Εφιαλτικές προβλέψεις.

6 Φεβ 2014 από

DSC01595Εφιαλτικές προβλέψεις.

Μου έστειλαν αυτό το Link από την Γερμανία. Πιστεύω ότι αν αληθεύει πρέπει να το διαβάσει ο κάθε άνθρωπος της Γης.  Είναι τόσο απερίγραπτα κυνικό, που αναρωτιέται κανείς για το ποιο πρέπει να είναι το κοινωνικό και κυρίως το πνευματικό επίπεδο του Λαού των ΗΠΑ  Προβληματίζει επίσης το τι μας περιμένει ακόμα από τους υπερήλικες αυτούς, που με νέα φάρμακα και ορούς διατηρούνται στη ζωή, επιμένοντας να καθορίζουν ακόμα τις τύχες του κόσμου και των νέων.  Οι περισσότεροι έχουν και το θράσος να παντρεύονται πιτσιρίκες, πιστεύοντας μάλιστα ότι τους έχουν ερωτευτεί !  Να τους χαιρόμαστε.

Το ένα Link  αναφέρεται στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι το   http://www.youtube.com/watch?v=w6CFqPGzBH8    Σε αυτό ο Κίσιγκερ, συνιδρυτής της Λέσχης Μπιλντερσμπεργκ, λέει ότι … «Οι νέοι μας έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες, βορά των κανονιών … θα υπακούσουν».  Λέει επίσης ότι … «Ο στρατός έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά του να καταλάβει 7 χώρες για τους πόρους τους».  «Το Ισραήλ [λέει] πρέπει να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί».  Η ελίτ βέβαια των πολιτών θα είναι εξασφαλισμένη σε φυλασσόμενα ειδικά καταφύγια, εξηγεί.  Και το χειρότερο:  «Ελέγξετε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα Έθνη.  Ελέγξετε το φαγητό και θα ελέγξετε τους ανθρώπους», είπε.    

Γιατί αλήθεια βρίσκω συσχετισμούς στα παραπάνω με τη νέα «νομοθεσία» της ΕΕ (και των ΗΠΑ) για τους σπόρους;  Και τώρα αναλογιστείτε που αποβλέπει η απαγόρευση χρησιμοποίησης δικών μας παραδοσιακών σπόρων, αλλά να επιτρέπονται μόνο μεταλλαγμένοι που πρέπει να αγοράζονται εκ νέου κάθε χρόνο, και μάλιστα από συγκεκριμένες ελάχιστες εταιρείες, αφού τα μεταλλαγμένα φυτά δεν παράγουν σπόρους. Υπάρχει άλλωστε και η απαγόρευση που ψηφίστηκε στην ΕΕ της καλλιέργειας οπωροκηπευτικών από ιδιώτες.  Ο νόμος ισχύει και σε εμάς, πλην όμως δεν ενεργοποιείται ακόμα. Είναι ο νόμος (Plant Reproductive Material Law) που απαιτεί όλα τα λαχανικά, φρούτα και δέντρα να είναι επίσημα καταχωρημένα πριν επιτραπεί να αναπαραχθούν ή να διανεμηθούν και αφορά τον έλεγχο της παραγωγής και κυκλοφορίας των σπόρων και γενικότερα του αναπαραγωγικού υλικού των φυτών.  Ο νέος νόμος, ισχυρίζονται, θα απλουστεύσει τις ντιρεκτίβες που υπάρχουν από το 1960, θα βελτιώσει την ποιότητα του αναπαραγωγικού υλικού, θα θεσπίσει κανόνες για την καταγραφή και διακίνηση του υλικού αυτού, βελτιώνοντας την αναγνωρισιμότητα, καταγραφή, ποιότητα και υγεία των φυτών και των προϊόντων τους, κ.λπ.  Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην διεύθυνση:    Seedsandpropagationmaterial > ReviewofEULaws  

Στην αρχική της μορφή η πρόταση νόμου δεν είχε καμία πρόβλεψη (ηθελημένα ή από παράλειψη;) για τις οικιακές καλλιέργειες, τους ερασιτέχνες καλλιεργητές, την ανταλλαγή σπόρων και σπορόφυτων ανάμεσα σε ιδιώτες, όμως ουσιαστικά απαγόρευε (καθιστούσε παράνομα) όλα τα παραπάνω αν δεν ήταν εγκεκριμένα και ελεγμένα από την EU Plant Variety Agency, που θα κάνει μία λίστα των εγκεκριμένων φυτών, ενώ όσοι ήθελαν να έχουν τις δικές τους καλλιέργειες, θα έπρεπε να καταβάλουν ένα ετήσιο φόρο στην EU Plant Variety Agency ώστε να τους συμπεριλαμβάνει στη λίστα. Αν δεν το κάνουν δε θα επιτρέπεται να καλλιεργήσουν. Απαγορεύεται επομένως η οικιακή καλλιέργεια. Ο κήπος, το χωραφάκι, ακόμη και το μαρούλι στη γλάστρα θα είναι παράνομα!

