Donald Trump

20 Ιαν 2017 από

Donald Trump

Το πρώτο που εντυπωσιάζει ως προς την εκλογή του Τραμπ στο τιμόνι των ΗΠΑ είναι ο αμείλικτος πόλεμος που του κήρυξαν, από την πρώτη κι’ όλας ημέρα, οι εγκάθετοι του αμερικάνικου κατεστημένου.  Οι βιομηχανίες όπλων, στους οποίους η κα Σκίλαρη είχε υποσχεθεί 3ο Παγκόσμιο πόλεμο, προς μεγάλη χαρά του αιωνόβιου Κίσιγκερ, που τον περιμένει ανυπόμονα, χρόνια τώρα.  Ο Τραμπ ήδη ρώτησε τους κατασκευαστές καταδιωκτικών γιατί να αγοράσει η Χώρα ένα αεροπλάνο που κοστίζει τόσα εκατομμύρια $ και τους καταστεναχώρεσε.  Πρόκειται για αεροπλάνα  που ήδη αγόρασαν οι Τούρκοι για να πολεμήσουν τους γείτονές τους και που εμείς λιγουρευόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στην Τουρκική απειλή.  Ποιος πληρώνει για τα όπλα;  Μα φυσικά ο σκληρά εργαζόμενος Λαός.  Ποιος τσεπώνει τις μίζες για να επιλέξει τη ʺσωστήʺ εταιρεία;  Μα φυσικά ο πολιτικός, ποτέ εμείς !

Γιατί πολιτική όλων αυτών είναι να δημιουργούν εστίες πολέμου, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να πουλούν τα όπλα τους με τεράστια κέρδη, όταν πλέον οι αντιμαχόμενοι θα βρίσκονταν σε ανάγκη και δεν θα είναι σε θέση να διαπραγματευτούν.

Σε αντίθεση με τους ʺεπαγγελματίεςʺ πολιτικούς που οι περισσότεροι ξεκίνησαν φτωχοί και έφυγαν πλούσιοι, ο πάμπλουτος Τραμπ ξέρει να διαλέγει συνεργάτες.  Δεν γίνεται όπως καταλαβαίνετε να δημιουργείς κάθε λίγο τεράστιες επιχειρήσεις όλων των ειδών και να μην επιλέγεις τους σωστούς συνεργάτες για να τις προχωρήσουν.  Σε αντίθεση με αυτόν οι σπουδαίοι πολιτικοί μας επιλέγουν συνεργάτες από τα παρατρεχάμενα κομματικά στελέχη. Υποχρεωτικά από αυτούς για να τους προωθήσουν, διαφορετικά δεν μπορεί να σταθούν, ελλείψει ικανοτήτων.  Όμως οι περισσότεροι από τα κομματόσκυλα ξεκίνησαν από αφισοκολλητές λόγω ανικανότητας για οτιδήποτε άλλο. Αυτή η ανικανότητά τους είναι πλέον εμφανέστατη στη σημερινή κυβερνητική ομάδα, αλλά και σε αυτές των περασμένων κυβερνήσεών μας.  Κάτι που το βλέπουμε καθημερινά, με αποφάσεις που λαμβάνονται και αποσύρονται αυθημερόν, με άστοχες κουβέντες στην TV που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και άλλα τέτοια.

Πολλοί από αυτούς είναι παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα πολιτικών, που βούλιαξαν την Ελλάδα ή την πούλησαν σε πολεμοχαρείς ή οικονομικούς κατακτητές.  Άτομα που  θεωρούν την οικονομική τους ευμάρεια ως οικογενειακό δικαίωμα, ενώ η μόνη ικανότητα τους είναι η πολυλογία, τα ανερυθρίαστα ψέματα και το αηδιαστικό μπλα – μπλα.  Ακούμε τι αρλούμπες φλυαρούν και αηδιάζουμε καθημερινά με την αδιαντροπιά τους.

Δείτε τώρα πώς λειτουργεί ο Τραμπ, που σε αντίθεση με αυτούς, είναι μαθημένος να διευθύνει με λίγες συγκεκριμένες ουσιαστικές οδηγίες μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία:    Είπε λοιπόν ότι θα μειώσει απόλυτα τους φόρους για να αναπτυχθεί η οικονομία [ξύπνα Τσίπρα !]  Αυτό έκανε άλλωστε και ο επί 14 χρόνια υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Έρχαρτ, που έλεγε:  Θα στηρίξω τη βιομηχανία και αυτή θα φέρει θέσεις εργασίας και ευμάρεια στους πολίτες.  Με αυτή τη νοοτροπία οδήγησε τη Γερμανία στο μεταπολεμικό οικονομικό της θαύμα.

Τι λένε οι ανεπάγγελτοι Σοσια-ληστές, που σε μεγάλο ποσοστό αναρριχούνται σε βουλευτικές θέσεις ως κομματικά στελέχη, από πρώην Συνδικα-ληστές. Ακριβώς τα αντίθετα. Θέλουν να πολεμήσουν τους επιχειρηματίες, τους οποίους δεν χωνεύουν επειδή έκαναν λεφτά, αγνοώντας ότι τα έκαναν με ικανότητα και σκληρή δουλειά. Και τους πολεμούν μέχρι την κατάρρευση των επιχειρήσεων (βλέπε πρόσφατα γεγονότα με επιχειρήσεις που διαλύθηκαν από τους Συνδικα-ληστές).

