται στην έκθεση του ΠΟΥ.
  9. Τώρα λοιπόν, αφού όλες οι προηγούμενες πιθανότητες κατέρρευσαν,  ξανασυζητείται (!!) η δυνατότητα μήπως τυχόν και ξέφυγε από το ινστιτούτο.  Ενδεχόμενο που όμως ακόμα … συζητείται.  Για φανταστείτε να είχε ξεφύγει από Ρώσους ή από Ιρακινούς Άραβες, τι χαμός θα είχε γίνει στην αντικειμενική Δυτική Συμμαχία μας !
  10. Έγραψαν επίσης πρόσφατα :«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα όσον αφορά το αν η COVID-19 προήλθε από την Κίνα», ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ομάδα του οποίου έχει αποσταλεί προς διερεύνηση για πολλοστή φορά στην χώρα αυτή. «Όλες οι υποθέσεις βρίσκονται στο τραπέζι. Είναι σαφώς υπερβολικά νωρίς για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε ο ιός αυτός, αν ήταν στην Κίνα ή εκτός Κίνας». Αυτά δήλωσε ο διευθυντής που είναι αρμόδιος για θέματα έκτακτης υγειονομικής ανάγκης στους κόλπους του ΠΟΥ κ. Μάικλ Ράιαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Γενεύη».
  11. Βγάλαμε όμως ήδη το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα το έχουμε εγκαίρως, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Πρωθυπουργός, ενώ μας είπε ότι επιτρέπεται πλέον η μουσική, εκτός βέβαια καταστήματος και οι μετακινήσεις εκτός νομού.
  12. Άσε βέβαια που μας έχουν εκνευρίσει δείχνοντας πολλές φορές την ημέρα να τρυπάνε μπράτσα με ενέσεις, ενώ υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν το αντέχουν.  Γιατί θυμάμαι ότι στον στρατό, όταν υπηρετούσα, μας είχαν στην σειρά για να εμβολιαστούμε και ο από πίσω μου, μου λέει:  Δεν μπορώ να το βλέπω, θα λιποθυμήσω.  Δεν του έδωσα σημασία και ξαφνικά έπεσε ξερός κάτω.  Υπάρχουν λοιπόν και τέτοια, αλλά αυτοί τίποτα. Δεκαπέντε φορές την ημέρα στην TV, εμβολιασμοί σε πρώτο πλάνο.

Μαθαίνουμε επομένως από τα ΜΜΕ όλα όσα μας επιτρέπουν να μάθουμε και διαγράφονται όλα όσα δεν είναι στην κατεύθυνση των Ηγετών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.  Από την απόλυτα ανεξάρτητη αυτή ενημέρωσή μας μπορούμε επομένως να αντλήσουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να διαμορφώσουμε την αντικειμενική μας γνώμη ως πολίτες της Δυτικής Συμμαχίας στην οποία ανήκουμε.

 Διαβάστε λοιπόν και λίγο Όργουελ για να δείτε τι προφήτευε ο συγγραφέας αυτός ήδη από το έτος 1944 !

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*