Το άλλο Link  αναφέρεται στην απαιτούμενη Μείωση του Πληθυσμού της Γης και είναι το :    http://www.youtube.com/watch?v=JjhK5k_CiR8.     Σε αυτό το Link  κάποιος  Jones,  σύμβουλος, λέει, Εθνικής Ασφάλειας του Obama,  ρωτάει τον Κίσιγκερ για το memorandum200 που αυτός είχε εκπονήσει το 1974, ως προς τη μείωση του πληθυσμού της Γης.  Η προσπάθεια (!) συνομιλίας έγινε στην 45η διάσκεψη του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στο Μόναχο και αφορούσε την Πολιτική Ασφαλείας και απαντήθηκε μόνο με βρισιές.

κατάλογοςΣτο memorandum, αναφέρεται η ανάγκη μείωσης των γεννήσεων όπως επίσης το ότι 13 χώρες αναγνωρίζουν ήδη ως στόχο τους τη δραστική μείωση του πληθυσμού τους.  Και ως εδώ πολύ καλά.  Γιατί είναι αξιοσημείωτο ότι τα προ-προηγούμενα 70 χρόνια οι κάτοικοι της Γης αυξηθήκαμε κατά 0,5 δις, ενώ τα αμέσως προηγούμενα κατά 5 δις.  Έτσι μόνο ένας ανόητος δεν θα συνειδητοποιούσε το που μας οδηγεί η εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού της Γης μας.  Του μοναδικού πλανήτη εδώ κοντά μας που μπορεί να μας φιλοξενήσει.  Για να βρούμε καταφύγιο σε έναν άλλο, θα πρέπει να ταξιδέψουμε στο Σύμπαν επί μερικές χιλιάδες χρόνια, πράγμα λίγο δύσκολο.

Ενοχλεί όμως πολύ όχι μόνο ο τρόπος αντιμετώπισης του ερωτώντος, αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος που ο ισχυρός αυτός πολιτικός έχει επιλέξει για τη μείωση του πληθυσμού της Γης [αν βέβαια όλα αυτά τα εξωφρενικά αληθεύουν, όπως πχ το ότι έδινε καθημερινά διαταγές  στον Obama]. Θεωρεί λοιπόν ως αποτελεσματικό όπλο πληθυσμιακής μείωσης, την ανεπάρκεια τροφής σε συνθήκες πείνας, τον έλεγχο της γεννητικότητας μέσω εμβολίων ή νανοτεχνολογίας, αλλά και την πρόκληση ασθενειών, όπως είναι πχ ο καρκίνος.  Η απειλή μιας πανδημίας δημιουργεί [λέει] έναν πανικού, που κάνει εύκολα αποδεκτό έναν μαζικό εμβολιασμό από τον πληθυσμό.  Λέτε τα εμβόλια Η1Ν1 που αγοράσαμε σε τεράστιες ποσότητες και οι  φημολογούμενοι αερο-ψεκασμοί να έχουν κάποια σχέση με όλα αυτά;

Κανονική διαδρομή ή αεροψεκασμοί;

Κανονική διαδρομή ή αεροψεκασμοί;

Ειδικά για τους αεροψεκασμούς, η εικόνα μιλάει και μόνη της αφού κανένα αεροπλάνο δεν πετάει έτσι για να πάει στον προορισμό του.

Πέραν αυτών, πολλοί ισχυρίζονται μάλιστα ότι η ύπαρξή μας ενοχλούσε εδώ και πολλά χρόνια τον Κίσινγκερ. Λένε δηλαδή ότι είπε τα παρακάτω, αν και ο ίδιος το έχει διαψεύσει: (το βρήκα τώρα στο    http://enwtheite.blogspot.com/     αλλά υπάρχει και σε πολλές άλλες αναφορές).  “Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι’ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκαστεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας”.

Θυμηθείτε τώρα ποιοι πολιτικοί μας λάμβαναν μέρος στην περίφημη αυτή Λέσχη Μπιλντερσμπεργκ και  θα καταλάβετε για ποιόν χτυπά η καμπάνα.  Όσο για το πολιτικό μας κατεστημένο, αυτό ασχολείται τώρα με τον Ξηρό και κάποιους άλλους, που αφού τους επέτρεψαν να φύγουν από τις φυλακές, τώρα τους επικήρυξαν με 4 εκατομμύρια €.   Βλέπετε «… λεφτά υπάρχουν, … λεφτά υπάρχουν …».  Αμφιβάλλετε ότι θα βρεθούν «Ισοδύναμα Μέτρα» από τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*