Τι άλλο λέει ο Τραμπ;  Θα επιβάλει μια τεράστια φορολογία σε όποιες εταιρείες φύγουν από την επικράτεια και μεταφέρουν την παραγωγή τους στο εξωτερικό [ξύπνα Τσίπρα !]

Θέλει επίσης να παραμείνουν οι παραγωγικοί πολίτες και οι ερευνητές στις ΗΠΑ [ξύπνα Τσίπρα !]  Εσείς οι ΣΥΡΙΖΑίοι  και οι προκάτοχοί σας διώξατε όλους τους νέους μας (και τους διώχνετε ακόμα) στο εξωτερικό, για να βοηθούν επιχειρήσεις ξένων Εθνών και να πληρώνουν σε αυτά τους φόρους.

Ο Τραμπ πηγαίνει συχνά στην Εκκλησία, ενώ οι δικοί μας επιθυμούν την αποξένωση του Κράτους από αυτήν, παρότι αποτελεί τον ισχυρότερο συνδετικό κρίκο των απανταχού Ελλήνων [ξυπνήστε Έλληνες !].  Στο θέμα θρησκείας και μόνο θέλουν οι ιθύνοντες να δείξουν κομμουνιστές, ενώ σε όλα τα άλλα, όπως στην ευημερία των εργαζομένων, στην περίθαλψη ή στην παιδεία αποδεικνύονται οι χειρότεροι εκμεταλλευτές καπιταλίστες.

Ο αγαπητός Ντόναλντ είπε επίσης ξεκάθαρα ποιους θεωρεί φίλους και ποιους εχθρούς. Όχι σαν και εμάς που δεν ξέρουμε σε ποιον από όλους πρέπει να υποκλινόμαστε, τρέμοντας μήπως και μείνει κάποιος απέξω και μας συντρίψει.

Αγαπητοί μας κυβερνήτες, νυν και μετέπειτα, για προσέξτε τι είπε ο ικανότατος νέος πρόεδρος των ΗΠΑ για τους μετανάστες και αποφασίστε να πείτε επιτέλους μια ξεκάθαρη κουβέντα στους Ευρωπαίους φίλους μας.  Ότι ή θα τους διανείμετε άμεσα και σωστά σε ολόκληρη την Ευρώπη ή ανοίγουμε τα σύνορα και σας τους στέλνουμε όλους εκεί express και συστημένα.  [ξυπνάτε ΣΥΡΙΖΑίοι και ΝΔτες !]  Γιατί το τείχος που ως πρώτο νομοσχέδιό του φέρνει ο Τραμπ, το έχουμε και εμείς από πολύ παλαιότερα και δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ένα ακόμα, αν καταλάβουμε ότι οι Ευρωπέη θέλουν να δείξουν φιλάνθρωπη μεταναστευτική πολιτική με Ελληνικό κόστος.

Ο Τραμπ θα περιφρουρήσει τα σύνορά του για να σταματήσει η ανάμιξη των γνήσιων (!) αμερικάνων με ξένους, παρόλο που ο Λαός τους μετράει μόνο λίγες γενιές.

Εμείς αντιθέτως έχουμε – πρόσφατα μόνο – πάνω από 15 % ξένους ανάμεσά μας, μιλάμε και διαβάζουμε αγγλοελληνικά και γράφουμε Greeklish, αλλά δεν παύουμε να περηφανευόμαστε για την Ελληνική γλώσσα των σπουδαίων προγόνων μας.

Είπε και μερικά άλλα ωραία ο Τραμπ, όπως ότι τρία πράγματα θα αποτελούν τη βασική του γραμμή διακυβέρνησης:  Θρησκεία Πατρίδα, Λαός.  Η σειρά έχει σημασία.  Είναι Χριστιανός και θα πάει να προσκυνήσει στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης.  Ίσως έτσι να καταλάβατε ποιοι και γιατί τον πολεμούν τόσο λυσσαλέα. Αδιαφορεί είπε για το αν η ΕΕ παραμείνει ενωμένη ή χωρισμένη, αλλά θα πολεμήσει αμείλικτα τον ISIS. Θα πολεμήσει τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και θα τους βάλει μεγάλους φόρους όσο θα συνεχίζουν να παράγονται στο Μεξικό για να πουληθούν στις ΗΠΑ. Η Αμερική και ο Λαός πάνω από όλα, είπε, [σε εμάς ο Λαός  κάτω από τις ξένες τράπεζες]  ενώ επεσήμανε ότι αυτός και η ομάδα του έχουν το υψηλότερο IQ στην ιστορία.  [κάποιοι από εμάς δυστυχώς το χαμηλότερο].

Αχ !  Ας βρισκόταν και σε εμάς ένας Τραμπ να μας απαλλάξει από όλους αυτούς τους ανίκανους ιθύνοντες, που από το 1940 μέχρι σήμερα έγιναν με κουτοπονηριά πάμπλουτοι, ενώ  κατάντησαν την πιο αξιοζήλευτη περιοχή της Ευρώπης, χώρα άστεγων, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς πίστη στη δικαιοσύνη και χωρίς σεβασμό στα ʺυπερήφαναʺ γηρατειά και επιπλέον μια χώρα ανίσχυρη και απειλούμενη πανταχόθεν.

Πού είσαι κ. Έλληνα Τραμπ-άκουλα να έρθεις να μας σώσεις;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*