ΘΕΑΤΡΟ: «Τα μωρά τα φέρνει ο Πελαργός»

25 Μαρ 2012 από

Προφταίνετε ακόμα.

Την Κυριακή της 25ης Μαρτίου, στις 31.3 και την 1.4 οι τελευταίες παραστάσεις. (Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στο 210-3223680, στο Νέο Ψυχικό στην οδό Ξάνθου, κοντά στην Κηφισίας.

«Τα μωρά τα φέρνει ο Πελαργός»

Μια πολύ χαριτωμένη παράσταση από ερασιτέχνες ηθοποιούς – δικηγόρους, μηχανικούς κλπ – με πολύ γέλιο αλλά και φιλοσοφικό υπόβαθρο, η οποία διαδραματίζεται στη Κατοχή του 43, και ξυπνάει ξεχασμένα βιώματα, σε όσους ζούμε στη Γερμανοκρατούμενη και σήμερα Ελλάδα.

Μια κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που παρουσιάζεται από την Palco Commedia, υπό την αιγίδα του ΟΚΑΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού) στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού (σήμερα Δήμου Ψυχικού – Φιλοθέης).

Σκηνοθέτης ο Δημήτρης Δρακόπουλος, Υπεύθυνος Θεατρικής Ομάδας, ο Γιάννης Παπαγεωργίου.  Οι ηθοποιοί, επαγγελματίες όλοι σε διάφορα επαγγέλματα, βρίσκουν το χρόνο και το κέφι να ασχοληθούν σε επαγγελματικό επίπεδο και με μια αξιόλογη θεατρική παράσταση.

Μια προσπάθεια με αξιόλογο αποτέλεσμα, από αυτές που οι σημερινοί ιθύνοντες θέλουν να εξαλείψουν από τη ζωή μας.

Αξίζει να δείτε την παράσταση. Θα διασκεδάσετε, θα γελάσετε, θα προβληματιστείτε λίγο και θα περάσετε δύο ωραίες ξένοιαστες ώρες.

 

Το Πρόγραμμα

Λίνος Κουντουράς

Σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*