Skoda Interauto sa

5 Μαρ 2013 από

DSC02850Skoda Interauto sa

Interauto. Ένα Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda.  Ένας από τους στενούς συνεργάτες της Skoda στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, με εγκαταστάσεις στην Μεσογείων εδώ και πολλά χρόνια, μετακινήθηκε πρόσφατα σε νέες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών στην Λεωφόρο Μεσογείων 397, στο Χολαργό.

Η νέα έκθεση αυτοκινήτων έχει σημαντικά μεγαλύτερους χώρους, τόσο γιά την Έκθεση των καινουργών οχημάτων, που σήμερα απαιτείται να είναι μεγάλος,  λόγω της μεγάλης γκάμας νέων μοντέλων, όσο και για τις επισκευές και την αποθήκευση μεταχειρισμένων αυτοκινητων, αλλά για  να στεγάζει και ένα συνεργείο για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πέραν αυτού η Interauto διατηρεί εδώ και χρόνια το γνωστό Υποκατάστημα πώλησης και επισκευής  αυτοκινήτων στα Γλυκά Νερά, στη Λεωφ. Λαυρίου 47, με τμήματα Service, γνήσια Ανταλλακτικά, Φανοποιείο, Βαφείο και με Τμήματα Αξεσουάρ και  Βελτιώσεων.

Στις εγκαταστάσεις αυτές γίνονται μετατροπές, βελτιώσεις αυτοκινήτων (tuning) καθώς και διατίθενται όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ στις πλέον φιλικές τιμές, ενώ το προσωπικό διακρίνεται για τη γρήγορη φιλική εξυπηρέτηση που παρέχει.

Στα δύο αυτά καταστήματά μας, εξήγησε ο κ. Γιώργος Σαρταμπάκος, μπορούν οι πελάτες μας να δουν και να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα της Skoda ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα καινούργιο Skoda.  Άλλωστε, συνέχισε, είμαστε τόσο πολύ αγαπητοί στους ιδοκτήτες Ταξί, αφού όπως γνωρίζουν όλοι, τα αυτοκίνητά μας βρίσκονται εδώ και χρόνια στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, κυρίως λόγω της αξιοπιστία τους.

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*